בהצלחה לבוג´י

ציפי ג

New member
בהצלחה לבוג´י

הערב בהשקת ספרה. לפרטים פנו ללוח הארועים של הפורום.

ביאנה

New member
בהצלחה רבה רבה בוג´י!../images/Emo50.gif../images/Emo23.gif

מקווה לראות את ספרך על המדפים בקרוב ואני מבטיחה לקנות\לקחת אותו בספריה בהקדם האפשרי. מקווה שתהני במסיבת ההשקה ביאנה

Boojie

New member
אה, אופס. לא ראיתי את זה. ../images/Emo13.gif

אחרת הייתי משרשרת את ההודעה שלי לכאן. תודה! המון תודה!

ציפי ג

New member
עניני זכויות יוצרים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

תפסתי טרמפ על ההודעה. פרסמה כאן מי מהגולשות שיר שלם. השיר מוגן לפי חוקי המדינה בזכויות יוצרים ואין לפרסמו ללא הסכמת המשורר. אנא הקפידו על שמירת החוק. צר לי שלא פרסמתי הודעת אבהרה קודם, המחשב כל הזמן נופל לי.

ANTiADi

New member
אבל!

בפורום בוואי נט הם סידרו איזה משהו עם כמה הוצאות ספרים ויש שם פרסום שירים באופן מסודר. מתי פה? :)

ציפי ג

New member
בפורום בוואי נט

עושים כך וכאן עושים אחרת. להבדיל מוואי נט, שם ישנו צוות תוכן ועוד כל מיני צוותים, המקבלים שכר, בתפוז יש צוות מאוד קטן, ומנהלי פורומים רבים שאינם מקבלים שכר. הוצאות הספרים לא כל כך משתפות פעולה איתנו. קודם להזמנת הסופרים בקשתי שיתנו לי עותק קריאה לספר אחד של הסופרים המדוברים כדי שיהיה לי שיג ושיח איתם, ונעניתי בשלילה. אני לא יכולה להקדיש ים של זמן וכסף לפורום, מעבר למה שאני מקדישה. בפורומים אחרים בתפוז, בהם יש התענינות רבה, מבינים הגולשים שהם יכולים לעזור להנהלה בדרכים שונות. אשמח לקבל עזרה מכל אחד מכם. ואם את/ה מתנדב/ת לפנות לכל הוצאות הספרים בארץ באשר הן, ולקבל אישור לפרסום קטעי שירה, אשמח להעזר בך. ושאלות שקופצות לי לראש: איך אני אדע לאיזו הוצאת ספרים שייך איזה שיר? ואולי זה תרגום פרטי? ואז אני צריכה לחפש את המתרגם ולפנות אליו? אם זהו שיר המפורסם באינטרנט ברשות, אנא תנו לינק אליו. ולא, ללא אישור בכתב אנא המנעו מפרסומו.

NicoleFox

New member
תסלחו לי על תפיסת הטרמפ

אבל הייתי זקוקה להסעה
רק רציתי לשאול את ציפי (המנהלת) אם אני יכולה לפרסם פה מידי פעם שיר שאני כתבתי? תודה, ניקול

Rivendell

New member
../images/Emo8.gifאני לא ציפי

אבל אני יכולה לחסוך לה עבודה ולבשר לך שלא... אנחנו עוסקים פה ביצירות ספרותיות שכבר פורסמו - והכוונה בפורסמו היא לפרסום ממשי, כריכה ודפים וכל זה :) לעומת זאת אם את מחפשת חוו"דים וכאלה, יש כמה מקומות לפנות אליהם: 1. פורום כתיבה יצירתית, פה בתפוז. שם עושים בדיוק מה שאת מחפשת - אנשים מפרסמים יצירות שלהם. 2. האתר של "במה " - www.stage.co.il שהוא אתר ענק, שכל אחד יכול לקבל בו דף ולפרסם את יצירותיו, ולקרוא יצירות של אחרים. מקווה שעזרתי!

למעלה