והלילות ?
S sahr12 New member 24/10/02 #38 אוליי במקום כל הקריצות עיניים.. חחחחחחחחחחחחחחח...תבואי למסיבה היום... הדף מוכן...(רושם את התירוץ..)חחחחח...
אוליי במקום כל הקריצות עיניים.. חחחחחחחחחחחחחחח...תבואי למסיבה היום... הדף מוכן...(רושם את התירוץ..)חחחחח...
ס סמנתה פוקס New member 24/10/02 #40 שאלתי אתמול על המסיבה לא ענו לי! אבוא בשמחה כשאדע היכן בדיוק המקום.. בתנאי שקבלת הפנים של פנטום הצט תימשך כך! וזה לך סהר
שאלתי אתמול על המסיבה לא ענו לי! אבוא בשמחה כשאדע היכן בדיוק המקום.. בתנאי שקבלת הפנים של פנטום הצט תימשך כך! וזה לך סהר
S sahr12 New member 24/10/02 #42 מהיכן את מגיעה??? פנטי לנצח יכבד ויעריך אותך...ויקבל בחמימות את פנייך...
פ פנטום הצט New member 24/10/02 #61 קבלת הפנים שלי ??? הייתי רוצה לשמור אותם לעצמי עוד קצת... מוכנה לקבל את פניי בשבוע הבא ? חחחחח...
S sahr12 New member 24/10/02 #13 מי שלא מכיר אותך יאמרוקקית....חחחח "רק שמור אותי מאוהביי"........חחחחחחחחח
S sahr12 New member 24/10/02 #30 כשאין את הניצוץ.... גם אם תשימי..חוטיני הפוך זה לא יעזור.......חחחחחחחחחחח אבל ברצינות...תגידי לבעלה ותבואו...יהיה כייף..
כשאין את הניצוץ.... גם אם תשימי..חוטיני הפוך זה לא יעזור.......חחחחחחחחחחח אבל ברצינות...תגידי לבעלה ותבואו...יהיה כייף..
מ מיכל31 New member 24/10/02 #32 ווווווווואיייייייסמייייי בואי,בואי את מכירה את אייל גולן הוא קצת דומה לו. לא באה, אני חולה.