:-=D
N NimaZ New member 3/9/04 #21 יאאאא../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif איך אפשר לשכוח?! מי זה אורון בכלל?!
ט ט2לולה New member 3/9/04 #24 ../images/Emo99.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחחחח איזה דברים דברים חמידיםםםםםםם ואני זוכרת את ה"אורון הוא המעריץ הכי גדול שלי" חחח
../images/Emo99.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחחחח איזה דברים דברים חמידיםםםםםםם ואני זוכרת את ה"אורון הוא המעריץ הכי גדול שלי" חחח
H H e L L L L L L o O New member 3/9/04 #25 האחרון להיום אני מתה עליו הוא חמוד הוא מתוק ומישו החזיק אותו אצלו הרבה זמן כבן ערובה אבל הוא חזר אליי כמו גדול!
האחרון להיום אני מתה עליו הוא חמוד הוא מתוק ומישו החזיק אותו אצלו הרבה זמן כבן ערובה אבל הוא חזר אליי כמו גדול!
R Ronush14 New member 3/9/04 #26 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif יש לי כבר בוק שלו ואם הוא לא היה מחזיר לך אותו... הייתי מרביצה לו
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif יש לי כבר בוק שלו ואם הוא לא היה מחזיר לך אותו... הייתי מרביצה לו