בהזדמנות תמונה

A k a s h a

New member
בהזדמנות תמונה

חבר של חברה הכי טובה שלי הביא קעקוע שאני חושבת שכל חבר פורום זה שמכבד את עצמו חייב לראות, ואני בהחלט מבטיחה וקחו אותי על המילה שלי שאני ישים אותה כאן כשתהיה לי- קבלו "צמיד" קעקוע של שער המוות כולל 5 הדרקונים כל אחד בצבעו הוא ובצורתו הוא על פי אסופת המפלצות - כנאמר - חבל"ז.

wisp

New member
^__^ בקשר לשער המוות...

היה לי משעמם כי הייתי חולה וזה ולא היה לי מה לקרוא...קיצר לקחתי מהמדף את הספר הראשון של שער המוות, שפעם ניסיתי לקרוא ומשום מה נראה לי מזה דוחה...
(כנראה כי קראתי לפני זה את הרואים למרחק אז זה לא השתווה והתעצבנתי), אז עכשיו קראתי.... וזה ממש אחלה של ספר...עוד לא סיימתי אבל באמת שזה ספר יפה ^_^ מה אתם חושבים עליו?

Guy24Gold

New member
חכי לשני

את מכירה את פיזבן? נו ברור שכן, אז בספר השני מגיע זיפנאב!!!!!!!!! שהוא בעצם פיזבן אבל נתנו לו יותר זמן מסך.

Guy24Gold

New member
מחזור שער המוות

נדמה לי בספר השני (כוכב הרפאים) ששם גם זיפנאב מופיע.

סרינה99

New member
קראתי את הראשון אבל בסיפרייה אין

את השני...ועכשיו כבר כמעט שכחתי מה היה בראשון...הספר לפי דעתי היה חביב אבל לא אחד מהיפים שקראתי...אמממ את הדמות שאהבתי הפכו למעצבנת...אמממ וקרו לה עוד דברים אבל לא הגעת עדיין לזה אז אני לא אפרט... נכון שזה כל כך מעצבן...מתוך 7 ספרים רק את השני אין הסיפרייה

חיח אני עכשיו בספר השני ^^

הספר יותר יפה מראשון.. וגם יותר מצחיק! עם פיזי הזה.. הוא כל כך מסטול! זה מצחיק.. וכל כמה זמן הוא מזכיר אנשים מספרים ודברים אחרים!(רייסט, גנדלף האפור.."למה אתה חושב שקוראים לו גנדלף האפור?" והאנטרפרייז
(ככה כותבים? אין לי כוח לבדוק)) אבל בו הו (נטלי) אין את הספר השלישי בספרייה שבה לקחתי אותו.. אז אני אגרום לספרנית שבמושב שלי לקנות את כל הסדרה !! מווווואהאהאה.. וכן! אני אצליח! אני העוזרת ספרנית
חיחי יאי לדנה.. (נסחפתי?) (וואוו.. נראה לי זה ההודעה הכי ארוכה שכתבתי בפורום הזה..)

Laguna I s Back

New member
אני בעוד שבוע../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

עוברת לספר החמישי! אני ועוד 3 בנות גרמנו לספרנית של בית הספר שלנו לקנות את כל הסידרה! יש יש יש!!!!!!!! והיא עוד אומרת לנו "כשאתן תעברו לתיכון,מי יקרא את כל סיפרי הפנטזיה?" ויש שם די הרבה........

למעלה