בהצלחה למנהל החדש

לאימג'ין - אתגעגע אליך מאד

מקווה שבכל זאת תיכנס לפה לכתוב לפעמים כשיתחשק לך אני לא יודעת כמובן באיזה פורומים אחרים אתה גולש ככה שפה זו תהיה האפשרות היחידה שלי לפגוש אותך הדמות שלך והמהות שלך היא תרומה להעשרת חיי שלא לדבר על הניהול המיוחד שלך

e-magine

New member
וונוס יקרה

|תודה על המילים החמות שלך, אני גולש בעיקר בפורומים שאינם בעלי אופי חברתי, פורומים כמו רשתות ופס רחב, קפה, מכוניות, תוכנה וחומרה, דברים די מגוונים. שואל מה שאני צריך, מקבל או לא מקבל תשובות, אומר יפה תודה והולך לדרכי. פה ושם קורא וכמעט לא כותב. אני מאד מעריך את התרומה שלך לפורום הזה והיתה תופה שאת היית כאן הכותבת העיקרית. כפי שכתבתי בהודעה קודמת (אולי לא שמת לב) אני אבוא לכאן, אקרא ואכתוב ואגיב כשארגיש שיש לי מה לכתוב. בשלב זה, אין לי כוונה להיעלם מהרשת. אני מקווה שהפורום ישגשג ומחזק את ידיו של פריק.

I am a freak

New member
תודה רבה

כיוון שההודעות בפורום ישנות מאוד [כנראה הוא לא היה פעיל משהו] אני אשאיר את ההודעות הללו כך, בתקווה שתהיה היענות. בעתיד, ברשותכם- אני אשרשר את כל ההודעות הקשורות לנושא אחד לתוך שרשור אחד- כדי לא לתפוס מקום בפורום. ולעיניינינו תודה רבה על קבלת הפנים הנחמדה, בהחלט נעים להכיר. אני מבטיח לנסות להידמות למנהל הקודם כמה שניתן ולהוסיף חידושים משלי ושינויים כדי שהפורום ישגשג ויפרח עד כמה שניתן. שוב תודה, הפריק.

melancholy man

New member
היי פריק

ברכות על הניהול מקווה ותפיח חיים בבית שאימג'יין בנה ושהפורום ישוב לעברו הזוהר, אני יודע שכשאני ניסיתי לעזור לאימג'ין בניהול לתקופה קצרה, כך שאני כמה קשה העבודה המצפה לך. בהצלחה ומילה אחרונה לאימג'ין, מקווה שתצליח לנוח קצת ועוד יותר מקווה שיהיה לך מה לכתוב לנו כי אנחנו מתגעגעים כבר

e-magine

New member
היי מלנכולי מן

אני שמח לראות אותך כאן, לנוח אני לא אנוח כנראה בגלגול הזה. תודה על דברייך ובאשר לכתיבה, אני מניח שיהיה לי חשק לכתוב במידה ואחרים יכתבו כאן. תמיד הייתי מושפע לרעה מהשתיקות הארוכות בפורם וזה הוציא לי את החשק לכתוב. אגב, כתבתי איזושהי טיוטא על איך אני מרגיש היום לגבי האינטרנט, זה נמצא אצלי "במגירה" כי כתבתי את זה מהבטן, ואני צריך לקרוא את זה כדי לראות אם זה משהו שאנשים אחרים יכולים להבין או שזה מצריך עריכה. גם לזה לא הגעתי מבחינת הזמן והרצון (כי אגב, כמו שאתם יודעים, כשיש דחף חזק, תמיד מוצאים את הזמן לכתוב בפורומים, כנראה שנכון להיום, אין לי את הדחף הזה).

I am a freak

New member
רק הרצון ישפיע כאן

ורצון יש לי המון
[חחחח... יצא חרוז
] כמו שכבר הזכרתי, אני אשתדל לעשוץ את כל הניתן כדי שהפורום ישגשג כמו בימיו היפים ואף, תתפלא- הרבה יותר. אולי העבודה שמצפה לי קשה [לא לדאוג, אני כבר דיי מנוסה בלהחיות פורומים] אבל רצון יש לי המון- זמן קצת פחות, אבל אני אפנה קצת זמן, אפילו הרבה [במידת הצורך]. אני מקווה שאימג'ין יקבל את הצעתי, וכך לא תהיה לכם סיבה לדאוג. תודה על ההודעה, הפריק.

jessy19

New member
ברכות למנהל החדש ו- ../images/Emo50.gif

אני כבר כתבתי פה בעבר אבל די שכחתי לאחרונה מהפורום הזה אבל מקווה שבכל זאת תקבלו אותי בחזרה. אומנם בעבר הפורום באמת התייבש די מהר אבל אני חייבת לציין שהמנהל הקודם, אימייג'ן, עשה עבודה מעולה ומה לעשות לפעמים דברים לא הולכים, אז בואו כולנו ביחד ננסה לקדם את הפורום ולכתוב הודעות, ולהגיב. אז בקיצור... בהצלחה למנהל החדש

I am a freak

New member
תודה רבה על האיחולים

אתם תשתדלו לכתוב ולהגיב ואת השאר תשאירו לי
תודה על התגובה הנחמדה, הפריק.

קצת באיחור אבל באמת מקווה שילך טוב

כי הפורום הזה נראה לי חשוב ויש כאן גם חבורה חכמה ומעניינת. חבל לי שנתפזר. חוץ מזה שאני חושד שיש כאן גם הרבה קוראים מוסווים. והם בטח יצטערו. אז המון בהצלחה ואל תקח על עצמך אחריות כשהפורום הולך לאט. זה רגיל כאן.

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

בשביל זה אני פה, לנהל- לדבר ולהנות כמוכם- אבל גם לקדם את הפורום עד כמה שאני יכול. תודה על התגובה הנחמדה, גרמת לי לחייך. הפריק.

למעלה