בד אורגנזה

meitalika5

New member
בד אורגנזה

שלום קניתי בד אורגנזה באורך 2 מטר המטרה היא ריקוד צעיף הראשון שלי האם הבד הזה מתאים בכלל לריקוד או רק למפות ?( חשבתי על זה אחרי שיצאתי מהחנות) האמת שהתחרתתי שקניתי אותו בהתחלה התלהבתי מהצבע( זהב...)אבל שהגעתי הבייתה לא כל- כך אהבתי ... אבל מה אתם אומרים בסה"כ זה מתאים לריקוד או שלהעיף לפח?

לא. למה חבל? תעשי מזה מפה

או אולי עליונית על חצאית... משהו. אורגנזה זה בד מאוד יפה... ואפשר לעשות שימוש בבד הזה עם קצת יצירתיות. אני בטוחה שתמצאי מה.

meitalika5

New member
האמת היא -

שאני לא כל כך יצרתית ( הייתי רוצה להיות ) אם יש למשהו רעיון או דוגמה עם הסבר אשמח מאוד לקבל

סטפניה1

New member
היי מיטליקה

איזה סוג אורגנזה קנית? היא קלה או כבדת משקל? תשימי פה תמונה ויותר מאוחר אני אנסה לצייר לך סקיצה עם איזשהו רעיון שאני אנסה להמציא. בעיקרון ניתן לדעתי להשתמש גם באוררגנזה רק תלוי במשקלה . אפשר גם לחברה לחצאית וליצור שתי חתיכות מופרדות של צעיף כמו עטלף שפורס את כנפיו אני עכשיו יוצאת מהבית אבל בערב אני אצייר לך את זה ואכניס תמונה של משהו דומה שעשיתי.

אחלה בד

אני רוקדת ומלמדת עם אורגנזה ואחרי שהיא מתרככת קצת היא נהדרת בכל אופן שני מטר נשמע לי קצת קצר בהצלחה

סטפניה1

New member
מיטליקה

בתלבושת הזו חיברתי את הצעיף לתלבושת והוספתי תיקתקים כדי שאפשר יהיה לנתק את הצעיף וגם להשאירו בתלבושת כדי שלא יפריע לרקוד בלי צעיף כמו שהבטחתי אני אצייר ציור היום בלילה שיסביר את זה יותר טוב

meitalika5

New member
וואוי סטפניה

איזו תלבושת מהממת ! עשית אותה בעצמך? החצאית הזו עשויה מאורגנזה לא?

jadi5

New member
ריכוך בד האורגנזה.

היייייי.. רגע רגע..... שום וילון ושם כלום....... תכניסי את הבד לדלתי עם 2 כוסות מרכך כביסה וחצי דלי מים - למשך לילה ויום - דהיינו 24 שעות ואפילו יותר (אוקצור - כמה שיותר). ותתחילי להשתמש בו - הוא רך, קליל - מפזר ריח בדין לכל האולםםםםםםםםםםםםםם והעולםםםםםםםםםםםםםם ואין על האורגנזה בריקוד - שקוף, סקסי, נסיכותי - " תעיפי לאוויר תרביצי שימי עם ידיים למעלה ותקראי לצעיף עד שיחזור אלייך והמשיכי לרקוד כאילו היום לא נגמר.......

סטפניה1

New member
תודה

את החצאית עצמה נתתי לתופר שיתפור על פי סקיצה שלי (הרעיון עם הצעיף המחובר ועוד כל מיני התעות בחצאית שלא רואים דרך התמונה.את כל שאר התלבושת עשיתי בעצמי. הבד הוא בין שיפון ובין אורגנזה , בד לא כבד למרות שהוא לא שיפון וכמו שדורית כתבה גם בשרשור, ניתן לרקוד עם אורגנזה, קודם כל זה אימון טוב אך משקל הבד שונה ושלא נדבר על קשת הצבעים שיש באורגנזה שאין בשיפון.הבטחתי לך סקיצה רק לא הספקתי עדיין, היום(יום שישי) בשש בבוקר סיימתי את השנה השלישית בלימודים אז אני עייפה וצריכה להשלים שעות שינה ואז אני אצייר לך סקיצות כל היום... כי יש לי הרבה רעיונות

מפה?? וילון?? יקירותיי -

איזו יצירתיות...
וברצינות: ה-2 מטרים הללו בהחלט לא מספיקים... אורכו של הצעיף צריך להיות בין 2.80 מ' ל-3 מטרים, ואף הייתי פעם בסדנא של ג'ון כפרי שהפיקה את פסטיבל שער הגולן (ז"ל...) ובה השתמשנו בצעיפים ממשי באורך 4 מטרים!!! ואם אפשר לערוך חיפוש בפורום - היו לא מעט שרשורים עם טיפים מצויינים באשר למידותיו של הצעיף, ואף לסוג הבד ממנו הוא עשוי. ולבד הזה עצמו (ונניח שהוא באורך הנכון) - האורגנזה: עיקרו של דבר - לא כדאי להתחיל באימון/תרגול של עבודת צעיף עם האורגנזה. כדאי לבדוק עם מורות/רקדניות מנוסות איזה בד לרכוש, ואם יש אפשרות - לנסות את הבד אצל המורה, ולהבין מה חשוב שיהיה בו. יש לי צעיף כזה, מאורגנזה, ואני מאוד אוהבת להשתמש בו. ברם אולם - דאגתי ("הכינותי מראש"...) ללמוד היטב את צפונותיו, גחמותיו, יתרונותיו ושגעונותיו... (התידדנו, מה שנקרא...) מהרגע שאת "יודעת אותו" את עשוייה לנצל את יתרונותיו לצרכים מסוימים מאוד שאת רוצה שיקרו בריקוד. לאורגנזה יש זמן... הוא "לוקח" ת'זמן שלו, מה שנקרא... בהגזמה פראית - את יכולה לגמור את הריקוד, והוא "עוד בדרך..." של אותו סיבוב שני שעשית איתו בראשית הריקוד... בהצלחה באורגנזה, בשיפון, ומה שביניהם - הריקוד...
שוש

י ע ל י ק

New member
איזה הסבר חמוד ../images/Emo13.gif

זה כנראה הבד המתאים לי... שלוקח את הזמן שלו שוואייה שוואייה ולא צרכים למהר להספיק

הצחקת אותי. עלק!!!!!!!!!!!!

ממש!!!!!! יעליק - "עדי אני לא יכולה לרקוד יותר כל הגוף שלי כואב, רקדתי קודם שלוש שעות וכבר יומיים ברציפות וזה מספיק לי". עדי- "אז תנוחי". יעליק-" כן. מספיק לי." הנגנים עולים לבמה לחימום בלבד וכיוון כלים...... יעליק קופצת על הרחבה וכמובן מפסיקה לחוש כאב .... מפסיקה לחוש הגיון.... ומתחילה לרקוד. מותק אפילו הנגנים לא עומדים בקצב שלך.

למעלה