בדרך לראיון עבודה

danieldani

New member
בדרך לראיון עבודה

למה? למה אלוהים? למה דווקא לי? למה מכל האנשים ברחוב דווקא עלי חירבה היונה??
"אומרים שזה מביא מזל טוב" אמרה בעודה נשענת על פתח החנות כששמלתה מתבדרת ברוח. "כן", חשבתי, "מזל חרא".
"קח, תנגב עם זה" היא מגישה לי מגבון מנסה לעצור את הצחוק המתגלגל בלא הצלחה.
אני שמח שזה משעשע אותך, אני בדרך לראיון עבודה איך אני אלך ככה??
"בא, תכנס אלי, נמצא לך משהו" ומצביעה על החנות.
אבל זריז, אני ממש מאחר.
אני נכנס והחנות ריקה. מוזר, כבר אמצע היום. "יום חלש?", "אתה הלקוח הראשון,
כנס לתא ותוריד את החולצה, שנייה חוזרת"
חוזרת לתא עם חולצה.. לא משהו חשבתי, אבל עדיין, חולצה.
ואז.. ראיתי אותך באמת לראשונה.. איך לא שמת לב אידיוט!
היא הייתה כל כך מגרה, אישה! במלוא מובן המילה.. עם קארה סקסי שרק מחמיא לפניה היפות, עורה זוהר ומתוח, עינייה חומות בוהקות שמזמינות אותך לצלול אלים פנימה..
והגוף!! אוי הגוף.. שני שדיה עומדים זקופים להם, הפטמות זקורות ישר מבעד לשמלה.
רגליים אין סופיות.. שמתעגלות בסופן לתחת עגול מוצק ומושלם.
היא זורקת אליי חצי חיוך ומבט שובב.. ובשנייה שהרגישה כמו נצח היא מניפה את השלט
"תכף אשוב" על הדלת ונועלת, עכשיו זו רק אני והיא.. לבד!
היא מתקרבת אליי. ליבי פועם בחוזקה. גלי חום בכל הגוף, והזין רק רוצה לקפוץ החוצה מהג'ינס, המבטים נפגשים-ואז השפתיים.. כל כל מתוקות ורכות.. כל הלשון שלה מתגלגלת על לשוני בנעימות..
אני יורד לצוואר ונושק לה קלות, והיא עוצמת עיניים ומשתחררת אנחה קלה..
ידיי יורדות לכיוון שדייה, היא משחררת עוד אנחה, לאט לאט היד יורדת לאיזור חלציה, היא רועדת, כבר לא עומדת בזה.. אני מרים את השמלה ומוריד את התחתון..
תרד לי! מתחננת יותר מצווה.. ואני מצייט! כל כך טעים.. כמה שהכוס שלה נעים ורטוב.. אני מלקק והיא גונחת.. תופסת לי את הראש ומצמידה יותר חזק לדגדגן.. "כן!, בדיוק שם" אומרת כמעט מבלי להוציא קול,
אצבע חודרת, ועוד אחת.. "זיין אותי! ועכשיו" צועקת..
הג'ינס יורד והזין עומד.. חזק, וקשה, כמו שלא היה מעולם..
אני חודר אליה מאחור. מזיין אותה חזק, והיא בפישוק קל.. עומדת וגונחת לה.. "עוד, בבקשה עוד" מתחננת.. אני מזיין אותה כמו שלא זיינתי בחיי.. חזק וטוב..
היא מסתובבת אלי וקופצת.. עכשיו אנחנו כבר צמודים לקיר.. אני, עירום כביום הוולדי, והיא, עדיין בשמלתה המגרה.. "אני עומדת לגמור, אל תפסיק". לעולם לא..
היא צורחת וגונחת, גומרת ומשפריצה.. אני עוד רגע בשיא.. עוד קצת.. כמה שזה טוב! "תמלא אותי" דורשת.. ואני גומר לה בפנים, הכי עמוק..
שנינו מתנשפים זרוקים על הרצפה, מרגישים בחלום.. "מי אמר שיונה
מחרבנת לא מביאה מזל טוב"? אמרה.. בעודה מגחחת..

ואז הגיע הטלפון מהעבודה...!!!

למעלה