בד לבטנה של מעיל

בד לבטנה של מעיל

מאד אשמח להיעזר בחוכמתכן וניסיונכן: אני צריכה להחליף בד בבטנה של מעיל (מעיל סטודנטים מצמר) שהיה של אמא שלי בצעירותה ואני מאד אוהבת,

רציתי משהו צבעוני ונחמד ולא בד אוף-וויט משעמם כמו שיש עכשיו (אפילו שהוא "רק" מבפנים). השאלות שלי:

1. מה שם הבד? מה אני מבקשת בחנות?
2. כמה אמור לעלות בד כזה למטר?
3. כמה אתן משערות שיעלה הפרויקט אצל תופרת?

תודה רבה!!
עדי

טרהקוטה

New member
לא יודעת, אבל- איזה ניק מדליק!

בגדול, את יכולה לעשות בטנה מאיזה בד שבא לך, אבל כשתבקשי בחנות "בד לבטנה" הבד שתקבלי (אצטט ודומיו) מאוד מתאים למשימה הזאת, כי הוא "מחליק" ולכן לא "נתקע" לך על הבגד שאת לובשת מתחת למעיל כל פעם שאת זזה. אם את רוצה משהו מדליק, עם הדפס וכזה, יכול להיות שתצטרכי לחפש קצת, כי הם בדרך כלל חלקים, אבל זה לא אומר שאין. אבל גם אם הוא חלק, את יכולה להתפרע עם איזה אדום (זה פוליטקלי קורט להגיד russion red? אני אוהבת כזה...) או איזה פוקסיה (
) או כל מה שכלול אצלך בקטגורית ההתפרעות.
הבדים האלה גם לא יקרים, בד"כ מתחת ל-20 שקל למטר (אבל אל תלכי לחנות בדים ותגידי "זה יקר, טרהקוטה מפורום תפירה אמרה. לא מתחייבת על המחיר).
כמה תופרת תיקח אני לא יודעת, אבל זה לא מעט עבודה - לפרום את הבטנה הקיימת, לשרטט גזרה של המעיל, לגזור מהבד שהבאת ולחבר למעיל.

זה נקרא בד בטנה...

זה לא נכון שכל בד מתאים לבטנה
לג'קט את צריכה בד בטנה סוג טוב ולא מהדקיקים שמתפוררים
את יכולה גם להשתמש בסאתן דק , אבל חוזרת ואומרת מומלץ בטנה טובה
המחיר של בטנה זז בין 5 ש"ח לגרועה עד 30 לטובה ואיכותית, אם החלטת להשתמש בקטיפה אז יעלה לך פי שתיים או שלוש יכול להגיע עד 90 ש"ח.... תלוי
תפירה אצל תופרת.... ממממממממ
לדעתי יעלה לך לא מעט כסף, כי היא צאיכה לפרק לפחות שלושת רבעי המעיל ולתפור מחדש
אז כל תופרת והשיקול שלה
ולה את לא תופרת לבד ?
נשמע לי אתגר מעולה
במקומך... הייתי עושה לבד

mmi303

New member
היו בדי ביטנה צבעוניים ויפים אצל פינטשוק

זה בנחלת בנימין 27 או 29 הוא שם רק בבוקר
כבר לא הייתי שם המון זמן אני מקווה שהוא עדין פתוח.

למעלה