בהציצי אל...

בהציצי אל...

מבואות ביה`ס, תקעתי מבטי אל אחת המורות שלבושה משך מבטים... הסקרנות עשתה את שלה, ועצרתי לרגע רק כדי לראות עד להיכן הגיעה חוצפתה של המורה הנ`ל,כעובדת ציבור ומחנכת... מעניין על מה חשבו התלמידים בשעוריה ? הרמז מצוי בנושא...

במבט השני בלבד... ובראשון ...

וחוץ מזה לדידך,מה כאב לך על מבטי השני?... בכל קורס צילום בסיסי נדרש מכל אחד ליצור פוקוס רק כצעד שני... אולי את כשרון נדיר,נצלי זאת...

N D R

New member
אתה הכנת לה את השטח

כשהציצה שירלי6 על ההצצה שלך ראתה את השתקפות ציצה של המורה בעיניך הנוצצות

ונגיד ש...

היה צורך לכתוב זאת באותיות לועזיות... איך זה הולך? tz...z...ts...? איך שאתה עושה לי ת'חיים קשים עם ה-צצצצצצאים ש'ך.

אני...לא תמיד יפה(חסוי)

תתרגל

ערסlight

New member
הציצי

אני מאוכזב ממך. יש פה מורה [לא נורא כלכך] עם אחלה מבואה... ואתה עם השטויות. נראה לי עוד תחפש הרבה זמן.

רק הפעם,גם אני...פליטת עט כדור...י

בוא ונתאכזב כל אחד לחוד...יש גם חכמה בלחפש כמו בלמצא...נסה להבין שאין הרבה כמוך...bye

n o g a1

New member
מורה מחוייבת בלבוש

הולם מיסגרת לימודית - חינוכית. כפי שהורה חייב להציץ על ילדיו לפני שיוצאים לבי"ס. בנות מתבגרות הולכות לעיתים לבי"ס עם חולצה שמעולם לא תפגוש את מכנסיה ומכנסיה חושפים לא מעט מאיבריה... מסגרת לימודית - חינוכית על כל מעלותיה וחסרונותיה זו מסגרת שמחייבת את כל הבאים אליה בלבוש מתאים. לא שאני old , ממש לא! אני אוהבת לבוש אופנתי והבלטה של טעם אישי ויחודיות. חושבת שניתן לשלב לבוש אופנתי , צבעוני ויפה ועדיין לשמור באופן מכובד על המסגרת. חושבת כך , גם לגבי מסגרות אחרות... אגב, נחמד שיש אבות המציצים למבואה:)

d a n i e l s 5

New member
אצלנו בבי"ס...אין מצב.

בת שמגיעה עם חולצה שלא פוגשת את המכנסיים....נשלחת הביתה להחילף בגדים. וכנ"ל לגבי כפכפי אצבע. אני בעד.... וטוב שכך.

d a n i e l s 5

New member
אחרי שאני יעבור את הניתוח....

אני אוכל לענות לך על השאלה.... בנתיים לפי התגובה שלך......גם אצלך ההורמונים עבדו בהקשר של המורה :) רצית לדבר על זה?

חחחחח את טועה יקירתי

אין לי נטיה להמשך לנשים. אבל התאור שלו היה כה ציורי שאי אפשר היה לפספס את זה.

למעלה