בהצלחה בפיזיקה

eitan007

New member
בהצלחה בפיזיקה

לכל הנבחנים בפיזיקה ביום רביעי (ואני מניח שיש פה לא מעט כאלה) אני מאחל : בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב. השמועה גורסת כי השנה הם מורידים את הרמה באופן משמעותי, נחייה ונראה.

rockbit

New member
לא שזה היה קשה לפני...

ע"ע: הבחינה במכניקה של שנה שעברה...

rockbit

New member
איזה שאלות עשית?

נדפקתי בשאלה 2 כששאלו האם הנורה מאירה בשיא..אני רשמתי שלא... והלכו להן 10 נקודות.... בפרקי בחירה, אני לא יודע מה אתה למדת, אבל אני למדתי גלים, ושם הייתה שאלה מסריחה.... אבל לא נורא, ניגשתי על 95.

liorz1984

New member
עשיתי 1,3,4 בחשמל

ואנחנו למדנו פיסיקה מודרנית וזרם חילופין.. המבחן היה קל לאללה, לא היו חישובים כמעט! רק להסביר

eitan007

New member
לא נורא אחי

כוס אמכ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בפרקי הבחירה אני הולך לקבל 98-100 (96 הגשה) אבל את חשמל דפקתי לגמרי בשאלה על קבלים הם נתנו נתון מיותר לגמרי (הזה עם 465 משבצות) שתאמין לי, אפשר לפתור את השאלה בלעדיו, וזה דפק לי את השאלה כי פתרתי אותה בלי הנתון הזה, ויצא לי הכל נכון, אבל אמרתי שזה לא הגיוני שהם נותנים נתון מיותר, ופתרתי אותה עוד פעם ושם כבר טעיתי כמה טעויות מפגרות. בקיצר במקרה הטוב אני אקבל 90, ואני לא רוצה לדעת כמה במקרה הרע. דרך אגב, היה מבחן מאוד מאוד מאוד קל, והטעיות המפגרות שלי לא היו קשורות בכלל לרמת המבחן, כי המגן שלנו היה פי 100 יותר קשה ומסובך וקיבלתי בו תשעים ומשהו, אז כל מה שנותר לי זה לאכול את עצמי, כי באמת באמת באמת אני לאמבין איך לעזאזל מחקתי פיתרון נכון לגמרי והחלפתי אותו בפיתרון שגוי ( ובטח ירדו לי עוד כמה נקודות של שאלות אחרות) תתעודד, ואף פעם אל תכין את עצמך לבחינה קלה כמו שעשית בהודעה שלך, זה אף פעם לא תמיד בוח, אלא שאם תכין את עצמך פסיכולוגית לבחינה קשה, זה יותר טוב. אבל זה עוד כלום לעומת הסיפור שלי באנגלית השנה, שאחריו למדתי לקחת הכל בפרופורציות, אבל זה כבר סיפור אחר.

rockbit

New member
כן...שאלה 3...

זאת הייתה חתיכת שאלה...שברתי אליה את הראש ואז עזבתי ופתרתי את ארבע על בסיס של "ניחושים מחושבים", ולמזלי הכל היה נכון...

החשמל היה חרא לחלוטין...

בשאלה 2 עשיתי זוועה ו(כמעט) שום דבר שרשמתי בה לא היה נכון.. אני מקווה שבשתי השאלות האחרות שעברתי לא עשיתי שטויות ככה שאני איכשהו יעבור.. הפרקי בחירה אבל היה לא רע בכלל..

rockbit

New member
מסכים לחלוטין!

פרק החשמל היה מבלבל בטירוף, ובמיוחד שאלה 2, שהייתה השאלה הכי מעצבנת בחלק הזה!

eitan007

New member
אני מרגיש מטומטם

שאלה 5,הזאת על מגנטיות הייתה נורא קלה, אבל מכיוון שכמעט אף אחד לא התכונן על מגנטיות (בכיתה שלי) כי המיקוד שלה היה מעורפל, הפסדנו שאלה מתנה. אני מרגיש מטומטם, כי ראיתי במבחן ששאלה 5 היא נורא קלה, אבל בגלל שאמרתי לעצמי לפני המבחן שאני מעדיף RC וזרם ישר על מגנטיות בכל מצב, לא הייתי מסוגל מבחינה פסיכולוגית לעשות אותה, ולעזוב את את האחרות. טוב, אני לא רוצה לבלבל לכם ת המוח עם הבעיות שלי אז קבלו אתר מעולה עם המון חומר לבגרות בהיסטוריה (גם ליחידה א´ וגם לב´), המסודר ע"פ סיכומים לפי המיקוד. לקישורית לחצו כאן אני מקווה שהוא יעזור לכם בבגרות, בהצלחה !!!!!!

rockbit

New member
הדבר קרה גם בכיתה שלי...

מגנטיות היה נושא לא מובן ומעורפל ולא ממש היה ברור מה ישאלו עליו, ולכן רוב הכיתה שלי ואני הסתמכנו על RC, זרם ישר ואלקטרוסטטיקה.

rockbit

New member
דרך אגב...

ברית המועצות הקומוניסטית לא ירד מהמיקוד בבגרות של היסטוריה?

למעלה