בהלה

elana5554

Member
בהלה

ב2.5 נשרף רכב של השכן מתחת לביתי,התעוררתי למראה של להבה גדולה ופיצוצים,תוצאה תריסי הבית נמסו ,האש הייתה כל כך קרובה שאני נורא נבהלתי,בדרך כלל אני אדם לא פחדן בכלל,מאותו היום אני לא מרגישה טוב עוברת לאחר ביקור אצל הרופא התקפי חרדה,ונכנסתי לפורום וספרתי את סיפורי, קיבלתי תשובה שממליצה על קינסולוגיה,אנני יודעת מה זה ,או האם זה יעזור לבהלה שלי אם יש משהו שיכול להסביר אודה מאוד תודה אילנה

רמדי הומאופתית

יכולה לפתור את הבעיה. צריך עוד כמה פרטים וזה יעלם כמו קסם...... כל טוב עירית

התקפי חרדה

הם תוצאה של ארוע שקשה להתמודד עימו. בעזרת תחומים רבים ברפואה משלימה ניתן להקל ולשחרר אותם, וכל מטפל או מטופל יתן לך את המלצותיו מהתחום בו הוא עובד או התנסה כמטופל. צר לי שכך את מרגישה, אך אשמח להציע לך טיפול קרניוסקרל, העוזר מאד במקרים אלו. בטיפול קרניוסקרלי, ניתן לחוש את המתח שנצבר ברקמה כתוצאה מהחוויות שעבר האדם ולעזור לשחרורן. הטיפול מתרכז בעיקר במגע ופחות בדיבור.

יעל ND

New member
אלנה יקרה,

ברפואה משלימה יש הרבה שיטות שיכולות לעזור לך. חבל, שטרם פנית לעזרה, היית כבר מתפתרת מהבהלות האלה! אני מסכימה עם עירית - הומאופתיה יכולה לעזור טוב מאד. גם ביואנרגיה מצוינת למקרים כאלה. אני מאמינה שגם קינסיולוגיה תעזור (פשוט לי אישית אין ניסיון עם קנסיולוגיה לסוג זה של טיפולים). גם קריסטלים. גם שיטות אחרות! אני ממש ממליצה לך לפנות לעזרה: חבל, שאת סובלת, כאשר קל לעזור!

וגם פרחי באך

את יכולה להתחיל עם הרסקיו רמדי המפורסם בזמן התקף, או אם מדובר בהרבה התקפים בטווח קצר לאורך היום, גם לקחת מספר פעמים ביום. מומלץ יותר לפנות למטפל בפרחי באך, שימצא איתך את התמצית שתתאים למצב הספציפי שלך.

למעלה