בהמשך לשרשור של אורן על הנשים הרוסיות...

lEchoesl

New member
ההשוואה שלך לא נכונה. אני מקיימת את מה שאני דורשת מאחרים

לא יצאתי עם גבר שמתגורר בחוץ לארץ.

Astroo

New member
את לא מקיימת, ואין לך זכות להטיף מוסר

לנשים אחרות. מה שאת עושה זו זכותך המלאה, ומה שהן עושות זו זכותן. הן נולדו ברוסיה ובחרו בגבר מזרח תיכוני, ואת נולדת ברוסיה ויוצאת עם גבר מזרח תיכוני.

beatman

Member
היא יהודיה והיא יוצאת עם גבר יהודי

היא גדלה בישראל וגרה כאן, חברה נולד וגדל כאן וגר כאן גם.
&nbsp
יחי ההבדל ה"קטן".

Astroo

New member
ומה זה עניינה עם מי יוצאות הרוסיות הנוצריות?

היא מודאגת מטוהר הגזע הסלאבי?

lEchoesl

New member
מי אמר שזה ענייני? בסך הכול עניתי לאלי שטיפוסי

נשים כאלה [על הנשים שאלי דיבר] בכוונת תחילה מחפשות רודן ומכות. אם זה עושה להן את זה, שיהיה לבריאות.

Astroo

New member
רוב הנשים נמשכות לזכר אלפא

וזכרי אלפא נוטים לאלימות ואגרסיביות

beatman

Member

RubberSoul92

New member
הו, כן?

יש לי הרבה יותר דברים במשותף עם אחמד טיבי מאשר עם יוסי אזולאי מהשכונה שלי.

lEchoesl

New member
אם נולדת בישראל או התבגרת כאן ואין לך בעיה לצאת

עם אחד כמו אחמד טיבי, זה כנראה יותר מעיד על התפיסות הפוליטיות שלך ועל חוסר שפיות. שום אישה שפויה בנפשה לא תצא עם ערבי בכאילו מתורבת אבל בתכל'ס טרוריסט ערמומי [ואני כאן לא מתכוונת רק לאחמד טיבי, אלא לכמותו שאליהם התכוונת כנראה].

RubberSoul92

New member
היא משעשעת

בקליפים שלה היא לועגת להלכי הרוח של הציבור ברוסיה

ומה דעתך בנושא הנידון?

צריך להקיא דם כדי לגרום לך לכתוב יותר מכמה מילים...

lEchoesl

New member
היא הגירסא הנשית של אסטרו, רק שכנראה בין היתר

היא חוסכת בדפי האינטרנט.

RubberSoul92

New member
Я жду трамвая

אני מאמינה שיש שונות מולדת בין גברים ונשים. השונות היא תוצר של מינונים הורמונליים שהשפעתם נמשכת כל חיינו. עוד אני מאמינה כי החינוך, התרבות, הטלוויזיה, הספרים, המזון, המחלות ותלאות החיים יוצרים פסיפס ייחודי של נשיות וגבריות. תכונות גבריות בעוצמות שונות ומשתנות בועטות במוחן ובהתנהגותן של נשים. תכונות נשיות לוחשות בגברים. לא נכון לחשוב שהללו באים אלה על חשבון אלה. וחבל לי שעם כל הידע שיש בידינו, עדיין מתעקשים אנשים להצמיד תגים לעצמם ולזולתם.

תגובה

Daria Hacksalot - יש להקה סאטירית עם מסר שלא כולם קולטים, שנקראת "התחתונים השרים" והן מציגות כל מה שדפוק בברה"מ לשעבר, במיוחד ביחס לנשים. הנה קליפ אחד שמציד את זה. למי שלא מבין, הן לא מעודדות להשתרלל תמורת כסף אלא מציגות מציאות עגומה של עוני קשה או התמסרות לאיזה אשמאי זקן ועשיר בשביל פינוקים כי... אין משהו באמצע, אין שם כמעט מעמד ביניים. תלכי תלמדי ב"אינסטיטוט" ובסוף לא תקבלי עבודה שתואמת את ההשכלה והכישורים שלך כשאת מוקפת בבחורים שמצפים שתתמסרי אליהם בתמורה לפרח שהם גנבו מהגינה של הסבתא שלהם: https://www.youtube.com/watch?v=I-mFUq8t9lo
&nbsp
&nbsp

RubberSoul92

New member
כי...

הנשים תלויות בהם וצריכות למצוא חן ולהיטיב עם הצרכים המיניים שלהם, ועם שירותים נוספים שגברים למדו לצפות להם. במצב כזה חשוב להיות גבר-גבר, וחשוב מאוד להיות אישה נשית ומושכת. בחברה כזאת קשה להיות רגיש, וקשה להיות אישה אסרטיבית.

למעלה