בהצלחה בפיזיקה

שאלה לי אליך

איך יוצא שאתה עושה את כול החמש יחידות ביום אחד? זה לא מלאאאאאאא חומר? אשמח אם תסביר..כי בדיוק נכשלתי היום במכניקה ואני רוצה אולי להשלים את זה שנה הבאה. עשיתי נכון רק את השאלה עם "רמי ויעל"..חח

reembel

New member
לשירותי בנות

שנה שעברה ניגשתי למכניקה והבאתי ציון נורא נמוך. והשנה הגישו אותנו לפרקי בחירה, וחשמל ומגנטיות. מ9 עד 10 וחצי היה מכניקה, מ11 עד 12 וחצי היה חשמל ומגנטיות, מ13 עד 14 וחצי היה פרקי בחירה, כל זה מהווה 4 יח"ל. את מעבדות החקר עשיתי לפני כמה שבועות. וזה השלים ל5 יח"ל. פרקי בחירה לא הלך לי טוב, כי הבית ספר לא הימר נכון, ו50 אחוז מהציון, כל הכיתה רק חירטטת שטויות כדי לזכות בכמה נקודות.

איך למדת למכניקה?

לבד? כי הרי הכיתה שלך למדה חשמל ופרקי בחירה.. למי אני יוכל לגשת כדי שיגישו אותי שוב למכניקה?

reembel

New member
כן למדתי לבד.

אני למדתי איתם חשמל ומגנטיות. ולפני הבגרות חזרתי על החומר. ותפנה אל קצין התיכנון שלכם(אם יש לכם מישהו כזה) דמי הרשמה לכל שאלון זה 25 ש"ח, והמגן ישאר לך. אחרי בית ספר, המגן נמחק וזה עולה 30 ש"ח.

reembel

New member
אפשרי

אבל אצלנו לא נוהגים לעשות את זה, אצלנו לא כל כך אכפט מהציונים, העיקר שתיהיה חייל טוב במערך הטכני. אפילו אם השתפרת ואתה מראה ציונים חדשים זה לא מזיז להם, היה לי חבר שהיה לו מגן 40 ובגרות 100 בי"א, הוא נרשם לעשות אותה שוב, וביקש מגן חדש, והבית ספר לא רצה, יותר נכון הרכזת למתמטיק הלא רצתה.

who is this

New member
היתה בגרות סבבה

הגז אידאלי היה קל.. עשיתי את שאלה 1 ו3 ובהתחלה התלבטתי אם לעשות את 2.. איך הלך לכם?

למעלה