לדב - לא אמרת לי שאלי רונן אישר לך
את קבלת השיק אצל לאה? כך גם הבנתי ממנו טלפונית וכמו כן מלאה משעל, היום כאשר הגעתי לבחירות קידם אלי רונן את פני ואמר "אני חושב שיש בעיה לאה לא קיבלה את השיק - לכי ודברי איתה"! נו אני אומרת לכם.... עושים צחוק מהבן-אדם. אין וועדת ביקורת שאפשר להתלונן על היחס????? בשבוע החולף, שלחתי 2 אימיילים בנושא זה ליו"ר הארגון, 2 הודעות השארתי לו במזכירה ואחת בבית. לאלי רונן נשלחו 2 פקסים + השארת 2 הודעות במזכירה בביתו וכמו כן גם התהנהלה סוף סוף שיחה טלפונית, שלא לדבר על כך שהלכתי במיוחד לפגוש אותו בהדר יוסף כדי לטפל בנושא - אך מסיבות מוצדקות הוא לא הגיע, אך מה אני אשמה? עם לאה משעל דיברתי יותר מפעם אחת בטלפון ובשיחה האחרונה - היא אמרה שקיבלה את השיק, למרות שביקשתי ממנה, מהיו"ר ומאלי רונן - שכולם ידאגו להביא לי את תעודת החבר ליום הבחירות; העדיפה לאה משעל "לשכוח" ואמרה ששלחה בדואר... אז קיבלתי קבלת פנים מאד לא נעימה, לאחר שטרחתי להגיע ב-2 אוטובוסים, על מנת לבחור ולהבחר... ולאחר אישור היו"ר אלי רונן אמר שהכל בסדר ואוכל לבחור, אך מדוע היה עלי לעבור את עגמת הנפש הזו, אני שואלת? כמו כן, לאה משעל אמרה לי שאין לה ספק וכשאגיע היום הביתה התעודה תמצא בתיבת הדואר - לא דובים ולא יער... אין תעודה, התקשרתי אליה בשעה 15:45 על מנת למסור לה שטעות בידה ואין כל תעודה, אז היא שואלת אותי למה אני מתקשרת באמצע יום שישי, שאלתי אותה - אז מתי להתקשר? והיא עונה בערב, בטוחני שאם הייתי מתקשרת היום בערב הייתה אומרת "איך מתקשרים בערב יום שבת"? אתם רואים אני לא יוצאת מהם... איזה יחס... אני מקווה שאתם לא תצטרכו משהו מארגון שכזה.... ואני עדיין מחכה בסבלנות שהתעודה תגיע, אם לא, אצטרך לנקוט באמצעים של תלונה לוועדת ביקורת של הארגון. ואתם מתפלאים למה רציתי לבחור ב"גדי" כפול 10 פעמים? אם הוא היה בארגון, לאחר ששילמתי - והודעתי אלפי הודעות - הוא לא היה מטרטר אותי באפן כזה. דרך אגב, יותר מעניין, היום שמעתי לראשונה מדוע עזבה הגב' תמר אליגור, את מזכירות הארגון. הייתם מאמינים? היא גילתה מישהו שזייף בבחירות הקודמות, היא התלוננה, והצוות בארגון החליט "להשתיק את הפרשה".... בבחירות לממשלה בטוחני שהיו פוסלים ובוחרים מחדש, כשראתה תמר אליגור כי לא נעשה דבר, החליטה לעזוב ובצדק!!!