בהיותי לומד לתנ"ך...

BaBa LiVe

New member
בהיותי לומד לתנ"ך...

עלתה לי שאלה מעניינת בראש... לפי החיים בעולם החדש: אלאניס היא האלוהים... בדיוק למדנו על עשרת הדיברות! אז...אם אלאניס אלוהים...מה הם הדיברות שהיא "נתנה לכם"? כלומר, כמו דיסקים?..שירים? משפטים? תחשבו על זה :) כי לי אין תשובות ברורות

Rוית

New member
וואו שאלה מעניינת...

אין ספק שאלאניס נתנה לי 'דיברה' מאוד חשובה במובן האומנותי.. דיברת ה"כתוב את אשר ליבך, בלי מחסומים, ואיך שאתה רואה את זה נכון. זה לא משנה איך אחרים יראו את זה, זה משנה שהורדת את הדברים מהלב.." קשה לי להסביר, אבל זה בהחלט משהו שאלאניס "נתנה לי"...

בהחלט

דברת ה"כתוב את אשר על לבך, היה עצמך כשאתה מתעסק באומנות שלך" (כמו Rוית), כמובן. אני לא יודעת אם את הדברה הבאה היא העבירה לי או שאני הבנתי לבד, אבל העקרון הוא עקרון ה"אתגר את עצמך, ואל תפחד לחפש את האומנות שלך במקומות שונים מקודם". פשוט כי היא בהחלט ממשיכה לעשות את זה בעצמה, וזה דבר שלמעריץ נורא כיף לשמוע ולראות.

אמממממממ

אני לא יודע אם זה דיברה אבל אלאניס חשפה אותי למוסיקה איכותית שלא הכרתי לפני שהתחלתי לשמוע את אלאניס ואני הודה על זה כול החיים שלי! וכמובן היא נתנה לי להאמין שהכי חשוב שאני יהיה מרוצה ושלם אם החלטות שלי לא משנה כמה זמן זה יקח ואם אחרים לא מרוצים ממני העיקר שאני שלם עם עצמי!

למעלה