לא נורא אחי
כוס אמכ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בפרקי הבחירה אני הולך לקבל 98-100 (96 הגשה) אבל את חשמל דפקתי לגמרי בשאלה על קבלים הם נתנו נתון מיותר לגמרי (הזה עם 465 משבצות) שתאמין לי, אפשר לפתור את השאלה בלעדיו, וזה דפק לי את השאלה כי פתרתי אותה בלי הנתון הזה, ויצא לי הכל נכון, אבל אמרתי שזה לא הגיוני שהם נותנים נתון מיותר, ופתרתי אותה עוד פעם ושם כבר טעיתי כמה טעויות מפגרות. בקיצר במקרה הטוב אני אקבל 90, ואני לא רוצה לדעת כמה במקרה הרע. דרך אגב, היה מבחן מאוד מאוד מאוד קל, והטעיות המפגרות שלי לא היו קשורות בכלל לרמת המבחן, כי המגן שלנו היה פי 100 יותר קשה ומסובך וקיבלתי בו תשעים ומשהו, אז כל מה שנותר לי זה לאכול את עצמי, כי באמת באמת באמת אני לאמבין איך לעזאזל מחקתי פיתרון נכון לגמרי והחלפתי אותו בפיתרון שגוי ( ובטח ירדו לי עוד כמה נקודות של שאלות אחרות) תתעודד, ואף פעם אל תכין את עצמך לבחינה קלה כמו שעשית בהודעה שלך, זה אף פעם לא תמיד בוח, אלא שאם תכין את עצמך פסיכולוגית לבחינה קשה, זה יותר טוב. אבל זה עוד כלום לעומת הסיפור שלי באנגלית השנה, שאחריו למדתי לקחת הכל בפרופורציות, אבל זה כבר סיפור אחר.