בהצלחה לכל מי שעושה... מחר את הבגרות בלשון לא לשכוח להכין שליפים כי אי אפשר לדעת איזה בוחן יהיה לכם.
T Torn New member 29/6/03 #1 בהצלחה לכל מי שעושה... מחר את הבגרות בלשון לא לשכוח להכין שליפים כי אי אפשר לדעת איזה בוחן יהיה לכם .
בהצלחה לכל מי שעושה... מחר את הבגרות בלשון לא לשכוח להכין שליפים כי אי אפשר לדעת איזה בוחן יהיה לכם .
M michalas New member 29/6/03 #3 חח...תודה מאמי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif הממ... אני אכין שליפים על כל מקרה.... הלואאאאאיייייי שיביאו איזה בוחן שנותן להעתיקקקקק זה יהיה כזה טוףףףףףףףףף אבל איזה...הבוחנים אצלנו...רעיםםםםםם
חח...תודה מאמי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif הממ... אני אכין שליפים על כל מקרה.... הלואאאאאיייייי שיביאו איזה בוחן שנותן להעתיקקקקק זה יהיה כזה טוףףףףףףףףף אבל איזה...הבוחנים אצלנו...רעיםםםםםם
T Torn New member 29/6/03 #4 ברגעים אלה../images/Emo88.gif מיכל ושני ונראה לי גם שאבי, עושים את הבגרות בלשון
J jt7785 New member 29/6/03 #5 גפ ניר עושה איזה משהו מיכל אמרה לי שהוא בא לביצפר שלה לעשות שם משהו לא זוכר מה
A air jordan New member 29/6/03 #7 בואנה שמועות רצות פה מהר וכן,אני עושה שם קורס מצילים זה המחווה היחידה שמזכירה בריכה,בערך....
M michalas New member 30/6/03 #9 חח....../images/Emo9.gif ניר אני סיפרתי להם.... ותסלח לחברה הדפוקה שלי...והפדחנית...חחח... ואני מצטערת שלא יצא לנו להיפגש...מיהרתי לבגרות...ואח"כ ראיתי שכבר לא הייתם.... פעם הבאה
חח....../images/Emo9.gif ניר אני סיפרתי להם.... ותסלח לחברה הדפוקה שלי...והפדחנית...חחח... ואני מצטערת שלא יצא לנו להיפגש...מיהרתי לבגרות...ואח"כ ראיתי שכבר לא הייתם.... פעם הבאה