מאמינה שאצליח
New member
בדרך לIVF רביעי...
היי בנות,
עד עכשיו הייתי קוראת שקטה אבל מאד צריכה להיעזר בכן ובעיצות המעולות כאן...
לפני למעלה משנתיים (הייתי בת 27) החלטנו לנסות להיכנס להיריון. לאחר שלא הצלחנו כמה חודשים פניתי לרופא פיריון. חשבתי שבגלל שהמחזור שלי לא סדיר זו הסיבה (לא סדיר בצורה קיצונית). בכל פעם שהגעתי אליו אמר שאני מבייצת, וללכת הביתה. כמובן שהוסיף שבמידה ולא אהרה לחזור אליו חודש אחרי. ככה המשכנו כמה חודשים. ככל שהזמן עבר הרופא הבין שצריך לערב בסיפור הורמונים, וביקש שנעשה בדיקת זרע לפני, כדי שלא סתם אקח הורמונים במידה והבעיה אצל בעלי.
ואז חשכו עינינו.
0 זרע.
קיבלנו את הבשורה של IVF איקסי קשה מאד.
לטענת הרופא אצלי אין שום בעיה ומדובר רק בבעיית זרע....
החלטנו בגלל שלא היינו בלחץ לנסות לשפר את המצב לבד.
אחרי כל האגוזים, תוספי התזונה והבוקסרים בעולם - נצפו זרעים בודדים בבדיקות והחלטנו לנסות.
IVF ראשון - נשאבו 9 ביציות, הופרו 7. רק 1 הצליח לשרוד ליום 5 והוחזר. אחרי תקופת המתנה מורטת עצבים של 10 ימים וכאבי תופת- מגיעה לבדיקת בטא. עוד לפני הבדיקה מופנית למיון נשים עקב חדש לגירוי יתר.
בבית החולים עשו בדיקת דם, גילינו שנקלט היריון.
חוויתי גירוי יתר שחלתי חמור (שבועיים אשפוז) ולאחר השחרור הביתה כבר הרשינו לעצמינו לשמוח על ההיריון.
ככל שהזמן התקדם שמחנו יותר.
לצערי ההיריון הסתיים בלידה שקטה בשלב מתקדם עקב לידה מוקדמת.
לאחר 3 חודשים החלטנו לחזור ולנסות שוב.
מהסבב הראשון לא נותרו מוקפאים ולכן IVF שני - נשאבו רק 2 ביציות, אחת הופרתה ולכן לא לקחו סיכון ובוצעה החזרה ביום 3. ללא הצלחה.
חודש הפסקה ועוברים לIVF שלישי- נשאבו 15 ביציות, הופרו 14, 5 עוברים התפתחו ליום 5 / 6.
כל פעם מחזירים לי עובר אחד מכיוון שאני עוד לא בת 30 ובגלל החשש מלידה מוקדמת.
מאז עברנו כבר 5 חודשים של החזרות ללא תוצאות.
עכשיו עומדים בפני IVF רביעי.
מתלבטים איך אפשר לשפר את התוצאה.
האם מיון זרע ברטוב יכול להועיל?
יש לכן עיצות נוספות?
אחרי שנתיים בתהליך אנחנו מתחילים להתייאש....
תודה לכל מי שקראה עד פה!
היי בנות,
עד עכשיו הייתי קוראת שקטה אבל מאד צריכה להיעזר בכן ובעיצות המעולות כאן...
לפני למעלה משנתיים (הייתי בת 27) החלטנו לנסות להיכנס להיריון. לאחר שלא הצלחנו כמה חודשים פניתי לרופא פיריון. חשבתי שבגלל שהמחזור שלי לא סדיר זו הסיבה (לא סדיר בצורה קיצונית). בכל פעם שהגעתי אליו אמר שאני מבייצת, וללכת הביתה. כמובן שהוסיף שבמידה ולא אהרה לחזור אליו חודש אחרי. ככה המשכנו כמה חודשים. ככל שהזמן עבר הרופא הבין שצריך לערב בסיפור הורמונים, וביקש שנעשה בדיקת זרע לפני, כדי שלא סתם אקח הורמונים במידה והבעיה אצל בעלי.
ואז חשכו עינינו.
0 זרע.
קיבלנו את הבשורה של IVF איקסי קשה מאד.
לטענת הרופא אצלי אין שום בעיה ומדובר רק בבעיית זרע....
החלטנו בגלל שלא היינו בלחץ לנסות לשפר את המצב לבד.
אחרי כל האגוזים, תוספי התזונה והבוקסרים בעולם - נצפו זרעים בודדים בבדיקות והחלטנו לנסות.
IVF ראשון - נשאבו 9 ביציות, הופרו 7. רק 1 הצליח לשרוד ליום 5 והוחזר. אחרי תקופת המתנה מורטת עצבים של 10 ימים וכאבי תופת- מגיעה לבדיקת בטא. עוד לפני הבדיקה מופנית למיון נשים עקב חדש לגירוי יתר.
בבית החולים עשו בדיקת דם, גילינו שנקלט היריון.
חוויתי גירוי יתר שחלתי חמור (שבועיים אשפוז) ולאחר השחרור הביתה כבר הרשינו לעצמינו לשמוח על ההיריון.
ככל שהזמן התקדם שמחנו יותר.
לצערי ההיריון הסתיים בלידה שקטה בשלב מתקדם עקב לידה מוקדמת.
לאחר 3 חודשים החלטנו לחזור ולנסות שוב.
מהסבב הראשון לא נותרו מוקפאים ולכן IVF שני - נשאבו רק 2 ביציות, אחת הופרתה ולכן לא לקחו סיכון ובוצעה החזרה ביום 3. ללא הצלחה.
חודש הפסקה ועוברים לIVF שלישי- נשאבו 15 ביציות, הופרו 14, 5 עוברים התפתחו ליום 5 / 6.
כל פעם מחזירים לי עובר אחד מכיוון שאני עוד לא בת 30 ובגלל החשש מלידה מוקדמת.
מאז עברנו כבר 5 חודשים של החזרות ללא תוצאות.
עכשיו עומדים בפני IVF רביעי.
מתלבטים איך אפשר לשפר את התוצאה.
האם מיון זרע ברטוב יכול להועיל?
יש לכן עיצות נוספות?
אחרי שנתיים בתהליך אנחנו מתחילים להתייאש....
תודה לכל מי שקראה עד פה!