בהמשך לשירשור הקודם,

shiiiiira

New member
בהמשך לשירשור הקודם,

ניכנסתי עכשיו לטראקינג וראיתי שהם עידכנו ורשמו כך: Out of Foreign Customs, August 01, 2010, 4:43 pm, ISRAEL Into Foreign Customs, August 01, 2010, 11:52 am, ISRAEL Arrived Abroad, August 01, 2010, 11:52 am, ISRAEL International Dispatch, July 27, 2010, 11:03 pm, ISC LOS ANGELES CA (USPS) Arrival Electronic Shipping Info Received, July 26, 2010 Acceptance, July 26, 2010, 11:48 am, BEVERLY HILLS, CA 90210 מוזר, אבל לפי מה שרשום כן בטראקינג זה אומר שהוא יצא מהמכס? כי בחבילה עצמה היה רשום 99$ ושזה מתנה, יש באמת סיכוי לפי מה שרשום כאן שזה לא הולך להיתקע במכס וזה יגיע אלי ישירות, או שגם לכם זה ניכתב כך? ניכנסתי לדאר ישראל ושם רק רשום שהדואר הגיע לישראל, בלי שום טלפון ובלי כלום, כמו כן, אני לא יודעת במידה וזה לא הולך להיתקע במכס איך הם יצרו איתי קשר כי בקבלה שלהם ראיתי שהפלאפון שלי לא הופיע שם למרות שהמוכר אמר לי שהוא רשם. תודה שוב.

pvzed

New member
זה לא אמור להתקע במכס,

אבל את תשלמי את המכס לשליח,בתוספת 170 שקל, מחר תקבלי ותקווי לטוב..

shiiiiira

New member
אז זהו זה מישלוח EMS ודיברתי אתמול עם

השירות לקוחות שלהם והיא אמרה לי שבמידה ואני אצטרך לשלם על מכס, השליחים לא מגיעים ואני יצטרך לנסוע למכס. היא אמרה לי אם אני רוצה שהשליח יוציא לי את זה מהמכס אני צריכה לשלם לו עוד תוספת של 180 שקל משהו כזה, והוא אמור ליצור איתי קשר (איכשהו).

shiiiiira

New member
התקשרתי עכשיו לסניף בדואר ישראל

והם אמרו לי שהחבילה אצלהם והוא ניתקע "קצת" במכס, הם הוציאו לי ודורשים על הכל ביחד 289 אז אני מתארת לעצמי ש170 שקל כמו שאמרתם כאן על עמילות מכס והשאר זה המיסים. סוף טוב הכל טוב, אכלו את הקומבינה והחבילה בדרך אליי. תודה בכל מקרה.

למעלה