בדרנית ושמה לימור

בדרנית ושמה לימור

אני מאד שמח שיש אחת כמו לימור שמצחיקה את נכדתי בת 6 חודשים כי הבדיחות שלה הם ברמה של גנוןואני בטוח שאם שם המשפחה שלה היה משהו שלא קשור לשם ב נ א י היא לא היתה מתקרבת למדרגות של הטלויזיה או לכל אולפן וזה לא בגלל השמועות על מיניותה למרות שהיא מכוערת אלה הכישרון שלה להצחיק אנשים שלא שמעו על המילה בדרן מיקצועי על רמה ולא חלטורות אני מתנדב לעשות כלים בבית בזמן שהנכדה שלי צוחקת כשאת מופיעה או שהיא צוחקת על הטיפשות שלך.כשתגדל נשאל אותה למה היא צוחקת? אני מקווה שיעיפו אותך מהר. חבל על הכסף שזורקים עלייך!

לימור היא אחת ויחידה

אתה לא יודע על מה אתה מדבר! לימור היא אחת ויחידה ואין כמוהה בדרנית בעולם!

הממממ.....

אולי תסתכל... ותראה שיש פי איזה 1000 אנשים שחושבים שהיא מצחיקה מאשר כאלה שלא אז לך תאכיל את נכדתך... סבאל´ה...

like daa

New member
איזה שטויות במיץ!../images/Emo46.gif

אל אלוהים, א´- קוראים לה אורנה, או-רנה לא לימור! ב´- היא שחקנית/בדרנית ואיך שלא תקרא לה נ-ה-ד-ר-ת! ג´- היא לא מכוערת, היא מהממת!! ד´- אורנה היא בנאדם נהדר, שחקנית מקסימה, יופיה מסנוור, ולך תעשה כלים ! RRRRRRRR....

«Spider»

New member
טעות!!!!

אורנה היא הבנאדם הכי מצחיק בארץ! חוץ מזה היא גם שחקנית נהדרת ובנאדם נפלא הכסף שמוציאים עליה לא מספיק, היא שווה הרבה יותר

Human Nature

New member
אנשים, תרגעו.

אם תכנסו רגע לכרטיס האישי שלו, תראו בדיוק למה אתם לא צריכים להתעצבן. סתם מישהו שמשעמם לו בחיים ומנסה לעורר פרובוקציות.

למעלה