בהנחה ש...

Tommy The Cat

New member
בהנחה ש...

נמצא מקום להופיע בו, נשיג את כל האפקטים, נשיג מגברים נורמלים, נשיג מתופף רציני וטוב, נגיע לרמה טובה, תבואו להופעת מחווה למיוז שאולי אני וחבר שלי רוצים לעשות? שרשרו לפה תגובות, דעות, עזרה, וכו' תודה

NiKi†a

New member
למה לא =]

בתקווה שזה לא יהיה רחוק מידי, למרות שאני מתארת לעצמי שכן..

Pipe Dreamer

New member
באזור השרון?

סביר להניח שכן. למרות שאני אעדיף לשמוע קודם משהו שלכם ולוודא שהסולן יודע לשיר, כי זה די יהרוס אם לא. אפרופו מחוות, למי שאוהב גאנז - מומלץ מאוד ללכת למחווה שקרוספייר עושים להם. אני אישית הרגשתי כאילו אני בהופעה של גאנז, ואם הסולן לא היה מדבר בעברית בין השירים הייתי מרגיש ככה במשך כל השעתיים.

Tommy The Cat

New member
אוקיי אז ככה

אם הכל יצא כמו שצריך וזה... אז אני מניח שבטח נופיע במרכז איפשו...או בחיפה... נראה איך יילך... למצוא סולן שבאמת יודע לשיר כמו שצריך את השירים האלה יהיה קשה, מאוד. אני אישית יכול לשיר חלק מהשירים בטונים סבירים, תלוי עד כמה הרמה שאתם מבקשים...חח זה הכל בגדר רעיון בינתיים

yeross

New member
בהצלחה!

אם יש לך איזו שהיא דרך להקליט את ההופעה ולהעביר את ההקלטה לMP3, אני אשמח (לנסות) לארח את הקבצים אצלי באתר (כנ"ל אם יש לך כבר הקלטות של הלהקה)....

מה המצב

תקשיב- קודם כל, חזק ואמץ! בתור אחד שכבר מילא את התפקיד של מתיו (שירה וגיטרה) בשלוש מחוות למיוז, אני אומר לך- קהל זה לא הבעיה. הכל תלוי בפרסום. כל הופעה היו מינימום איזה 100 איש. עכשיו, רק שתדע- זה לא כ"כ קשה לשיר את הדברים של מיוז. צריך רק להתאמן. נכון שיש שירים כמו מייקרוקאטס והייפרמיוזיק נגיד שהם פשוט מטורפים לשירה, אבל מניסיון- שב חודש על אוריג'ן ותשיר אותו- בסוף תגיע לרמה טובה. אצלי זה עבד- אני כבר יכול לשיר כל שיר שלהם בלי חצי זיוף.

dirty boots

New member
../images/Emo45.gif

עוד חודשיים עובר כבר שנה בערך מאז הפעם האחרונה שראיתי אותו

למעלה