בהמשך לתיקים...

idogreen

New member
בהמשך לתיקים...

שלום לכולם! אז בהמשך לשרשור שפתחתי על תיקים לפני שבוע, "ננעלתי" על התיק הזה של CRUMPLER. שתי בעיות: אחד- המחיר (650), שתיים- הנייד שלי 15,4" נכנס "בכוח", המוכר טוען שתיק הפנימי שאליו נכנס הנייד עוד ייתרחב קצת (וגם באתר של החברה שמייצרת את התיק נאמר בפירוש שהוא מתאים גם ל-15,4). מה עושים?? מי בעד ? מי נגד ? לא יקר מדי??

tag1

New member
650 על תיק בד פשוט ???../images/Emo12.gif

לא יאומן בזבוז כסף

tag1

New member
לא חסר חמורים שקונים ../images/Emo31.gif

ג'ינס ב 450 ואפילו ב 750 שהחמורים יקנו אל תתפתא לזה

idogreen

New member
נו...

אז קנית, או לא?? תשמעי, הייתי בבאג, וכמו שאמרתי יש לי בעיה קטנה עם הגודל, הנייד נכנס לתיק הפנימי אבל קצת ב"כוח". אגב, המוכר התקשר לייבואן, כי ביקשתי את הדגם עם הלוגו, והיבואן אמר שצפוי להגיע משלוח רק בפברואר... אני כבר ממש מתלבט. עם הקנייה של המחשב זה היה יותר קל אפילו....

tag1

New member
סליחה אולי אני לא רואה טוב ?

אבל האם יש לתיק הזה סקוטש מזהב או אולי הכיסים בתוך עשויים מפרווה ? אני רואה תיק מבד רגיל או שאני טועה ? מכאן זה נראה כמו תיק צד, 650 ש"ח על פאוטש, מה התפגרתם ?

gozala

New member
אתה קונה שֱם ולא תיק ../images/Emo132.gif

כנראה שהם באמת חושבים שזה משהו לפני המחירים באי ביי! זה התיק שיש לי, תיאורטית גם תיק צד וגם על גלגלים, מעור. הוא סוחב שני ניידים אם צריך על ציודם. בזמנו הבאתי איתו מחו"למחשב עם מסך 15.4, כך שבעניין הזה הוא שיגעון. בפעם האחרונה שחזרתי מחו"ל צנח לו ממרומי העגלה (והעגלה עליו) הייתה ממש פדיחא, לא חשבתי שאני כ"כ כבדה עד כדי כך שהעגלה התהפכה (תוך כדי העמסה) בשדה בטורונטו. חשבתי...זהו, הלך מסך! כלום, כלום לא קרה! את הירוק הזה רכשתי בזמנו ב-17$ (בחנות מכרזים בחו"ל) ומסרתי לבתי בשבוע שעבר. הוא גם גב, גם גלגלים נוח וזול!

Jan22

New member
שקונים נייד מקבלים תיק יחד עם הנייד

תיק ג'יימס בונד ,אז למה בדיוק אתם רוצים תיקים אחרים ?

senseBOP

New member
כי לא תמיד מקבלים. רק אם המחשב זבל

או שמשלמים הרבה, אז מקבלים תיק.

tag1

New member
אז זהו שלא !!! ../images/Emo64.gif

ממש לא מקבלים תיק עם הנייד אולי רק במחשבים שבמבצע ורוצים לשכנע אותך לקחת אותו

idogreen

New member
גם אני לא קיבלתי

חוץ מזה שסביר להניח שהתיק "ג'ימס בונד" שמקבלים, אם מקבלים אותו בחינם אולי הוא טיפה יותר תיק "יעקוב בנדנה"... אולי תעלה תמונה שלו??

Jan22

New member
אין לי תמונה שלו אבל זה תיק די

איכותי והוא לא סמרטוט ,מוזר שלא קיבלתם כי רוב ההצעות שאני רואה מגיעים עם תיק בונד . יעקוב בנדנה ? שו ?

tag1

New member
איזה מחשב קנית אם אפשר לשאול ?

איזה מחשב קנית וקיבלת תיק בונד ? אם אפשר גם קישור בבקשה

Jan22

New member
המחיר שלו כיום עומד על 7000

פלוס מינוס ,מנסיון ובדיקה מקיפה אצל מספר מכרים הנייד הזה בהחלט סוס עבודה . אפשר למצוא אותו בכל אתר .

למעלה