בהמשך לסקי... אקסטרים?

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
בהמשך לסקי... אקסטרים?

בהמשך לשרשור הסקי ושיחה שהיתה לנו פה סביבו.
עד כמה אתם מרגישים שרכיבה היא ספורט אקסטרים, ועד כמה אלמנטים של אקסטרים מושכים אתכם?
אם אתם רואים מישהו עושה איזה תרגיל מוטרף עם סוסים, איך התגובה שלכם (בהנחה שזה נראה מקצועי וכו') - על הסקאלה שבין - "איזה מגניב, אני מת לנסות את זה" לבין "משוגע! בחיים לא הייתי עושה את זה"?

אישית אני צוחקת כל פעם שאומרים לי שרכיבה היא ספורט אקסטרים, אני לא ממש רואה אותה ככזו (למרות שברור שיש סיכונים, וברור שיש אדרנלין).
התגובה שלי בדר"כ נעה יותר לכיוון ה"בחיים לא", אני די פחדנית, אבל יש קטעים בקפיצות שכן עושים לי את זה, כמו מכשול מעניין או תרגיל יוצא דופן, שממש מדגדג לי לנסות.
האדרנלין הוא חלק נחמד מהעניין, אבל אני ממש לא בעסק בשביל האדרנלין.

jgut

New member
את בטח תצחקי

אבל בעיני הקפיצות זה ממש אקסטרים. זה משהו שממש מפחיד אותי במיוחד ברמות שהן מעבר לבסיס.

משום מה אנשים מסויימים תופסים את הרכיבה על סוסים, כאקסטרים. אני ממש לא תופסת את זה ככזה. בטח לא את הווסטרן והדברים שאני עושה.

לגבי דברים אחרים, אני שייכת לפחדנים. קשה לי להיפתח לדברים חדשים שיש בהם מהסיכון.

giri

New member
אני לא אצחק בכלל

כשחזרתי לרכב בפארק, ממש פחדתי מקפיצות, לא רציתי בכלל.
אבל הייתי ממש תפרנית וכל הקבוצות מעל רמה מסויימת קפצו. ניסיתי לבנות קבוצת דראסז', ככה פחדתי, אבל לא הצלחתי. שיעורים פרטיים היו לי יקרים מדי. אז קפצתי, בלית ברירה... גם לעבור חווה בזמנו לא היה ריאלי מבחינתי.
בסוף התגברתי על הפחד הראשוני וגיליתי שזה כיף לא נורמלי והיום אני לא מוכנה לוותר על קפיצות
אבל אני לא כ"כ אמיצה, עובדה שאני לא קופצת מאד גבוה ולפעמים יש לי קטעים של השתפנות לשמה.

עדימ

New member
גם אני לא רואה ברכיבה ספורט אקסטרים...

למרות שבהחלט יש בספורט זה פציעות וסיכונים כמו בכל ספורט.
בגדול אני בעיקר עושה דרסז' שאני תופסת/מגדירה אותו כריקוד עם הסוס ושיפור הקשר עם הסוס.
כשאני קופצת זה באמת נמוך ובסיסי.
כאן באמת יש קצת אנדרנלין ואקשן. אני לא יודעת אם ניתן לפרש זאת כאקסטרים....

באופן כללי, אני חננה שלא חובבת אקסטרים ואקשן. אני אוהבת שקט ודברים באיזי.

למעלה