לא לכך התכוונתי
כתבתי שתחושותייך אינך עולות בהכרח בקנה-אחד עם תחושותיהם של אחרים. כלומר, את מסוגלת לחזור לתפקוד מלא לאחר שהחזקת באיבר אנושי שהופרד בסיטואציה אלימה. כמה אנשים, באוכלוסיה הכללית מסוגלים לזה?
אחוז העוסקים בזנות מתוך כפיה עולה על מי שבחרו לעסוק בתחום מרצונם, ללא כפיה. מסכים עם קביעה זו. מדוע משתתפי הפורום בוחרים בעקביות להתרכז באופן מכוון באומללים שנפלו קורבן לסוחרי-אדם מנוולים, ולהתעלם בבוטות מהאחוז שעושה זאת מרצונו? מדוע ההשתלחות הזאת?
מכבד את דעתך, לפיה מכירת הגוף נחשבת למעשה רקוב. יחד עם-זאת, מה דעתך על פונדקאות? במקרה זה, לא זו בלבד שהאם הפונדקאית מוכרת את גופה, היא כפופה לחוקים נוקשים לפרק זמן ארוך, לשינוי דרמטי באורח-החיים, בדיקות ומעקבים תקופתיים ועוד. המעשה הנאצל הזה אינו מסתיים בהכרח עם לידת העובר - היא אמורה לעבור תקופת שיקום גופנית ולעיתים לפנות לקבלת סעד נפשי (דיכאון לאחר לידה, חרטה על מסירת התינוק ועוד).
גם אני לא חושב שמדובר בפמיניזם פר-סה. הערכתי ששימוש במילה זו יגרום למשתתפי הפורום להיכנס וכך קרה. ולא, אינני מרוצה מהתוצאה
לא התכוונתי ליצור פרובוקציה, אלא לעורר דיון ומחשבה. אני מוכרח להודות שהופתעתי מעוצמת ההשתלחות, הצביעות והאנטי. חשבתי שבפורום סקס אמצא משתתפים פתוחים מחשבתית, נאורים ורציונאליים.