בד לchroma key

piccaso

New member
בד לchroma key

שלום לכולם, אני רוצה לצלם סרט ב stop motion , את הדמות אני רוצה לצלם על בד כחול כדי שאני אוכל לשלב אותה אחר כך עם סביבה תלת מימידית. מישהו יודע איפה אפשר להשיג בד כזה.?????

הממ... ../images/Emo16.gif

1. בחנויות בדים אני מנחש שיהיה. 2. עד כמה שזכור לי, ל-ON AIR יש בד כזה להשכרה, אבל אני לא יודע באיזה גודל. 3. אם זאת הפקה פרטית קטנה יחסית, שלא מיועדת לשידור- אפשר להשתמש גם בפתרונות "אילתוריים". אני למשל השתמשתי במפה חד פעמית ירוקה: הדבקנו 2 שכבות על הקיר, וכמובן שזה גם תלוי באיכות הצילום והתאורה: אבל היו קטעים שהאפקט היה יותר איכותי מאשר של החדשות המקומיות בירושלים.
ניר

johnny g

New member
רקע כחול Blue Screen

יפתיע אתכם לגלות שבחנויות הכל בדולר ניתן לרכוש מפות שולחן בגוון כחול ברוחב ואורך די גדולים. ככה תצאו עם נזק של מספר שקלים. אם תצלמו בתאורה נכונה ותתנו טיפול נכון בעיבוד הוידאו בתוכנת After Effects תגלו שהתוצאה תהייה כמעט מקצועית לכל דבר. לכל בעיית צילום וידאו ישנו פיתרון זול היכן שהוא. אין טעם בלרכוש Blue Screen יוקרתי לצורך צילום ספציפי אחיד וגם השכרה היא לא דבר זול יחסית. סרטים טובים נעשים באמצעים דלי תקציב. Ce La Vie. אשמח תמיד לעזור בפתרונות יצירתיים.

למעלה