בהיר וכהה

Jack Fruit

New member
מי?

מי מטגן את הגוף, מי? בטח ובטח שלא אני, אך צאי אישה אל החוף וראי איך בשר לבן הופך צבעוני. לא כולם משקיעים אנרגיה וזמן לחשוב מה בריא ומה מסוכן. מיטות שיזוף? אחחח....איזו קידמה, לא ברור בשביל מי, לא ברור לשם מה. אז חשבת שהפנמנו, אך קטונו מלהיות מדגם מייצג לכל שלל הדיעות ואיפשהו, כשמסתכלים בגדול בישראל אנחנו לא כל כך מתקדמים, למרות הכל.... בוודאי שאין כאן סתירה. מה שכתבת יפה ומעניין, אך בכל זאת, עם כל הסיבות שתוארו, ולמרות שהמצב היה דומה גם בתאילנד, היום הדור הצעיר שם כבר לא עושה הבחנה בין מעמדות עפ"י גוון העור, אלא פשוט נענה לסטנדרטים חברתיים של מה שנחשב יפה, בדיוק כשם שיש מי שמרעיבות את עצמן להשגת המראה הרזה והשדוף המככב בערוצי האופנה. מי מרעיב את עצמו? - גם כאן יש עדיין מי שלא הפנים. מי רואה ערוץ האופנה - זו שאלה טובה (סתם). זה לא בא בסתירה, רק בנוסף.

יש לי תיאוריה בעניין ../images/Emo141.gif

כשמנגבים אבק במטלית, מה יהיה צבע המטלית? שחור. כשמשהו נשרף לגמרי, איזה צבע הוא מקבל? שחור. בלילות נטולי ירח, כשאי אפשר לראות ונורא מפחיד? שחור. אז איך אפשר לצפות שאנשים שחורים ייחשבו יפים ?

מוּסקט

New member
אפרופו שרוף...

האינדיאנים (native Americans) מספרים את סיפור הבריאה כך שאלוהים כייר אותם מחימר, אפה בתנור והפיח בהם רוח חיים - וכם יצא שאת הכושים שרף יותר מידי ואת הלבנים הוציא לפני הזמן - רק הם פרפקט! לא גדול?

איתמר ש

New member
גם אני חושב

הלילה, המערות, העשן - שחורים, היום, האור, השמש - בהירים.

Jack Fruit

New member
אתם רציניים???

יש בעולם מספיק יצירות מדהימות ואטרקטיביות בשחור. אולי במקום לחפש לכלוך תחשבו שוקולד...(?!)

למעלה