בד"כ קוראת סמויה

כריסטה חמודה!!!

ממש אהבתי אותה. למרות שהיא ילדה קטנה. אני אוהב את הכנות שלה ואת האופן שבו היא לוקחת אחריות. היא לרגע לא האשימה את ג'ניפר וכל הזמן הדגישה את החלק שלה במערכת היחסים. למשל, שהיא זו שלא ביקשה עזרה למרות שהיא רצתה. אז למרות הילדותיות יש שם בגרות מסויימת. אפשר ממש לראות את המאבק הפנימי של ג'ניפר, בשפת הגוף שלה, בידיים שלה, די מדהים לראות. היא מנסה להפתח לכריסטה אבל מסתבר שזה לא כל כך פשוט...

כן...היא בת 19

היא ממש נראית כמו בת 14 כן היא חמודה חוץ מהבכיינות שירשה מאחותה:) שאר הפרק היה משעמם אני לא אוהבת את איך שג'וסי מנהלת את העניינים כאילו...היה לה 7 חודשים להגיד לסבים של קלואי שהיא נכדה שלהם...ועד עכשיו היא מנסה לשכנע את האבא לספר להם...אני במקומה היתי תובעת את האמ אמאאאאא שלו שישלם מזונות אם הוא לא מוכן לפחות להכיר בילדה שלו! אבל אני חושבת שהיא בדרך הנכונה ומקווה באמת שהסתום מוח ההוא יכיר בילדה היפה הזאת!

רסקול

New member
דווקא לא התרשמתי מהקשר

כריסטה- ג'ניפר. משהו לא זז בין שתיהן. [הן לא נוגעות זו בזו או רק אני לא ראיתי מגע בין שתיהן], ובכלל שתיהן קצת "משעממות" למרות סיפור החיים גדוש האירועים של שתיהן. קימי-קים מסכנה צריכה לבקש סליחה ומייד מתבכיינת כמו ילדה בת 3, זה היה פאתטי לראות את האשה הגדולה הזו מייבבת כמו תינוקת, לא להאמין. רונדה היתה פגז כשנבחה עליה בבוקר: את בת 46 ואת רוצה לומר לי שזה לא ענין של כבוד?! סאמר המקסימה נלחמת על טיפת המרדנות שעוד נשארה בה, קשה לה להיכנס לגמרי לתוך מגרת "החיים הטובים שיהיו לך" שרונדה מפתה אותה בה, אבל הבחורה כנראה גם תפסיק לעשן, וואווווווו. היא כל כך מקסימה, לא להאמין. ואחרונה ג'וסי הניג'סית שמתחילה את דרכה החוצה מהבית, ומתחילה לזכור שלאב יש חובות, בעיקר כלכליות, אך לא רק, וזה צעד נכון. אי אפשר לוותר לבחורים/לגברים האלה שרק יודעים להזריע ומסרבים לקבל אחריות. לא ממש יודע למה היא מצפה מהורי אבי בתהּ, אין להם חובת מימון שלה או של הבת שלה. [אני מאוד מקווה שהיא לא מצפה לקבל מהם כסף ו/או לנחות אצלם בבית ולגור שם]. מורין נדחקת לשוליים, בלית ברירה. עכשיו היא מפסיקה לעשן ומטפלת בכריסטה, לא להאמין.

Y. Welis

New member
אלה התגליות של הפרק - שקים מתנהגת

בצורה לא בוגרת (והיא אמרה לה 46 במובן של - איך אפשר לצפות שלא תהיה גאווה בגיל כזה) ושסאמר בתוכה בת 12. מקסימה? אולי, אבל זכור את המקור של החיוכים הקבועים של ג'ניפר, עד שהסתבר שגם בשיא העצבים היא מחייכת: סוג של הגנה מפני התמודדות. וכמו שציינתי כאן לא מזמן, ראיתי דבר כזה במציאות, ולקח לי הרבה זמן להבין שהעמדת הפנים יכולה להיות *עד כדי כך* משכנעת. ג'וסי חוששת להתעמת עם אחרים, אולי משום שהיא חיה בעיירה קטנה (כמו קיבוץ, למשל) וחוששת מפני תגובת החברה בכלל. תמיד אם יחידה תחוש מותקפת במצב כזה, למרות שהפעם זה יותר הדמיון שלה. היא גם לא חשה שיש לה זכויות בכלל, אחרי שהיתה רגילה להשפלות זמן כה רב.

נכון לא היה מגע בכלל בין שתיהן

גיניפר ואחותה פשוט לא מראות חום זו לזו ונראות מאוד מרוחקות ... היה לי דיי מוזר שאחותה בכתה וג'ניפר הנהנה כל הזמן הראש וחייכה , כאילו מה 'לא עצוב לה שאחותה בוכה ?' לא רציתי שהיא תבכה איתה אבל לפחות שלא תחייך בזמן שהיא בוכה ...ונכון יש בשתיהן משהו משעמםםם ... קים באמת יש לה הרבה קטע של כבודדד ובגלל זה קשה לה לבקש סליחה . סאמר עוד לא התבגרה , לפחות כך רונדה אומרת וכך גם אני חושבתתת , 'שאומרים לי לא לעשות משהו דווקא אני עושה אותו' , נו באמת מה היא בגן , שתתבגר כבר! ..(בלי קשר לזה יש לה פנים יפות לדעתי) ג'וסי כבר נטחנה שם , נכון שיש לה עוד הרבה עבודה אבל דיי מיצתה , שישחררו אותה כבר .. להמשיך את חייה לבד! בא לי מאוד שתגיע כבר מישהי חדשששה שתכניס קצת עניין ... מורין נדחקת כי היא פשוט לא מעניינתתתת ...

rue1

New member
בד"כ קוראת סמויה

אבל הייתי חייבת להגיד.. נכון שלקוראת בכף יד היום היה את המבטא הכי ישראלי בעולם???

עליזה 63

New member
ואני איך שראיתי אותה

אמרתי וואלה זו ישראלית חבל"ז ,רק הקטע שמה שהיא עושה שם היא יכולה לעשות פה.

ברוכה הבאה .. ../images/Emo24.gif

שמתי לב למבטא מוזר אבל ישראלי ? ממ לא שמתי לב לזה

ברגרוף

New member
כל הפרובנציאלים מתבקשים להרגע

היא יכלה להיות באותה מידה לבנונית ירדנית מצרית או פרסית, לא רק לנו יש מבטא מלא עיצורים. אבל אני מודה, בבושה רבה, שגם אני קפצתי וצעקתי שהיא ישראלית מהסיבה הפשוטה שהיא תיחמנה בצורה הכי עילגת שאפשר, היא בעצם לא אמרה להן כ-ל-ו-ם! היא היתה מין אורי גלרית שכזאת.

למעלה