בד אלסטי

yboob

New member
בד אלסטי

שלום אסנת, במקרה הגעתי בחיפושי לפורום שלך ועלי לציין שהוא שימושי ביותר! תודה! אני זקוקה לעזרה, אני לא נמצאת בארץ ומחפשת את הבד האלסטי של מכנסי ההריון. מה שמו המקצועי בחו"ל? כי כשאמרתי לייקרה הציגו בפני דברים אחרים לגמרי. ממה הבד הזה עשוי? בתודה יפית

sexy nine

New member
רק להיות בטוחה

את מתכוונת לבד של הרצועה של הבטן שנמצאת באזור החגורה של המכנסיים? ברוכה הבאה לפורומינו השימושי

yboob

New member
כן, אני חושבת שבבד דומה משתמשים

למכנסיי ריקוד/"טייץ".

sexy nine

New member
זה נקרא כותנה לייקרה

בחו"ל לפעמים קוראים לזה spandex או פשוט cottn lycra כשההרכב הוא 95 אחוז כותנה ו-5% לייקרה או ספנדקס.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifגם אני שואלת משהו דומה

לא ראיתי בחנויות הבדים בארץ לייקרה כמו שצריך - כמו של טריינינג טוב שתופס את הגוף. כל מה שראיתי הם בדים הרבה יותר דקים שמתאימים לגופיות, ולרוב סינטתיים ביותר. איפה אפשר לקנות "לייקרה" מהסוג העבה שממש יתפוס את הבטן ולא יתבלה אחרי 2 כביסות?

sexy nine

New member
אני מכירה רק באזור ר"ג ותל אביב

לנויות של בדים, אני גם לא יודעת אם הם מוכרים ליחידים או רק בסיטונאות. יש את "אבנט" מול קניון איילון שמוכרים בודאות ליחידים ויש להם מבחר עצום של בדים טובים. את מאזור המרכז?

כרמיון

New member
בהריון הקודם קניתי ב"מתאים לי for2

(זה היה לפני שנתיים+ כמו שאת יודעת
, שתי חולצות פשוטות, בסיסיות ושימושיות - חולצה שחורה ארוכה וחולצה לבנה ארוכה, ושתיהן בדיוק כמו שאת מתארת: כותנה-לייקרה מהסוג העבה. אני מאוד מרוצה מהאיכות שלהן. הן שימשו אותי יפה עד סוף ההריון, יושבות בסדר גם אחרי ההריון, ועד היום אני חורשת עליהן כל החורף. לבשתי אותן ככה כבר שלושה חורפים והן שרדו את כל הכביסות - שתיהן לא הסמרטטו בכלל, והשחורה גם לא דהתה בכלל. בקיצור - שווה להציץ ב"מתאים לי", אם הם עוד מחזיקים סחורה דומה באגף ההריון שלהם. רצ"ב תמונה שלי בחולצה השחורה, יומיים לפני הלידה.

למעלה