בהצלחה חברה

בהצלחה חברה../images/Emo41.gif

מחר אני בטח כבר לא אהיה על המחשב, אז נעשה את זה עכשיו. זו בסה"כ בחינה, מרושעת אמנם. אבל... בחינה. אז בקטנה. בהצלחה אנשים, קטן עלינו בגרות בהיסטוריה
ותשתדלו, אחרי הבחינה, בלי יותר מדי השוואת תשובות. זה מרגיז.
סתם, אמ, כן. לילה טוב!~

hadarinke

New member
Go Noam!../images/Emo6.gif

בהצלחה לכולם! נזכרתי ללמוד רק עכשיו, לפחות סיימתי כבר חצי חומר D:

PerfectSP

New member
יוו גמאני!!D: ../images/Emo190.gif

בעשר דקות עברתי על החומר של הרצל וחבריו
ולפני זה הספקתי ללמוד על עזרא ונחמיההה^^

hadarinke

New member
חחחחח D:

אני סיימתי את כל הלאומיות, אני עכשיו בכורש, ואחרי זהקצת עזרא והלניזם, וזהו! כי בטח תהיה שאלת בחירה בין זה לבין מרד החשמונאים, שהמורה הגאונה שלנו נזכרה ללמד אותנו את זה לפני חמישה ימים>>"

PerfectSP

New member
חחח גם שלנווו../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

ואת יודעת שגם אני הייתי סבורה שזה יהיה ככה?! והיה ככה D: תארתי לעצמי שבטח עזרא ונחמיה באותה שאלה, ואז הלניזם אחד וחשמונאים עם אנטיוכוס

PerfectSP

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gifD: ../images/Emo190.gif

יופידו^_^ כן אממ, ש-ו-ם השוואת תשובות!@#$ אני לא מסוגלת לעשות את זה אחרי כל בחינה XD

How I Disappear

New member
אני כלכך בלחץ ../images/Emo6.gif

למרות שזה לא הבגרות הראשונה שלי, זה עדיין מלחיץ !!! |קוסס|

How I Disappear

New member
זהווווווו איזה הקלה ../images/Emo178.gif

עשיתי את שאלות 2,3,11,13 וכל המבחן הייתי חייב לעשות פיפי

pRimaVeriTaVIV

New member
לא היה לי אינטרנט מאתמול ../images/Emo3.gif

בן זונה >< עניתי על 2, 3, 5 ו7 היה בסדר כוס אמא של ההלניזם, לא למדתי את זה אפילו דקה והיה חייב לענות או 6 או 7 ><" אז בחרתי 7 והמצאתי משהו, זכרתי ממש טיפה מקווה ל60...

PerfectSP

New member
נכון אמרתי לך ללמוד על זה? ../images/Emo190.gif

כי נכון אמרתי לך שבטח יהיה אזרע ונחמיה, הלניזם, ואנטיוכוס\חשמונאים?!?! נכון?! יפה. D:

נגמרררררררר ../images/Emo13.gif

עשיתי את שאלות 1 3 8 9 היה יחסית קל רק השאלות על בגדד עיצבנו אותי משו אשש זהוו נוו מור היסטוריה עד לי"ב (אנחנו עושים ספרות ורק אז חוזרים להיסטוריה)

ואי, נכון בגדד היה ממש מגעיל?

הם הביאו שאלות מפגרות. לא למדתי על רס"ג ובמרכז תרבותי לא התעמקתי. חרטא.

חרא

עשיתי שאלות 1, 3, 5, 7 לא ידעתי בכלל את האיחוד איטליה וגרמניה אז כבר מינוס 15 נק' בעזרא ונחמיה לא ידעתי את ב'.. על הסמכויות..סתם חירבשתי משו לא קשור.. ב7.. גם בערך לא ידעתי אבל חירבשתי אני מקווה שזה נכון בקיצור חרא של בגרות!!!

Crazy Lala

New member
היה בסדר...

לאומיות חירטטתי, לעזאזל עם ההרצל הזה ודווקא למדתי עליו דיי הרבה, הקטע מקור היה מגעיל (2) אבל ידעתי בערך על בית שני חזרתי רק היום בבוקר (ולא למדתי על זה מאז המתכונת) והנושאים היחידים שידעתי מהלניזם היו רק המאפיינים ואת ההשפעה על יהודה (בנייה, תרבות וכל החרא הזה ) וזה היה!!! כל כך פחדתי שיהיה על יאסון מנלאוס וכל הקקות. את המניעים לאימוץ ההלניזם לא ידעתי, אבל לא נורא. כבר גיליתי כמה טעויות אבל לא אכפת לי

למעלה