בהפוכה על getfirefox.com

JaneLame

New member
לא יודעת, מצאתי את זה משעשע.

אפשר לעשות השוואה עם הדף של פיירפוקס.

ailag

New member
we discovered the web!../images/Emo6.gif

בוקר טוב

simplex

New member
which is correct

They didn't claim that the invented it - only that they dicovered it (at some point)​

צלליתה

New member
שמעתי שלא מזמן

ב IBM הוציאו מזכר לעובדים ובו נאמר שעל כולם לעבור לפיירפוקס.

JaneLame

New member
למה בכוח?

מייקרוסופט אחת כבר יש לנו. (שמעתי שבגלל התחרות עם אפל הם ביקשו מהעובדים לא להסתובב עם iPod בבנייני החברה, אז כולם קנו אוזניות שחורות).

simplex

New member
קשה עדיין להבין את המשמעות של זה

זו יכולה להיות תנודה קלה, ויכולה להיות מגמה, זו די הסתכלות במיקרוסוקופ. בעת יציאת גירסה 1 של פיירפוקס היה בום תקשורתי סביב זה, וטבעי היה שזה ישפיע על קצב החדירה. עכשיו הבום הזה נרגע, וקצב החדירה ירד קלות אבל עדיין יש גידול בהיקף השימוש בפיירפוקס. בעוד שאפשרי שהסרגל של MSN או גירסה 7 של IE יחזירו את IE למצב של שליטה מוחלטת בשוק, יתכן גם שאחוז המשתמשים בפייקפוקס ימשיך לגדול, עד שיהיה דומה בהיקפו לאחוז השימוש ב- IE.

לא מאמינה שאחוז המשתמשים בפיירפוקס

יהיה דומה בהיקפו לאחוז המשתמשים באקספלורר. מה שבעיקר ימנע את זה הוא העובדה שמרבית האתרים (עדיין) לא נכתבים לפי התקן, והם מאפשרים גלישה (או גלישה נוחה יותר) באקספלורר בלבד.

simplex

New member
זה (וגם במידת הגזמה) נכון לישראל

בארץ יש אחוז לא מבוטל של אתרים שלא עובדים טוב בפיירפוקס (אם כי אני בהחלט לא מסכים שמרבית האתרים לא תומכים). בחו"ל המצב שונה לחלוטין. עיקר הגלישה שלי היא באתרים בארה"ב ורק באופן נדיר מאוד נתקלתי בבעיות בגלישה עם הפיירפוקס שלי. לכן בעוד שבארץ זה בהחלט מחסום כבד לחדירה של פיירפוקס, הרי שבחו"ל המחסום הזה למעשה אינו משמעותי, והמחסום היותר משמעותי לחדירה הוא בעובדה שאינטרנט אקספלורר מגיע כחלק אינטגרלי של מערכת ההפעלה.

JaneLame

New member
../images/Emo45.gif

אפילו האתר של מייקרוסופט.קום נראה תקין לגמרי עם פיירפוקס. אפשר להתנחם בזה שכל מי שכותב אתר לדפדפן אחד יאכל אותה, כי בסוף יצטרך לשלם עם אדפטציה לעוד אחד.

צלליתה

New member
כבר הבאתי את המקרה הזה

אבל מביאה שוב. יש אתר שנקרא נגישות לאינטרנט, שמדבר, איך לא, על נגישות. האתר הזה אינו נגיש בפיירפוקס.

למעלה