בהצלחה למתמודדים !

בהצלחה למתמודדים !

היום יום שישי מתקיימות הבחירות לקדנציה השביעית של מוסדות הארגון. אני מבקש לאחל בהצלחה לכל המתמודדים - מי יתן ויבחרו הטובים והראויים ביותר שתנועת "ריקודי העם" בארץ ובעולם עומד מול עינהם וידעו להצעיד את התנועה בכבוד בשנים הבאות. ברכה אישית אני שולח לאלי רונן מזכיר הארגון הנוכחי, שעשה בקדנציה האחרונה לילות כימים לארגון ההשתלמויות, רישום מסודר, ולמניעת ריקודים "כפולים". מאחל לאלי אפילו "שידרוג" בתפקיד. ושוב בהצלחה לכל המתמודדים ! דבל'ה.

:לדב - תודה הרגע חזרתי ובחרתי את...

גדי ביטון X 10 פעמים
חבל רק שזה לא ניתן! פגשתי שם את כל המדריכים והמדריכות המקסימים והמקסימות; היה שם כיבוד ושתיה לכולם; פגשתי את יענקל'ה לוי - הצגתי את עצמי בפניו ואישרנו את ההדורים (אני מקווה); התנצלתי בפניו ואני מתנצלת גם כאן לגבי שורת הכותרת: "המדריכים - מטעים" - אמנם לא אני כתבתי את תוכן הדברים אך הייתי אחראית לשורת הכותרת ולכן אני מתנצלת. (למרות שלא הגענו ליום כיפור) - אני מקווה שיסולח לי... מקווה יענקל'ה שכעת זה בסדר? פגשתי גם מי אם לא את - דני יש רק אחד! ועוד רבים אחרים מהפורום. היה פשוט כף לפגוש את כולם וגם אראה אותם ב"מחולות ניצנים". שבת שלום.

לדב - לא אמרת לי שאלי רונן אישר לך

את קבלת השיק אצל לאה? כך גם הבנתי ממנו טלפונית וכמו כן מלאה משעל, היום כאשר הגעתי לבחירות קידם אלי רונן את פני ואמר "אני חושב שיש בעיה לאה לא קיבלה את השיק - לכי ודברי איתה"! נו אני אומרת לכם.... עושים צחוק מהבן-אדם. אין וועדת ביקורת שאפשר להתלונן על היחס????? בשבוע החולף, שלחתי 2 אימיילים בנושא זה ליו"ר הארגון, 2 הודעות השארתי לו במזכירה ואחת בבית. לאלי רונן נשלחו 2 פקסים + השארת 2 הודעות במזכירה בביתו וכמו כן גם התהנהלה סוף סוף שיחה טלפונית, שלא לדבר על כך שהלכתי במיוחד לפגוש אותו בהדר יוסף כדי לטפל בנושא - אך מסיבות מוצדקות הוא לא הגיע, אך מה אני אשמה? עם לאה משעל דיברתי יותר מפעם אחת בטלפון ובשיחה האחרונה - היא אמרה שקיבלה את השיק, למרות שביקשתי ממנה, מהיו"ר ומאלי רונן - שכולם ידאגו להביא לי את תעודת החבר ליום הבחירות; העדיפה לאה משעל "לשכוח" ואמרה ששלחה בדואר... אז קיבלתי קבלת פנים מאד לא נעימה, לאחר שטרחתי להגיע ב-2 אוטובוסים, על מנת לבחור ולהבחר... ולאחר אישור היו"ר אלי רונן אמר שהכל בסדר ואוכל לבחור, אך מדוע היה עלי לעבור את עגמת הנפש הזו, אני שואלת? כמו כן, לאה משעל אמרה לי שאין לה ספק וכשאגיע היום הביתה התעודה תמצא בתיבת הדואר - לא דובים ולא יער... אין תעודה, התקשרתי אליה בשעה 15:45 על מנת למסור לה שטעות בידה ואין כל תעודה, אז היא שואלת אותי למה אני מתקשרת באמצע יום שישי, שאלתי אותה - אז מתי להתקשר? והיא עונה בערב, בטוחני שאם הייתי מתקשרת היום בערב הייתה אומרת "איך מתקשרים בערב יום שבת"? אתם רואים אני לא יוצאת מהם... איזה יחס... אני מקווה שאתם לא תצטרכו משהו מארגון שכזה.... ואני עדיין מחכה בסבלנות שהתעודה תגיע, אם לא, אצטרך לנקוט באמצעים של תלונה לוועדת ביקורת של הארגון. ואתם מתפלאים למה רציתי לבחור ב"גדי" כפול 10 פעמים? אם הוא היה בארגון, לאחר ששילמתי - והודעתי אלפי הודעות - הוא לא היה מטרטר אותי באפן כזה. דרך אגב, יותר מעניין, היום שמעתי לראשונה מדוע עזבה הגב' תמר אליגור, את מזכירות הארגון. הייתם מאמינים? היא גילתה מישהו שזייף בבחירות הקודמות, היא התלוננה, והצוות בארגון החליט "להשתיק את הפרשה".... בבחירות לממשלה בטוחני שהיו פוסלים ובוחרים מחדש, כשראתה תמר אליגור כי לא נעשה דבר, החליטה לעזוב ובצדק!!!

לעדה - את מתקשה לעשות הבחנה

בין מה שכתבתי לך לקבלת ההמחאות לבין קבלת התעודה עצמה "פיזית". כשאני כתבתי לך שההמחאות הגיעו ללאה משעל, אישרתי לך בזאת שאת תוכלי לממש את זכותך לבחור ולהבחר ביום שישי - ואכן זה קרה בפועל. לגבי התעודה עצמה "פיזית" - זה עניין טכני גרידא - היות והיו עוד בערך כ-50 איש כמוך, ששילמו בדקה ה-90 את חובם לארגון, לא היה סיפק בידם של המארגנים להכין את התעודה "פיזית" ולשלוח לכולם. לעומת זאת כל המשלמים כאמור בדקה ה-90 כולל את עדה, קיבלו היום את הזכות לבחור ולהבחר, נכון ? אם כן עדה - טענתך לגבי קבלת התעודה היא טענה "טכנית" גרידא ועלייך רק להודות למארגנים על הארגון הנאות בתנאי "לחץ" הזמן. דבל'ה.

דב - אתה טועה

כאשר הגעתי לבחירות אלי רונן אמר לי ש"השיק לא התקבל ושאגש לחפש את לאה ואי גם היו"ר אמר לו זאת" התעודה זה עניין אחר וגם פה לא היה קשה להיות נחמדים ולהביא אותה כאשר ביקשתי זאת.

עדה - חבל על הויכוח

הרי בחרת בסוף, משמע השיק התקבל, אז מה את רוצה ? לגבי התעודה - היא תגיע בדואר עוד יום יומיים - תוכלי ביום שלישי לקבל ת'הנחה שלך בבית דני. מאחל לך אנחות והנחות. שבת שלום. דבל'ה.

וגם אם התעודה לא תגיע בהקשר

להנחה - תמיד אוכל להכנס בהזמנתו של גדי (אני לא דואגת) אך מה איתך - אני רואה שעניין ההנחה עדיין מציק לך - לך תעבור את קורס המדריכים!

עדה - שמחתי לפוגשך

הופעת בסערה, ונהניתי לשוחח אתך. על ידי ישבה העיתונאית איריס לויתן, חבל שלא שוחחת אתה והעלית את בעית הכניסה חינם למדריכים. הנושא שוה כתבה. להתראות בפעם הבאה יענקלה

יענקל'ה - תודה גם אני!

אני מכירה אותה ואנו די מחבבות אחת את רעותה, משוחחות בחוגים של גדי, לא ידעתי את שמה - אתה יודע הרבה פעמים אתה משוחח עם רוקדים מבלי לדעת את שמם, גם היום כאשר שילמה לי את מחיר האוטובוס (היא באה ל"ניצנים" בהסעה שאני מארגנת) - כאשר אמרה לי את שמה - לא קישרתי שהיה העיתונאית - איריס לויתן - כאשר קיבלתי את שמה זה לא אמר לי כלום. אוכל לשוחח איתה בנסיעה בדרך לניצנים ואולי להעלות את הנושא. המשך ערב נעים. אני מותשת מהיום ומה איתך?

הבחירות - דוגמא מאלפת לדימוקרטיה

השתתפו בבחירות 110 איש מתוך כ - 250 בעלי זכות בחירה. כ - 44%. הארגון היה נפלא. רשימת המועמדים של כל האיזורים היתה תלויה על הקיר. כל אחד יכול היה לעיין בה בחוץ, עוד לפני קבלת הטופס, מועדת הבחירות. בחדר הבחירות ישבו אביבה אורי שרה גוטמן ושטיבלמן שלמה כל חבר הזדהה וקבל טופס של איזור הבחירה שלו. לכל איזור היה טופס בצבע שונה, עם רשימת בעלי זכות הבחירה. כל בוחר סימן עד 10 שמות בטופס. קיבל מעטפה ושילשלה לתיבה. באולם היה כיבוד , קפה בורקס ועוגות. שמעון שוכר השמיע מנגינות של ריקודים, והיו כמה חברה שרקדו. השיחות היו לבביות. פגשתי הרבה חברים מכל הארץ. הבחירות התחילו בשעה 1000 והסתימו בשעה 1500 ועדת הבחירות ספרה לאחר מכן את הקולות והחליטה לפרסמן ביום ראשון, על ידי מישלוח מכתבים לחברים שנבחרו. לגבי הבחירות הבאות, ולאור הניסיון שנצבר בבחירות אלו, הועלו הצעות לשינוי שיטת הבחירות, אשר מחייבות אישור של הועידה. 1. הבחירות ייערכו ב - 3 מוקדים למוסדות האירגון וליו"ר באותו הזמן. כל מי שרוצה להגיש מועמדות ליו"ר האירגון, יירשם מראש. אם יענה על הדרישות של התקנון- יירשם בדף ניפרד, וכל בוחר יסמן את גם מי שהוא בוחר - כיו"ר. כך נוכל לחסוך טלטלה ממרחקים, ולבחור בצורה הדימוקרטית ביותר את היו"ר. הועידה תמנה בס"ה 54 חברים + היו"ר. (הועידה כוללת את חברי המזכירות והמועצה) המזכירות - 10 חברים + היו"ר המועצה - 22 חברים + היו"ר בקרוב תתכנס הועידה החדשה, לבחירת היו"ר

יענקל'ה - לא מסתדר לי החשבון

יענקל'ה - אתה כותב : הועידה תמנה בס"ה 54 חברים + היו"ר. (הועידה כוללת את חברי המזכירות והמועצה) המזכירות - 10 חברים + היו"ר המועצה - 22 חברים + היו"ר לדעתי יענקל'ה - היית צריך לכתוב : הועידה תמנה סך הכל 55 חברים כולל היושב הראש. והפרוט : המועצה תכלול 33 חברים - מתוכם 10 חברי מזכירות + יו"ר ועוד 22 חברי ועידה. סך הכל 55 חברים. כך זה נכון וברור יותר. דבל'ה.

דבל'ה - בקריאה שניה , לא צדקת

דבל'ה, כמו שפרטתי במכתבי הראשון זו האמת. הועידה כוללת את כל הנבחרים מזכירות - 10 + יו"ר מועצה - 22 ועידה , שהיא המוסד העליון של האירגון כוללת את המזכירות (11) המועצה (22) חברי ועידה בלבד (22) כולם ביחד = 55 נקראים - "ועידה" אתה טועה בחושבך שהמועצה היא המוסד העליון של האירגון - ולא כך. יענקלה

לא ירון - לדעתי יענקל'ה טועה

ואנו לא כותבים אותו דבר : יענקל'ה טוען ל-22 חברי מועצה בלבד - לדעתי כאן טעותו. ואני טוען : הועידה תמנה סך הכל 55 חברים כולל היושב הראש. והפרוט : המועצה תכלול 33 חברים - מתוכם 10 חברי מזכירות + יו"ר אחד = 33 חברים. 22 חברים אחרים יהיו חברי ועידה אך לא חברי מועצה. ואסכם : 33 חברי מועצה + 22 חברים ללא תפקיד = 55 חברי ועידה ! דבל'ה.

למעלה