בדרכי אמצא אותך

בת-קול

New member
בדרכי אמצא אותך

אני צועדת אל החיים קורעת מעלי את העבים אצעד בשביל הזהב פרחי אביב מחייכים אלי בצדדיו מתנגנת שירה בלבי הקול שאני שומעת הוא קולך אהובי פגעה גם בי הקדחת לקראתה אני נפתחת בדרכי אמצא אותך ואניח יד על כתפך העייפה ואהיה לך רעננה ויפה הנה אני קרובה עוד גבעה אחת עלי לעבור האוכל עליה לגבור? עם ניגון בלב וריח הפריחה הנפלא קולך יצטרף אל קולי במקהלה

mna

New member
הדרך אל האהבה? :cool:

עוד פסיעות קטנות, הנה הוא מגיע, יורד מהגבעה, ובהנהון ראשו מניע. כן, אני הוא האיש, צריכה סיוע? ובלי להרגיש, מעניק חיבוק רגוע. אוחזים יד ביד, ופוסעים אל השיא, שניהם יחד - הוא והיא. שרים בלחש, מנגינה נעימה. עם קצת חשש, אבל הרבה הבנה. ששניהם מחפשים . . . תשומת לב - וחום. כן, זה יכול לקרות, אפילו היום!

בת-קול

New member
הדרך אל האהבה

בדרכי אליה אפסע ברגליים יחפות על קוצים ואבנים פוצעות אך הן לא ישחיתו פני היפות הדרך תחשלני תלמדני לבאות

mna

New member
ואז . . H-)

כשתעמדי אל מולו, בפנים נפעמות, תסתכלי על כולו, בעיינים נדהמות. ואליו תאמרי, למה אתה מאחר: לא יכלת לבוא יותר מהר? אחרי תקופות ארוכות, של חיפוש ונהייה. וכמה מכות, שאחריהן דיכדוך ובכייה. הגעתי אל הצחוק, ואל מקור החיים, תביא כבר חיבוק - ונשלב עיניים . . . . . . . . . למה לקח לך

למעלה