בהלה ויאוש

shnoozi

New member
בהלה ויאוש

רבותיי אני אחוז בהלה ויאוש כשאני מגלה את פורום העיוועים הזה. כזאב בעור של כבש מסווה עצמה המפלצת הבולשיביסטית הקולקטיביסטית בשם תמים לכאורה "רפורמה כלכלית" כאשר עיון קצר בתכניו חושף את הכוונות השטניות מאחוריו: צמצומה של החירות האישית לייצר ולצרוך כאוות נפשו של הפרט והפקרתה אצל הממשל האלים שיעשה בחירות זו כבשלו. אנשים אני קורא לכם לנטוש את חלקת הסיליקון המרקיבה הזו ולהגר אל ארצות השפע, החירות וההגיון!

דור לוי

New member
ברוך הבא../images/Emo39.gif

קודם כל ברוך הבא
עכשיו אני ממליץ שתרגע ותיקח את הזמן לקרוא בעיון מהתכנים שכבר נמצאים בקהילה. כך למשל הוצגו בפורום התפיסה הכלכלית חברתית של משה פייגלין מחטיבת מנהיגות יהודית בקצה הימני של הליכוד ובמקביל תפיסת עולם של מרצ המבוטאת בתוכנית כלכלית/חברתית חדשה - סמינר גבעת חביבה לקידום החינוך והתרבות 2003. תוכל להתרשם שמדובר בפורום שמאפשר להביע מגוון דעות. אך למיטב זכרוני, תקן אותי אם אני טועה, מעולם (בוודאי לא על ידי) לא הוצגה כאן תפיסת עולם בולשביסטית(כבודה במקומה מונח)... אשמח למשל לשמוע מה דעתך, (או מה בולשביסטי), במאמר הזה בנושא טכניקת הפרטה באמצעות חלוקת אופציות לציבור ומיסוי , או לחילופין בנושא החקלאים, הזרים, האבטלה והמים. בכלכלה, יש מקום לדעות, כך למשל במקרה אתמול שמעתי את פרופ' אריאל רובינשטיין חתן פרס ישראל בכלכלה, בתוכנית בערוץ המדע, מדבר על הצורך בחקיקה לחיזוק ההגנה על העובדים בישראל. אני חוזר על ההזמנה לעיין בתכנים, לבקר מדי פעם בבנק ההצעות של הקהילה, אולי גם תקבל מזה משהו. אשמח אם תשתתף בעתיד בדיוני הפורום, אך
בוא נקפיד להבא על תרבות הדיון, אינני רוצה להגיע לרמת הדיון הנהוגה בתוכניות כמו פוליטיקה וסוגיהן בערוצי הטלביזיה או בכנסת

cottoneyejoe

New member
עוד לא ראיתי סילוקון שנירכב

וגם אם כן, אני פה באש במים ביובש בצמא ברעב, פה אני קיים ואמשיך להתקיים, פה אני אמצא ואם אלך ליבי ישאר פה ולפה אני אחזור בבוא הימים - כי אין לי ארץ אחרת שבה אוכל להתקיים, פה האנשים שכל כך קרובים לי הלא הם אחיי ורעיי וזו היא נחלתי ונחלת אבותי כשם שלבריטים יש את בריטניה האפלולית לי יש את חלקת המדבר ה"מצחינה" מיובש הזו, זה הארץ, זו השפה, עד זוב, פה לא ירדפוני ויגרשוני. בדמם ובכל היקר להם נילחמו אחיי על חלקת מדבר זו בשביל שיהיה לנו לעם היהודי בית לחזור וללכת ממנו - עכשיו אחרי כל מה שעבר העם הישראלי הזה, אני לא הולך להפסיק הכל ככה פתאום כי נתקע לי איזה קוץ בתחת שמפריע לי ומתוך עצלות הנפש אסרב להתיישב בכיסא שמתקיים בשבילי. דע לך, הצלחת שלך היא הצלחת הכי טובה שיכולה להיות - ואתה הוא המבשל את ארוחתך - ואם אין בכוחך להזיז קוץ כניראה שאין בכוחך לעשות דבר בעל משמעות חזקה בחייך ובטח גם לא בארץ אחרת, לכל היותר תוכל לעשות הרבה לעצמך ועד מהרה תשקע גם בעצמך, אני מקווה מאוד שכוחות נפשך יתחזקו עם השנים ותלמד להתרכז ולהשתמש במה שנתון לך במקום לרעות בשדות זרים. כסף זה חתיכת נייר לאומנית שדינה כדין הגפרור, חסר משמעות הוא כאשר הוא נטול מטרות, לעומת זאת משמעות אמיתית זה חתיכת דרך ארוכה ואין סופית רצופה הרפתקאות. כסף הוא האמצעי ולא המטרה ואם ההפך יהיה קרוב ללבך, לבטח שבבוא הימים תאבד את דעתך - אם זו היא מטרתך, מה טוב לך, תהנה בגהנום שלך. בהצלחה בכל מעשך, אני בנתיים נשאר פה ומקווה שיום אחד תמצא את הפינצטה כדי להוציא את הקוץ מהצלחת שלך ולהתקדם לשלב הבא שלך במקום לברוח ממנו.

למעלה