בהמשך למפגש

בהמשך למפגש

(בו לא הייתי) אני מכה בברזל בעודו מוסיף מלח למדורה ויוזם בזאת את המפגש הבא אצלי. אני נוקט בלשון הזהירה של "יוזם" כי קודם כל חשוב לי לשמוע את דעתכם: - סביר לכם להעפיל לשם כך למטולה? - מן הסתם אנשים לא יחזרו באותו ערב לירושלים ותל אביב. אני ערוך לארח את כ-ו-ל-ם אצלי. חלק מהמוזמנים (לא כולם) יצטרכו להצטייד בשק שינה וכיו"ב. מתאים לכם? (למי שמעדיף אני יכול לסדר הנחות בצימרים) - מתכונת כזאת מאפשרת להעביר חלק מההרצאות ללמחרת בבוקר עם הפנקייק. מה אתם אומרים? (סליחה renjintso: מה אתן אומרות?) - שומרי מצוות: יש משהו במתכונת הזאת שיכול להיות בעייתי? יש הצעות?

צימעס

New member
יש לי לנסוע אותו דבר

כמו למפגש בשרון. (שעה וחצי) לידיעה. זמן הנסיעה קצת פחות חשוב כשנוסעים ליותר זמן, לא?

המוזרה

New member
בטח../images/Emo70.gif

אבל אפשר אולי לקבוע לתאריך בתוך חופשת הסמסטר(כלומר 26/2)? קשה לי להפסיד שיעורים עם כל מפגש פורום ועד כמה שמפגשי פורום אהובים עלי, זה לא ממש יילך, מה גם שאני לומדת גם בשישי. ואם כבר נתנחל אצלך, אפשר גם לשלב קצת מוזיקה עברית לא כך?

ס ק א ל י

New member
../images/Emo31.gif אצלי ה-26.2

זה כבר בתוך סמסטר ב'... אז אולי בחופש הגדול?

גנגי

New member
זה בסדר,

תיפגשו לכם. אני כבר אשב לי בקור הזה ואסתדר, איכשהו. אל תדאגו לי. שזה לא יפריע לכם להיפגש ולבלות.

המוזרה

New member
יאללה יאללה ...

אנחנו באות אלייך גם.. לא עדיף שנביא רכילות טריה?

Mנטה

New member
אם כבר

אז רק בחורף ! אני בשמחה אעפיל צפונה לאיזה סופ"ש טיולי שכזה
מישהו רוצה לטייל אתי אחורי זה ?

ברור ש

אם נוסעים למטולה זה כדי להמשיך ולטייל למחרת... נראה לי שהאפשרות האופטימלית זה חמישישי. (אם שישבת, אז זה ידרוש התארגנות קצת יותר מסובכת מבחינת הדוסים שבינינו.)

אוקיי, מאפיינים

קודם כל נחתתי אחרי שהייתי נתון בין מים לשמיים ביממה האחרונה. איך שהדברים מצטיירים בינתיים מדרישות הקהל בשרשור הנוכחי ובשרשור הקודם יהיה מדובר במפגש של חמשוש שבו לפחות חלק מהבאים ישארו גם לשישבת. ביום חמישי בערב יהיה מפגש תרבות עם שלוש הרצאות וננסה גם לשלב שירב"צ. למחרת בבוקר, אופציונלית עוד שתי הרצאות ולאורך יתרת היום והסופשבוע נתכנן עם הנשארים משהו עם מים, הרים וירוק בעיניים. לצורך העניין: נחל עיון ומפל התנור במרחק הליכה מהבית. למי שמעוניין יש צימרים ומסעדות שומרי כשרות במושבה. לא סוכם שום דבר בנוגע לסלט פירות. כל שנותר הוא לתאם תאריכים, פסח והחופש הגדול רחוקים מדי, עד אז אולי כבר נערוך מפגש נוסף, מי יודע... כל מי שמעוניין שישלח או שיפרסם כאן את התאריכים הנוחים לו בטווח של חודש חודשיים וננסה לתאם.

למעלה