בהמשך לשאלה מטרידה

tami6911

New member
בהמשך לשאלה מטרידה

תודה על התשובה. האם האסטרולוג ( מאוד מוכר) שאמר לי את הדברים על הגירושים והילד לא היה יכול להסיק פרטים נכונים מהתאריך לידה שלי, והשעה? מדוע לדעתכם מה שאמר הזוי? תודה, תמי

Y. Welis

New member
(כדאי לשרשר למטה)

כנראה רצה להסב תחושה לא נעימה במיוחד...

tami6911

New member
היי

האם אתה אסטרולוג?. אני מודה לכם שאתם מעודדים. אני יודעת שאנשים רבים העוסקים במקצוע זה, גם אם רואים משהו לא נעים לא מבשרים או מיידעים בצורה כזו. הוא אסטרולוג מאוד מוכר לא בארץ. אמא שלי כנראה נתנה לו את התאריך והשעה היא מאוד בעניין של הדברים האלה..בעבר הלכה לאסטרולוגית מוכרת בארץ ואני זוכרת שדברים שנאמרו לה בהחלט קרו. אני יודעת שהחיים דינאמיים . אבל מה שאמר עשה לי ממש רע על גבול הבחילה ממש. וגם בגלל מה שאמרו אז לאמי בהחלט קרה כך שזה עוד יותר מתסכל. בן זוגי ואני עובדים מאוד קשה על הקשר שיצליח. המשפחה שלו מאמללת במילה עדינה תמיד הוא ניסה למצוא פיתרונות עד שממש נפתחו לו העיניים הוא מגבהה אותי ומאחוריי ולא נותן להם לחדור בינינו. אך החיים לא פשוטים. ואחרי שאמי אמרה לי זאת מאז אני פשוט מוטרדת.

ראי

ראשית, אני אסטרולוג. שנית, אין באפשרות אף אחד לדעת למה אסטרולוג מסויים אמר כך או אחרת. זו הפרשנות שלו, ואלה שיקוליו. לדעתי מכיון שעשית אצלו מפה, זכותך לשאול אותו גם למה אמר מה שאמר ועל סמך מה. זה שאירועים מסויימים קרו ואחרים לא קרו זה טבעי, ואפשרי אצל כל אסטרולוג. הנקודה היא לשמור על פרופורציות מבחינת ציפיות ולא להתאכזב כי אחד חושב אחרת מהשני. זה טבעי ואנושי. הנקודה היא קודם כל לברר עם עצמך למה ללכת לאסטרולוג, ואז לנסות ולהבין האם הסיבה שבגללה רצית ללכת לאסטרולוג אכן נענתה בסופו של דבר.

Tami691

New member
הי יאיר

אני יודעת שאתה אסטרולוג . התכוונתי לבחור השני שענה. שנית לא עשיתי שום מפה . אמא שלי בקשר עימו. שלחתי לך באתר שאלה לגביי עלויות פגישה/מפה איתך.

למעלה