בהדמנות ......זו.......

אריסטו m

New member
בהדמנות ......זו.......

אני רוצה לברך את כל המצטרפים והמצטרפות החדשים... ברוכים הבאים אנשים יקרים.... הגעתם למקום מיוחד במינו......
נפלא ונעים.... בני הבית מסבירי פנים ובנותיו מסבירות אף יותר.....(הסלון מימין,המטבח ישר ושמאלה....) אגב, על חדרי השינה לא מקבלים הסברים בכלל....
. יש פה גרעין באמת נפלא של אנשים נהדרים שכייף להתדיין איתם... כל אחד/ת מעלה את אשר על ליבו/ה,משתף/ת ומשתתף/ת (כל אחד בוחר להגיב ע"פ שיקול דעתו....) בני הבית ובנותיו משתדלים לקבל גם דעות שונות משלהם/ן....בכבוד... בהזדמנות זו אני מברך גם כאלה שהם כבר פחות חדשים ועדיין לא יצא לנו "להיפגש" ו/או לשוחח... ובכלל....ברוכים הנמצאים והנמצאות,אנשים יקרים..... סוף שבוע נפלא מקסים ומהנה שיהיה לכולנו........ מלא בשפע
שפע
ושפע
אוהב אתכן/ם..... אריסטו....(בחזרה הביתה,אחרי החופש........)

*יערית

New member
יש לי ..יש לי...אריסטו איש../images/Emo13.gif

(לפני הכל כשתתפנה יותר יצא לנו לדבר
) שנית מצאתי שיר לסופ"ש זה עבורינו(עבורי ובן זוגי..) סוף שבוע רגוע(?)על קרטונים.....פרוע
שבת שלום לכולכם... נתראה בביתנו החדש!!!!!!!!!!

אריסטו m

New member
היי יערית,חומד......./images/Emo98.gif

אכן,מזה זמן רב לא דיברנו..... ככה יצא...
אבל שטויות יהיו עוד המון הזדמנויות.... וזו בעצם הזדמנות טובה לאחל לך ולבן זוגך מעבר נעים ומוצלח אל מעונכם החדש......יחד עם הגוזלים הקטנים.... ו.....תמשיכי להיות נפלאה כמו שאת היום (לכל הפחות)....
ושיהיה סופ"ש מהנה במיוחד....אפילו עם כל הקרטונים מסביב... אריסטו...(בוא נראה רגע....מה אני הייתי עושה על הקרטונים למשל.... אולי בכל זאת אשמור את זה לעצמי....
)

*יערית

New member
יש לי ..יש לי...אריסטו איש../images/Emo13.gif

(לפני הכל כשתתפנה יותר יצא לנו לדבר
) שנית מצאתי שיר לסופ"ש זה עבורינו(עבורי ובן זוגי..) סוף שבוע רגוע(?)על קרטונים.....פרוע
שבת שלום לכולכם... נתראה בביתנו החדש!!!!!!!!!!

לא נורא יערית על ארגזים גם אפשר..

לשים מזרן ולישון.. יהיה שווה, תהני מהחויה, מאחלת לך מעבר קל ומהיר. והמון המון הצלחה כמובן

למעלה