בדרך ל2006

בדרך ל2006

הנה נגמרת לנו עוד שנה... איך 2005 הייתה בישבילי? די מזעזעת למען האמת.לא ממש נהנתי מהשנה הזאת היא הייתה לי שנה קשה. שנה מאוד בודדה וככה היא מסתימת. ברגשי בדידות. השבוע הייתה מסיבת החנוכה בגן. היה נחמד מבחינת התוכן,רק שבאמצע ריקוד הסביבונים ילדי נעצר, נדבק עם גבו אל הקיר וכשעיניו מלאות דמעות הוא אמר" אבא לא כאן" מיד הסברתי לו שאבא בעבודה ולא יכל להגיע (הוא באמת מגיע די הרבה בזמן האחרון ולא כ"כ הסתדר עם המסיבה הספציפית הזאת)חיבקתי אותו חזק ועצרתי בכח את הדמעות שאיימו לפרוץ מעיניי שלי. ופתאום קלטתי שאני בחדר מלא במשפחות. ופתאום תמלאתי קנאה. וזה הרגיש כ"כ רע. רציתי לברוח משם. ברור לי שלכל אחד יש את התיק שלו בבית. אבל באותו רגע ראיתי אמאות ואבות,בעלים ונשים ואחים קטנים...ואני לבד עם בני. הנסיך לא רצה לרקוד יותר. וכך ישבנו עד שהוא סיים את הסופגנייה וכולם התחילו להתפזר. היה לי כ"כ עצוב. גם אני רוצה משפחה. ואני יודעת ששון הוא המשפחה שלי, אבל אני רוצה בן זוג אולי עוד ילד. ולחזור הביתב למשהו ( או שמשהו יחזור הביתה אליי) ולהדליק נרות חנוכה יותר משון ואני. ולאכול ארוחות שישי לא בסלון מול הטלויזיה. אני רוצה להרגיש משפחה. ושוב לא מזמן משהו התקרב ואמר וגרם להאמין שאולי... ושוב זה לא יצא... וזה כ"כ קשה כל המלחמות היומיומיות האלה להלחם אותם לבד (ועוד אצלי עם המחלה) ואני עייפה. אני רוצה שגם לי היה מקום להניח את הראש ולנוח. להרגיש מוגנת ובטוחה. להרגיש שגם לי יש מי שנלחם בישבילי... וזהו. סליחה על ההשתפכות אבל אני מרגישה שכאן יצליחו להבין אותי אוי קצת יותק. מאחלת לכולנו ששנה הבאה נדליק נרות חנוכה בחיך המשפחה, תיהיה מורכבת ממי שתרצו ואיך שתחלמו. ש2006 תיהיה שנה ל ביחד.עם מי שרק נרצה. ורק שהקטנטנים שלנו ימשיכו לתת לנו את הרי הכח שכל חיוך שלהם נותן. ושתיהיה שנה יותר טובה מ2005.

s h o o s h a

New member
בוקר טוב 2006

וואו, ישנתי שנה שלמה. נרדמתי ב 2005 והתעוררתי ב 2006 שנה אזרחית חדשה מתחילה היום ואני מקווה שהיא תהיה טובה יותר מקודמתה, שתהיה מפתיעה, שתהיה נהדרת. הבן שלי יוצא לאזרחות ואני מקווה עמו ש 2006 תביא לו הרבה הצלחה בהגשמת החלום שלו להצליח בתחום המוזיקה ובכלל. הבנות שלי ... החיילת שתצליח בכל המשימות שהציבה לעצמה, הבוגרת - שתצליח בכל בחינות הבגרות וה'פעוטה' - אמא'לה, שתפסיק לגדול להיות אני. ולכל אחד ואחת ששנת 2006 תביא התחלות חדשות ובשורות טובות. שוש

a44

New member
אמן ואמן לשתיכן ../images/Emo82.gif

גם ל"מילה של שון" - אומרים שבסוף הכל מסתדר... אז בואי נאמין שכך יקרה, ובינתיים
גדול ממני לשנה החדשה... ולשוש היקרה - בהצלחה לילדייך באשר הם... וגם לך כמובן!

ielly

New member
מבינה בדיוק את ההרגשה...

גם אני בדיוק באותה סירה ולא משנה מה יאמרו זה פשוט לא ימחק את ההרגשה באותו רגע שבכל שניה הצצתי לדלת לראות אם הוא הגיע....וזה פשוט אוכל אותי מבפנים. כרגע הפשוש שלי עדיין לא מודע להבטחות שמשום מה חוק מרפי לא מדלג עליהן ומשום מה זה אף פעם לא יוצא לו, ומה כשהוא יגדל והוא כבר יבטיח לו אישית שהוא מגיע ויאכזב..כואבת לי רק המחשבה אבל מה לעשות כאן אמרו לי בראשית הדרך שאבא הוא אבא ולא משנה איזה, אני לא יודעת כמה זמן אוכל עוד לעמוד מהצד ולספוג בשבילו אכזבות במקרה שלך עוד לפחות יש השתדלות אני מקווה שהכל יסתדר בשבילך ושהשנה הקרובה תביא לך איתה אהבה חדשה שתרחיב את המשפחה הקטנה שלכם ותהנו מהמון ארוחות משפחתיות סביב השולחן וכל מה שתרצי לו יהי. ובכל פעם שקצת קשה תסתכלי על המלאך שלך ותתעודדי זה מה שאני עושה ואומרת לעצמי בגללו אני לא מצטערת על העבר ובשבילו אני מוכרחה לצעוד קדימה לעתיד יותר טוב בשביל שנינו. שהשנה הזו תביא לנו ובכלל לכולם המון חיוכים אושר אהבה ובריאות.

kees

New member
הרבה חיבוקים- כ"כ מבינה

והדמעות חונקות... שתהיה לנו שנה טובה בהרבה

מזדהה ומחבקת ../images/Emo24.gif

המילים שלך (אמא של שון) נגעו בי והדהדו עמוק בשבילי זו השנה הראשונה שאני מדליקה נרות חנוכה רק עם הקטנה (היא בת 5 חודשים ומעולם לא חייתי עם אביה) וגם בי היתה תחושה של בדידות, וגם במסיבת משפחתון הייתי אני איתה ואביה לא טרח להגיע גם אני מתפללת שבשנה הבאה (ואולי ממש בקרוב... מי יודע איפה מסתתרת ההפתעה?) אדליק נרות חנוכה עם בן זוג אוהב... בעיקר הדהד בי המשפט - שיחזור אליי הביתה ... כמה זמן לא הרגשתי שיש מישהו שם שמשתוקק להגיע אליי, להגיע כבר הביתה כדי להיות יחד... יאללה , כל כך מתגעגעת לתחושה הזו, לחווית הבייחד. בנתיים, עד ש.. אני ממשיכה כמו רבות וגדולות ממני לקום כל בוקר עם חיוך ואהבה לזעטוטה שלי, כמובן אחרי שגם כל הלילה קמתי בין לבין להרגיע אותה בכאבי השיניים... בקיצור - שתהיה לנו שנה נפלאה, מבורכת, מלאת הגשמות ושנהיה מוקפים באהבה. אמן.

למעלה