בהצלחה ליותמש~

Adi Chan

New member
בהצלחה ליותמש~../images/Emo6.gif

שבטח כרגע נמצא אי שם בחיפה בתוך מקום מאוד מוזר שנקרא הטכניוןO: רק אנשים מאגניבים כמו יותם יכולים ללמוד שם
קיצור יותמושקוקיקופוצ'יקו בהצלחה לך~D: .. אל תשכח זה רק לימודים
עברת 12 שנים כאלה עוד 3 שנים לא יקרה כלום
אני אתגעגעT_T

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהו פאק...

הדבר היחיד שחכם לאחל לך במצב הזה שתהנה מהלימודים ומהמקצוע שבחרת ^_^ במקרה שלך הצלחה לא חסר

¥otamsh

New member
../images/Emo9.gif תודה המון!

דיי נהנה לי, ויהיה בסדר, כן... אני חושב!

Galmon

New member
הצלחה יותם~~~~~~~~~

שיהיה לך המון בהצלחה ושתהנה שמה~ 3; ותבוא לבקר במשגב (ובשכניה בפרט~ ) מתי שיתחשק לך~ 3:

¥otamsh

New member
תודה תודה!

תראה, ממש נוח לי להגיע לפולינה, אז אם יוצא לך להגיע לשם זה יהיה טוב! בכל מקרה אולי אני אמצא לי ימים משעממים להגיע....

lgmtk

New member
OH MY GOD!

im so out of it! since when is he there?? yotam good luck and enjoy! thats a good place to go to *_* i wish i could too. ur the man <3

¥otamsh

New member
תודה רבה רבה לך! ^^

התחלתי ביום ראשון, (הלימודים בטכניון התחילו שבועיים אחרי שאר האוניברסיטאות בגלל המלחמה וזה) ובבקשה תצטרף אלי פה! ממש נחמד כאן! מחכה לראות אותך בסימסטר אביב!

¥otamsh

New member
3>

עדי!!! תודה לך המוןהמון! ולכולם... אני מתגעגע פה המון, התרחקתי מכם הרבה... ודווקא מאוד מעניין לי ונחמד לי! <באמת!> יש פה הרבה דברים זולימים ונחמדים לעשות! אז באמת שלא רע אולי חוץ מהקטע של ההומלסיות...אאז...חיפאים... אם בא לכם לאמץ, אני נחמד ושקט ומנקה אחרי עצמי! למרות שאני מקווה שזה יסתדר בקרוב... גם בקרוב אולי יהיה לי לפטופ אז בכלל יהיה נוח! כאן יותם- מסיים דיווח מחלון משעמם שבין חשבון אינפיניטסימלי (נראה אתכם אומרים את זה פעם אחת ברצף!) ובין אלגברה... תודה המון ושבוע נעים!!

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifאינפיניטסימלי אינפיניטסימלי...

אינפיניטסימלי אינפיניטסימלי אינפיניטסימלי P: וואי בהצלחה לך המון יותם! מכווה שלא תשכח אותנו בגלל כל הלימודים האלה >< תבוא לבקר... באמת... מתי שרק בא לך! איזה כינוי XDDDDD יותם תנסה לחשב עם החשבון האינפיניטסימלי שלך כמה בהצלחה אני שולח לך =)

EreWind

New member
יותמי !!~

המוןןןןןןןןןןןן בהצלחה מותק שלי! אם היית רחוק אז עכשיו אתה תהיה רחוק עוד יותר T_T לא נורא...נמצא זמן להיפגש...מקווה ^^' אז...לא לשכוח שאני מתעלייך ומאחלת לך את כל ההצלחה והחכמה (אם חסר בכלל) שבעולם

ofirule

New member
המון בהצלחה ../images/Emo13.gif

תלמד ותעשה הרבה כיף ושיהיה לך רק מגניב וטוב

למעלה