בהנחה שזה נכון

חבל שבחרת להגיב כך

שאלת אותי שאלה, עניתי לך באופן ענייני ומכבד.

אני חוזר: ptsd יכול להתפתח כתוצאה מהתנסות טראומתית חד-פעמית, או מחשיפה ממושכת.

כלומר: אם זנות מסכנת בהכרח את נפשו של העוסק בה, אזי עיסוק ממושך בתחומים בהם נחשפים על-בסיס קבוע לסטרס, מראות קשים ועוד יכולים לגרום בטווח הקצר, או לחילופין, לאורך זמן ל-ptsd מסיבות דומות.

האם מישהו יעז כיום להרהר בקול בדבר השאלה האם יש לאפשר לנשים להתגייס ליחידות קרביות, לשמש כסוכנות חשאיות, סוהרות ועוד, מחשש שיפתחו ptsd? כנראה שלא. זו צביעות.

redredhead

New member
ראיתי מראות מזעזעים פעם או פעמיים בחיי

מישהו שהתעללו בו בצורה מזעזעת ולקינוח גם הושיבו על בקבוק קולה שני ליטר במשך שבוע כך שהוא נזקק לניתוח שחזור רציני, בפיגוע האחרון שהיה במסגרת עמוד ענן גם החזקתי בידיים חלקים שהיו מחוברים לבני אדם פעם.
יש לזה השפעות נפשיות.
אם ישאלו אותי אם עדיף לי לעבוד בזנות, התשובה שלי חד משמעית.

red, עם כל הכבוד

תגובותייך לסיטואציות ולמראות כאלה ואחרים, ייחודיות לך, ואין בהם כדי להשליך על יתר האוכלוסיה.

אותו דבר לטעון באשר להעדפותייך.

יש מי שמסוגלים, כמוך, לחזור לתפקוד רגשי-נפשי מלא ללא משקעים וטראומות, יש מי שיאלצו לפנות לסעד נפשי וישנם מי שייקבעו להם אחוזי-נכות בשל כך.

redredhead

New member
אמרתי שיש בהם כדי להשליך על אחרים?

זו מחשבה והשקפה לגמרי אישית.
יש משהו רקוב בעיניי במכירה של הגוף...זה מרגיש לי כמו חילול טוטאלי.
אגב, אני לא חושבת שזה עניין של פמיניזם או לא. זכותה של אישה לבחור בעיסוק הזה (נתעלם מעניין החוקיות) ולהחליט מה טוב עבורה.זה לא משנה את העובדה שאני חושבת שזה שגוי ומטומטם.

לא לכך התכוונתי

כתבתי שתחושותייך אינך עולות בהכרח בקנה-אחד עם תחושותיהם של אחרים. כלומר, את מסוגלת לחזור לתפקוד מלא לאחר שהחזקת באיבר אנושי שהופרד בסיטואציה אלימה. כמה אנשים, באוכלוסיה הכללית מסוגלים לזה?

אחוז העוסקים בזנות מתוך כפיה עולה על מי שבחרו לעסוק בתחום מרצונם, ללא כפיה. מסכים עם קביעה זו. מדוע משתתפי הפורום בוחרים בעקביות להתרכז באופן מכוון באומללים שנפלו קורבן לסוחרי-אדם מנוולים, ולהתעלם בבוטות מהאחוז שעושה זאת מרצונו? מדוע ההשתלחות הזאת?

מכבד את דעתך, לפיה מכירת הגוף נחשבת למעשה רקוב. יחד עם-זאת, מה דעתך על פונדקאות? במקרה זה, לא זו בלבד שהאם הפונדקאית מוכרת את גופה, היא כפופה לחוקים נוקשים לפרק זמן ארוך, לשינוי דרמטי באורח-החיים, בדיקות ומעקבים תקופתיים ועוד. המעשה הנאצל הזה אינו מסתיים בהכרח עם לידת העובר - היא אמורה לעבור תקופת שיקום גופנית ולעיתים לפנות לקבלת סעד נפשי (דיכאון לאחר לידה, חרטה על מסירת התינוק ועוד).

גם אני לא חושב שמדובר בפמיניזם פר-סה. הערכתי ששימוש במילה זו יגרום למשתתפי הפורום להיכנס וכך קרה. ולא, אינני מרוצה מהתוצאה

לא התכוונתי ליצור פרובוקציה, אלא לעורר דיון ומחשבה. אני מוכרח להודות שהופתעתי מעוצמת ההשתלחות, הצביעות והאנטי. חשבתי שבפורום סקס אמצא משתתפים פתוחים מחשבתית, נאורים ורציונאליים.

אתה יודע מה?

אם היית כותב "איזו מגניבה הבחורה הזו- אני מעריך אותה על הבחירה האמיצה שלה וכו" זה היה מתקבל לגמרי אחרת.
חלק היו כותבים לך שזו בחירה מטומטמת של ילדה בת 19 וחלק אולי היו מסכימים.
ההחלטה שלך "לזרוק" פנימה את המילים "פמניניסטית אמיתית" היא זו שגרמה לתגובות הסוערות.
וההפתעה שלך מהתגובות אפילו מעצבנת יותר.
קיבלת פה דיעות רבות, מנומקות ואינטיליגנטיות- אף אחד לא קילל או כתב דברי נעצה.
במקום להבין שיש עוד דיעות בעולם חוץ משלך ושהרבה נשים רואות את הדברים שונה- אתה פותר את עצמך באף אחד פה לא נאור ופתוח כמוני.

חבל.

אוקיי

אני מקבל את דברייך, למרות שאני לא משוכנע שאת צודקת - נתקלתי בדעות כ"כ ארסיות, לצד דעות סותרות ונסיונות עלובים להסוותן.

כתבתי כאן לאחת המשתתפות שבחרתי בכוונה במילה 'פמיניזם'. בדיעבד, ברור לי ששגיתי. המטרה הייתה לעורר דיון. אז אמנם נוצר דיון, אבל פאקינג מכוער.

הופתעתי משום שלא צפיתי את עוצמת ההשתלחות, בטח שלא בפורום סקס, שאמור להיות נאור וליברלי.

נכון, לא קיללו. אבל נכתבו אמירות נמוכות והיו מי שהאשימו אותי בכתיבה בשם משתמש נוסף - כנראה משום שהוא היה היחיד שהסכים איתי.
לא אכתוב בתור משתתף נוסף כדי לחזק את טיעוניי. אם טיעוניי לא משכנעים, אנסה שוב. אם לא אצליח, אבין את הרמז.

ברור לי שישנן אינספור דעות.ברור לי שאינני בעל המונופול על האמת הצרופה. קטונתי.

מעריך מאוד את פנייתך.

בזמן האחרון אני שוב ושוב מגיעה למסקנה

שזיוני שכל זה ממש לא סקסי
אני ממש פמיניסטית אבל אין לי כח לקרוא את כל השרשור הזה עכשיו
סבלנותי המתקצרת מפחידה

למעלה