עם אחד כמו אחמד טיבי, זה כנראה יותר מעיד על התפיסות הפוליטיות שלך ועל חוסר שפיות. שום אישה שפויה בנפשה לא תצא עם ערבי בכאילו מתורבת אבל בתכל'ס טרוריסט ערמומי [ואני כאן לא מתכוונת רק לאחמד טיבי, אלא לכמותו שאליהם התכוונת כנראה].
אני מאמינה שיש שונות מולדת בין גברים ונשים. השונות היא תוצר של מינונים הורמונליים שהשפעתם נמשכת כל חיינו. עוד אני מאמינה כי החינוך, התרבות, הטלוויזיה, הספרים, המזון, המחלות ותלאות החיים יוצרים פסיפס ייחודי של נשיות וגבריות. תכונות גבריות בעוצמות שונות ומשתנות בועטות במוחן ובהתנהגותן של נשים. תכונות נשיות לוחשות בגברים. לא נכון לחשוב שהללו באים אלה על חשבון אלה. וחבל לי שעם כל הידע שיש בידינו, עדיין מתעקשים אנשים להצמיד תגים לעצמם ולזולתם.
Daria Hacksalot - יש להקה סאטירית עם מסר שלא כולם קולטים, שנקראת "התחתונים השרים" והן מציגות כל מה שדפוק בברה"מ לשעבר, במיוחד ביחס לנשים. הנה קליפ אחד שמציד את זה. למי שלא מבין, הן לא מעודדות להשתרלל תמורת כסף אלא מציגות מציאות עגומה של עוני קשה או התמסרות לאיזה אשמאי זקן ועשיר בשביל פינוקים כי... אין משהו באמצע, אין שם כמעט מעמד ביניים. תלכי תלמדי ב"אינסטיטוט" ובסוף לא תקבלי עבודה שתואמת את ההשכלה והכישורים שלך כשאת מוקפת בבחורים שמצפים שתתמסרי אליהם בתמורה לפרח שהם גנבו מהגינה של הסבתא שלהם: https://www.youtube.com/watch?v=I-mFUq8t9lo

הנשים תלויות בהם וצריכות למצוא חן ולהיטיב עם הצרכים המיניים שלהם, ועם שירותים נוספים שגברים למדו לצפות להם. במצב כזה חשוב להיות גבר-גבר, וחשוב מאוד להיות אישה נשית ומושכת. בחברה כזאת קשה להיות רגיש, וקשה להיות אישה אסרטיבית.