בדרך ל.....?

חופשיה12

New member
בדרך ל.....?

היי קודם כל , חדשה בפורום......
עומדת בפני דילמה האם להתגרש או לתת לזמן לעשות את שלו?
אז ככה, שנינו צעירים בשנות ה20 וקצת לחיינו, יחד כעשור ונשואים כשש וחצי שנים יש לנו שני ילדים יחסית קטנים בין הגילאים 3-5 .
תמיד היינו כמו חתול ועכבר רק היינו מחפשים על מה להתנגח ועל מה לריב כנראה ששנינו קצת לא בסדר אם למרות הכל החלטנו להתחתן ןלהביא ילדים לעולם למערכת היחסים המתוסבכת הזאת.
קנינו בית לפני שנתיים אחרי עבודה מאוד קשה מצד שנינו אך לצערי בעיקר מהצד שלי היא הייתה יותר קשה, אבל אני לא נכנסת לזה בכלל כי איך הוא תמיד אומר "מה שהיה היה".
הוא בשנה האחרונה נחשב למפרנס העיקרי בבית ואין ספק שהוא כזה, הוא עצמאי ומרוויח סכומים יפים ברוך ה', אני לעומתו שכירה ומרוויחה משכורת נאה.
העניין הראשון הוא שאנחנו לא אוהבים אחד את השני כמו שאהבנו פעם, וכן ברור לי שזה משתנה עם הזמן אבל אצלנו זה יותר מזה די נראה לי שאנחנו שונאים אחד את השני ונשארים ביחד בגלל הילדים , אולי מידי פעם יש לנו קטעים שוואלה כן בא לנו להיות ביחד אבל אני לא יודעת אם זה בגלל ההרגל או בגלל משהו אחר.
אנחנו רבים ומקללים אחד את השני ללא סוף וכן זה גם קורה מול הילדים ולצערי אני מרגישה שהוא מסית את הילד נגדי.
הייתה תקופה ארוכה מאוד שהייתה שקטה ונראינו כמו המשפחה האידיאלית, כמו קן ברבי והילדים שלהם....אבל המשפחה האידאלית קיימת רק בסרטים ובאגדות והבועה התפוצה לי בפנים!!!
הייתי נוראה חולה והוא היה איתי בבית החולים כל הלילה למרות שהוא לא ישב לידי במיון בתואנה שהוא לא יכול לסבול את הריח שיש במיון וכל פעם הוא יצא ונכנס יצא ונכנס וכשהוא ישב לידי הוא היה כזה פשוש וכזה מאמי וליטף לי את הראש כשאני ניקרתי ונרדמתי לפרקים, ואז אחרי הלילה הקשה שיחררו אותי מהבי"ח והוא הסיע אותי הביתה ונסע לסידורים, קנה לי תרופות וחזר הביתה והלך לישון, יום אחרי זה הוא כבר יצא לעבוד והתקשר אליי לשאול אותי אם יש לאכול בבית, אני התעצבנתי כי למען השם רק יצאתי אתמול מהבי"ח אני מפורקת יש לי חיידק נוראי שמשתק אותי , אני לא יכולה לדבר כי הפה שלי מלא במוגלה ובכל מיני דברים רעים ומגעילים אחרים והוא מתקשר לדרוש שאני אכין לו לאכול , בסוף נשברתי וירדתי להכין לו לאכול, הוא חזר הביתה עם ממתקים ופיצוחים והתיישב במיטה מחכה שאני אגיש לו את האוכל נתתי לו לאכול והלכתי לשכב בחדר של הילד, ככה עבר היום הילדים רצים הלוך חזור ,הוא בחדר אחד ואני בחדר אחר בערב הוא קילח אותם והשכיב אותם לישון והחליט שהוא יוצא מהבית לחבר או אני לא יודעת איפה הוא היה ותאמת גם לא מעניין אותי.... הוא לא מצא את המפתחות של האוטו כי החבאתי אותם ממנו כי הייתה לי הרגשה שהוא ייקח לי את האוטו בערב ואז הוא התחיל לצעוק עליי להעליב אותי ולהשפיל אותי כדי שאני אתן לו את המפתחות הארורים האלה ולקינוח הוא בעט בי.....אני לא יודעת מה כאב יותר היחס המזלזל והמחפיר הזה או הבעיטה....
ניסיתי לדובב אותו אח"כ בסמס אבל הוא טוען שהוא לא יודע על מה אני מדברת בכלל ובחיים הוא לא הכאיב לי, אבל שנינו יודעי שזאת לא הפעם הראשונה שהוא הרים עליי ידיים או רגליים.
מאותו יום כבר 5 או 6 ימים אני לא ישנה במיטה ולא מדברת איתו.....נכנסתי להיסטוריה שלו וראיתי שהוא התחיל כבר להתעניין בגירושים והוא גם אמר לי שבואי נתגרש יפה ובהסכמה ואני לא יודעת מה לעשות, אני אובדת עצות.......

d a n i e l s 5

New member
רציתי לכתוב לך ש....

ככה זה בנישואים .....האהבה היא לא מה שהיה
יש עליות ומורדות ושווה לכם לנסות ליישב את העניין
בעזרת טיפול .

גם על זה שהגשת לו את האוכל למיטה - רציתי לכתוב לך
שמה שאת מאפשרת זה מה שמתאפשר - וגם את זה
אפשר ללמוד בטיפול .

אמ-ממה ....הגעתי לפיסקה "ולקינוח הוא בעט בי"

אני אומרת....עד כאן !!!!!!!!

כאן אני אומרת לך......תתגרשי ועכשיו !!!!

יש המון גופים שיכולים לעזור לך - תעזרי באינטרנט .

בהצלחה

תזרקי אותו עכשיו

מסננים את רוב המלל שאת כתבת, מוצאים את העיקר וזו התמונה:
בן אדם מתעלל
בן אדם שנישאר ילד
בן אדם שחושב שאת משרתת שלו
אין אהבה..יש התעללות מילולית/נפשית שהיא עמוקה יותר ומשאירה צלקות לאורך שנים. קשה להוכחה.
יש התעללות פיזית של מכות. עכשיו ללכת. לא לחכות שניה.
הילדים לומדים את דפוסי ההתנגות הזו ויקחו איתם לחיי הזוגיות שלהם בעתיד. עכשיו ללכת. לא יום אחד לחכות.
לזרוק אותו מהבית עכשיו.

קצת מרגיז...

אני קוראת אותך משתפת אותנו בכל מיני אירועים שהיו ביניכם
ואני קוראת כמה את מקטינה אותו ואת המעשים שלו

הוא לוקחת חלק בכל דבר ועניין משקיע בך ואיכפתי ובאותו רגע
שאת מספרת מעשה טוב שעשה מיד מקטינה את זה

אז נכון הגעתם לחוסר הערכה ביניכם של התפרצויות אבל ממש
מודגש איך את בעצמך הובלת את ההרס בזוגיות שלכם

והנה היום המצב הורע יש לא רק גידופים אלא אלימות פיזית

את פשוט פצצה מתקתקת וחבל לי עליו .... ולגביך אומר....
תעצרי ותבדקי קודם את עצמך כי זה יחזור על עצמו גם עם מישהו אחר

ביניכם אין מקום לתקן או לגשר אתם חייבים להיפרד.

חופשיה12

New member
מעניין אותי....

לדעת איך בדיוק הגעת למסקנה שאני הובלת את ההרס בזוגיות הזאת? שאני האשמה ושאני פצצה מתקתקת?

בראש ובראשונה...

החוסר האחריות שלך על אף שזיהית חוסר תקשורת והתאמה
המשכת ללדת ילדים ועוד שניים....

ואחריה אפשר לקרוא מדבריך שהוא לא כזה רע, מתעלם ואיגואיסט
ואת זו שמקטינה ולא מעריכה ואולי בעלת ציפיות אגואיסטים

מה שיפה בהודעה שלך שהיית מספיק הוגנת לציין את מעשיו הטובים
ומיד להקטין אותם...

חופשיה12

New member
בהמשך לתגובתך....

מעולם לא אמרתי שאני מושלמת ובטח שאף פעם לא אמרתי שום דבר על ילדיי, לא הבעתי חרטה בשום שלב על זה שילדתי אותם ואם ככה הבנת אז טעות מרה בידייך אין שום קשר בין הבעיות שיש לי בנישואים לבין הילדים שלי, זה שנכנסו למיטה החולה הזאת בתור ילדים לא אומר שמישהו מתחרט על לידתם של הילדים שלנו.
וממש אין שום קשר לחוסר אחריות כי הילדים ששלי גדלים לתפארת ואין יותר דואגת ואוהבת ממני אז ממש אין שום קשר לחוסר אחריות ללידת הילדים ועוד שניים...שומו שמיים ממש עשיתי עוול בלידת הילדים שלי לפי מה שאת אומרת
לא הבנתי איך הקטנתי אותו בזה שאמרתי את מה שיושב לי על הלב ואת איך שהדברים מתנהלים ??
לא הפכתי אותו לאיזה שטן פשוט שפכתי את מה שהיה לי על הלב ותאמיני לי יש לי הרבה חרא לשפוך וממש לא עשיתי את זה את רוצה שאני אספר איך הייתי צריכה ללכת לעבוד בשלוש עבודות כי הוא היה עייף מידי בכדי לפרנס את הילדים שלנו? וממש לא היה אכפת לו מאיפה יגיע הכסף אבל ללכת לקנות לעצמו בגדים ממותגים הוא יכל?
אל תהפכי אותי לרעה בסיפור אני לא ניסיתי להפוך אותו לרע

פה לא תמצאי אמפטיה למצבך.

יש פה המון נשמות טובות שימחו לשפוט אותך על על דבר.
אל תתרגשי.

יש חוסר התאמה

ולא צריך להאשים אף אחד בחוסר התאמה זוגית.
מה שכן יש צורך לעשות זה לפרק זוגיות שיש בה התעללות פיזית ונפשית.

את לא תשני אותו
הזוגיות שלך בריצפה
אין לך מה לעשות איתו.

הילדים לומדים דפוסי התנהגות קשים..וכדי לשחרר אותם מנוכחות האב כמה שיותר מהר.
זה הכל.
לכי ליעוץ חינם בנעמ"ת או בלישכה ליעוץ משפטי של בית המשפט לעינייני משפחה.
בהצלחה

אדם888

New member
מה זה משנה מי אשם!!!!!

אתם לא מתאימים
ועם אלימות לא משחקים
תתגרשי ותצאי לדרך חדשה ומקווה לטובה יותר!!!!
אל תחפשי אשמים..פשוט תתגרשי

יש לך הגיון של קורבן

עם מתן לגיטמציה להתעללות פיזית ונפשית...

כדאי לך ללכת לקחת עזרה..ולא לתת כאן עיצות של קורבן לאשה שמתעללים בה.

וזה ממש ברצינות. מיכלי שנדהמת מחדש על כל טפשות של אשה שמוכנה שיבעטו בה או ירימו עליה יד ועוד תנדב למתעלל תירוצים מדוע הוא צריך להרביץ לה. ואללה אין צדק בעולם הזה..אלוקים לא מחלק שכל שווה בשווה.

אני מרשה לעצמי....

להביע את דעתי וזו ראות עיניי

אני בשום מקום לא כתבתי שאני מקבלת שהיגעו לאלימות פיזית ומילולית
רק טענתי שהיא הובילה אותה...

פרשנויות שלך/ם יכולה להבין אבל לא מקבלת

תקראי את סיפורה האיש היה עבורה ובשבילה בכל מקום
אבל היא לא מעריכה ובסוף כל משפט היא מקטינה את מעשיו

לכן גם רואה חוסר הצלחה שלה בזוגיות הבאה שלה
והכל מתחיל בדרך ההתנהלות שלה.

נקודה.

את אמיתית?

"נקודה."

זו את המפרומת של זאתי שבא לי להקיא כל פעם שהיתה אומרת "נקודה". כאילו היא השופט והתליין כאחד.

הפרוש שאת נתת היה במפורש הסבר " שהיא זו שהובילה בהתנהלות שלה את האיש להתעלל בה".
זה כמו להגיד
שאשה אשמה שאונסים אותה..כי לבשה חצאית מיני ועברה באיזור של גברים שיש להם חסך מיני. והיא אשמה שאנסו אותה.

זה בדיוק איך שפרישנת ואיך שהסברת ואיך שנתת עיצה.
ההסבר שלך הוא כולו שלך ומתייג "קורבן התעללות" שמתרץ למתעלל ונותן סיבות מדוע הוא מתעלל. זה מה ששית.

למעלה