בדרכי..

eshman

New member
בדרכי..

המלחמה המפוכחת מערימה עלי את מתיה בפנים הכל חרב בניינים מתפוררים לאבק אפור וריח בלבול ואין אונים מתערבב עם רחמים עצמיים העולם האלקטרוני שולח לי מסר שכדאי ואראה מה השעה הזמן ממשיך כפי שעשה פעם אולי כדאי שאתחיל לנוע לעבר מטרה או שאיפה כדאי שאתחיל לחיות שאקח נשימה עמוקה ואשאוף פנימה את כל השאיפות שצריך את האנרגיה להמשיך הלאה ולהצליח מאיפה אני בא ולהיכן אני הולך, לאן ? העולם הוא מבוך ואני נבוך איך אדרוש מאנשים לשלומי בעוד איני יודע היכן שלומי הטוב ? כיצד ארצה שאנשים יתמכו בדרכי בעודי חסר דרך ? מסוחר מאינספור אפשרויות בחרתי לא לבחור, להיעלם מבקש לא להתבקש נכנעתי כן זוהי כניעה - לא להיות נזקק בעודך זקוק לא להרגיש רצוי בעודך רוצה גם זוהי דרך חיים אולם יש לשנותה למשהו אחר צריך לעצום את העיניים ולהסתכל פנימה לחפש את הקפיץ אותו קפיץ שכשמותחים אותו הכל מתחיל לפעול מבפנים, להתרוצץ כשהכל מתקתק תקתוק של עשיה כשבפנים ישנה הילה חמימה של בטחון ואושר אני אצליח התחלתי במסע ועד ארוכה הדרך אך הנה עברתי קצת ממנה וכל מרחק שאעבור אתחזק ממנו להמשיך הלאה והלאה והלאה.. אשל.

Hell is beige

New member
זה ממש... מהמם

זה פשוט מדהים, אני ממש חסר מילים. יצירה מלאה ברגש (אך לא יתר על המידה) שלא נתנה לי את התחושת ה``שמאלציות`` הידועה לשמצה, אך גרמה לי לפעירת אישונים. (; נהניתי מאוד לקרוא את יצירותיך.

Hell is beige

New member
אב``מ

באמת שאין מה להודות לי, מחמאותי ``הרווחו`` ביושר... (; אני לא נוהג לחלק מחמאות סתם, וכל מילה שאמרתי לך היתה מהלב ולא רק מהעט (אהממ... מקלדת) ד``א יש לך אייסיקיו? שלי זה 6167836

eshman

New member
תשובה

אין לי icq ובקרוב אני פורש נחמד לשמוע מאנשים פה בפורום בצורה כה מיידית

למעלה