בהמשך לשאלה של אמינט

Treker

New member
בנוסף, קחו בחשבון

שהיה והוא מצא עבודה, והיגרתם לאנגליה עם הFAMILY PERMIT (מה שאפשרי וזה מה שקורה אצלנו, אמנם אני עם דרכון גרמני, אך במקרה הזה אין הבדל), תאלצו להפרד מהדרכונים לתקופה של כחודשיים על מנת להוציא לו RESIDENT PERMIT. וכל זה צריך להעשות לפני תום 6 חודשי האשרה שהוא יקבל.

cookie9

New member
כלומר, קודם ימצא עבודה ורק אח"כ

יחזור לארץ להוציא את ה-Family Permit? כלומר, יצהיר בקו"ח כי יש לו הזכות לעבוד בבריטניה, אבל בפועל יתקבל למקום עבודה עוד לפני שיהיה בידיו את אישור העבודה (Family Permit במקרה שלו)? האם מעסיקים בד"כ "בסדר" עם זה - כלומר, יקבלו אותו לעבודה "על תנאי" בהנחה שישיג בעצמו אישור עבודה? חייתי מספר שנים בחו"ל (אירופה). כשחיפשתי עבודה, עוד לפני שזימנו אותי לראיון בחברה, הם ביקשו שאפקסס להם צילום של הדרכון שלי כדי לראות את אישור העבודה שמוטבע בתוכו. אם לא היה אישור עבודה - לא היו מקבלים אותי (המעסיק הצהיר מראש כי אין בכוונתו לדאוג לאישור עבודה. כמו רבים מהמעסיקים שם, הוא חיפש רק מי שבידיו כבר הזכות לעבוד במדינה). שוב תודה

Nobilis

New member
אני לא בטוח, אבל...

למיטב ידיעתי, העובדה שיש לו Family Permit בדרכון לא פוסלת את היכולת שלו להיכנס לבריטניה כתייר. שיצהיר בביקורת הגבולות שהוא מגיע לטיול קצר, וחוזר. זה הכל. מאחר שאני לא בטוח, מומלץ לוודא את זה מול השגרירות.

yoram1311

New member
and a link to INF18

Please refer to INF18, for further info. The permit is easy to get, and your husband should be able to get the visa immediately. I would suggest that the visa should be obtained before your husband applies for a job. good luck...​

למעלה