בדרן ליגה ז´ מהשמאל וה Comom sense

אבו-דני

New member
בדרן ליגה ז´ מהשמאל וה Comom sense

מועצת בדרני הפורום שלום, לפני זמן לא רב התראיין בדרן טוב בעיניי עצמו וסיפר שהוא מקווה לרוץ במפלגה שמאל כלשהי. עכשו הוא התראיין וסיפר כמה הוא שונא את מצביעיו הפוטנציאליים..על זה אמר הטיימס הלונדוני פעם..הגיהנום הוא היכן שהישראלים הם הדיפלומטים.. עכשו גם הצטרפו לדיפלומטים השמאלנים הטיפשים..בעצם פסגת הטיפשות שלכם האבו..שלא מבין מהיכן יוצאים כל הטיפשים

אבו-דני

New member
הראשון בטיפשות. מזרחים פרנסה וייאוש

תצפיתני הפורום שלום, רייטינג, פרנסה בצידה באים מאותם מזרחים נשוא שינאתו של הנהנה מכספם נושא הגזענות..הגזענות של נבער מדעת ומה צריכים הדחויים לעשות? לא לצפות במי ששונא אותם מאוד. וכל מי שבכל זאת צופה ...יפזם לו את הפיזמון החוזר.. אני מטומטם ..אני מטומטם..אני מזרחי מטומטם..מזרחי מזוכיסט מטומטם לחן יבוא בהמשך שלכם האבו...שעובד על הפיזמון הבא

מה קרה כתמים שחורים, נעלבתם? צבועים

מה קרה שחורים עם כיפה או בלי? רק לכם מותר לבכות כמו לפלפים על "אשכנזים שדפקו" אתכם בכך שהביאו אתכם למדינה שהם בנו בזיעת אפם ו בדמם? רק לכם מותר לבכות ולזלזל על אשכנזים לפלפים שלא משתוללים עם הרכבים ושומרי חוק ומשרתים שירות א מ י ת בצבא? רק לכם מותר להוציא רגשות כלפי האשכנזים בכל הזדמנות ובכל התארגנו פוליטית או חברתית???

hreuven2

New member
כאשכנזי אל אשכנזי

מוטציה שמאלנית חסרת שכל עם מח שסיים את התפתחותו בגיל 4. אתה לא שרת בצבא אתה זבל פרות פרימיטיבי ואשכנזי.

אבו-דני

New member
הראובן למה אתה מגיב? תן לשמאלנים

הצבועים כאן להגיב..ראה איך דיבורם השתתק למול הגזען עילג הלשון מבשרם

אבו-דני

New member
ועוד באותו עניין..הוא עילג הלשון

הטיפש והגזען אינו ממן העניין אלא כל החבורה שלו כאן שעתה "יוצא המרצע מן השק" ראה את אור ירח המטיף נגד גזענות נגד ערבים מתגלה במערומיו..כובש אלאק איש העולם הומני ורגיש.. ככה זה עם השמאל המבאיש את ריח השמאל האמיתי והאונוורסאלי שלך האבו...שאין לו צפיות מאף אחד מהחולים ברשת השמאלנית

אבו-דני

New member
איזה בעאסה הגז שהיה מיועד לשחורים

היטלרון קטלני.. ראית איזה בעאסה הגז שהוביל הרוסי חיילך ההירואי התהפך בדרכו לתאים שם המתינו כל השחורים לפתרון הקוטלים אולי קוטלים ישכור נהג פחות עצבני ולהוט עם גז אימתני?.. נ.ב. המורה ללשון שלך נפטרה כשהיית בכיתה ב´ או ג´? שלך האבו...שאוהב אשכנזים קוטלים.... well done

למעלה