בהעדר פורום מתאים

Night Light

New member
זה יום האהבה.

הוא לוקח יום חופש בשבילנו. אבל חזר אתמול מאד מאד מאוחר (אחרי 12:00) ולכן הגענו הביתה מאוחר והלכתי לישון ב-1. מסתבר שהוא נשאר ער עד 2:00... איזה מין יום חופש זה, ששנינו גמורים מעייפות? הרס לי את כל ההנאה ואת כל הציפיה.

Night Light

New member
במקור

דיברנו על טיול עם הילדים. לסוע, לטייל, להנות ביחד.

sovlanit

New member
חמודה,

אני מבינה שאת מרגישה עצובה ומאוכזבת. כדי להפיג -ולו במעט-את הרגשות הללו הנה משהו נחמד מאוד ומומלץ בחום: WWW.RIVERSONGS.COM. תהני. ואם יש לך מדפסת תוכלי להדפיס תמונות משם, ויש גם אפשרות לשלוח E-MAIL. חג אהבה מלא אהבה ואושר...

קודם כל זה יפה שהוא לקח יום חופש!

כל הכבוד ליוזמה שלו ועכשיו, הייתי מציעה לך להצטרף אליו למיטה... גם שם אפשר לחגוג.

Night Light

New member
תכירי...

ספיר, בת 5.5 כפיר, בן שנתיים אם היו מסוגלים להעסיק את עצמם בלי לפרק את הבית או אחד את השני, הייתי גם ברגעים אלו ישנה שינה עמוקה...

sovlanit

New member
הו,כמה מוכר...

ובכל זאת, הנה רעיון- אם יש לך אפשרות להביא בייביסיטרית-אז תצאו בערב,ועד אז תתכנני משהו רומנטי לשניכם. ובכלל-אולי הוא מתכוון להפתיע... ויש לי חדשות ישנות וטובות-לילדים יש תכונה=הם גדלים. ואז- החגיגה נמשכת וגדלה... ויפה שהוא לקח יום חופשה. זה מלמד כמה הוא רוצה להיות ביחד איתך. ועוד משהו שלא נוגע רק ליום ספציפי- האם הוא יודע מה את רוצה ואיך את מרגישה עכשיו? אולי הוא בכלל לא מודע לחשיבות של הדברים בעינייך...אז בערב כשאתם לבד זכרי להחמיא וגם לבטא רצונותייך בקול. לי באופן אישי יש בעיב לקרוא מחשבות ו או להבין רמזים...אבל זאת רק אני.

sovlanit

New member
נ.ב. ושכוכלם תזכו לאושר ועושר. וגם

הקטנטנים-שעוד יהיו גדולים...

הילדים לא נחים אף פעם?...

אי אפשר למצוא סידור לשעה-שעה וחצי? אני בטוחה שאם מאוד תרצו תמצאו תצליחו ליהיות ביחד, לא שעכשיו זה משנה כי היום כבר עבר אבל בשנה הבאה....

עציון

New member
דיתוש. אם את כל כך נחמדה, אולי

את שולחת באימייל חתיכת שוקולד שקיבלת היום לטו באב? חתיכה קטנה. מה איכפת לך. פיצי.

עציון

New member
לי את לא עונה רק לנויה????

חצי שעה חיכיתי למשהו. טוב לא הגיע אז אכלנו ארטיק מגה...

geni1

New member
עניתי לשניכם

ואם זה לא ברור אז גם לך אני שולחת

למעלה