בדרך לפרוש כנפיים...

בדרך לפרוש כנפיים...

אני בנקודת דרך מאד קריטית עכשיו. עברתי הרבה ויש לי הרגשה שאעבור לא מעט. בד בבד נמאס לי מהעבודה שלי (מתה כבר לעזוב, שוקלת אם לעשות זאת ואם להתחיל לחפש). אנא עזרתכם. 10.7.1979 שעה 16:45 תודה

mobile4u

New member
שישתמשו במפות פיקטיביות, הם לא צריכים

אנשים אמיתיים

michaly2003

New member
אם הית בודק טוב היית רואה שהשם שלי קיים ממזמן

מה שאני הצעתי זה שתקחו קצת יותר ברצינות את המקצוע שלכם , וההשלכות שלו.

michaly2003

New member
חוץ מזה שגם לא קראת, אבל התנצלתי בפניה,

אני היתיי מבוהלת בהתחלה מהתשובות המקצועיות שלה, ובלי ההסבר זה היה בשבילי כמו "ניתוח ללא הרדמה". אל דאגה: דבר אחד אני מבטיחה, אני לא אכנס יותר לפורום ואפריע לכם בלימודים לעולם, זה עוגמת נפש לשני הצדדים.

אני מייחס זאת לאי הבנת מהות הפורום ותפקידו

הביני, מיכל: הפורום הזה, בשונה מפורומים אחרים שבו רק מדברים על אסטרולוגיה, הוא גם מקום שבו אני מאפשר לחובבים לנסות את כוחם בניתוח מפות לידה של אנשים שמוכנים לכך מכיון שזה אנונימי וזה בחינם, וגם אלה נהנים - ואלה לא חסרים. אולם אי אפשר לדרוש מהם התייחסות עומק כשל אסטרולוג מקצועי מצד אחד, ועוד לבוא אליהם בטענות על מה שלא עשו, מכיון שהדבר ניתן בחינם ובאמת אין מחוייבות לאיש כאן, הכל מתוך רצון טוב של שני הצדדים. אז.. אם הבנת את זה,ואת מודעת למה לצפות ולמה לא לצפות, כי אז הכל בסדר. אין הכוונה כלל לשלוח לעשות מפות בתשלום אצל אסטרולוג מקצועי, אלא בעיקר ללמוד ולהתקדם תוך כדי דיאלוג עם גולשים מזדמנים מעל גיל 30 (רצוי, לצורך פידבק בוגר) שמוכנים לתת את פרטיהם ואף להעניק את הפידבק הנ'ל. בעמוד הזה ממש יש שרשור מאוד ארוך כזה של דיאלוג בין חובבי הפורום לבין גולש ושמו אסף, כולל הערות ופידבקים מפורטים. זו הכוונה. ומכיון שזו שנה חדשה, אחרי ימים נוראים, ומרקורי אמור לצאת היום מהילוכו האחורי, אולי כדאי לפתוח אותה בחיוך, ו..ברגל ימין, ללא האשמות וכעסים, אלא מתוך הרבה רצון טוב, גישה חיובית, ורצון לשפר ולפשר על הבלתי מובן עד כה. יום טוף!

nomi12

New member
זה בדיוק העניין, כשאת פוגשת אסטרולוג

הוא לא יתחיל לפרט לך מה הוא עושה ולמה, אלא ידבר איתך בשפתך, אני לא חושבת שזה פורום וולנטרי, אני מתכוונת ברצינות, יש כאלה למשל בטארות, לא היתה כוונה להתגרות בך, אלא לנתח מה שמעניין אותי, סורי....כי אם אני מקדישה זמן מזמני זה לא רק כי אני רוצה לעשות לך טוב אלא גם להפיק תועלת עבור עצמי. לגבי העתיד, אף פעם אני לא יודעת אם דברים יקרו באמת. לגבי נקודות שונות באופי האדם, הוא יכול לפדבק וזאת צורת הלימוד הכי טובה בעיני. לגבי מפות פיקטיביות: אף אחד לא יפדבק. אפשר בהחלט לנתח מפות של מפורסמים, מה שעושים כאן גם.

טומבוי10

New member
נומי, מתנצלת מראש על שאני מנסחת את דעתי ...

באופן שאינו תואם את דעתך, אבל להבנתי אם כבר לקחת על עצמך להתחיל תהליך של העלאת מפה את מחוייבת למשהו אלמנטרי, לפחות לנהוג באחריות מוסרית לפחות לתת הסבר בגובה העיניים מה שעשית אתמול לא היה ראוי, הוספת לבחורה הזו עוד סטרס למצב שהיא הייתה נתונה בו על-פי הבנתי זה לא היה נראה שהיא פעלה באופן מכוון כדי לעלוב במישהו היא פשוט הייתה נואשת, בחרדה עצומה. כל מי שעוסק בתחום שנותן בידיו כוח או שליטה על אדם אחר לא רק שלא יהפוך זאת לכוחנות אלא מן הראוי שקודם כל ייתרגל אמפטיה אנושית ואחר כך שיתרגל מפות. נכון שתמיד יש את אלה שרוצים חינמים אך יש גם מיעוטי יכולת ויש גם אנשים שעוברים תהליכים נפשיים של הפנמה בצורך של פניה לייעוץ, אלו הם לקוחות פוטנציאליים של אסטרולוגים אך אי אפשר לצפות מהם להבין באופן מיידי את הצורך שלהם בייעוץ מקצועי, אם ננבח על כל אחד שעובר כאן ונפגין כזו שנאה מתוך מחשבה שכו-לם חומדים את הידע שלנו ללא תמורה נחטא גם לאמת וגם למטרת הפורום והפעם מהכיוון שלנו, תמיד צריכים להשתדל מצוא את האיזון הנכון, להפעיל שיקול דעת ... בל נשכח שאדם שמוסר לידינו את תאריך הלידה שלו הוא איננו רק "כלי" בטח שאיננו חפץ הוא בן-אדם, העסק הזה אמור לעבוד על בסיס של יחסי גומלין. זוהי איננה התחסדות מצידי באמת ובתמים אני מאמינה שכך צריך להיות.

nomi12

New member
הבטתי במראה ולא נראה לי שאני כלב/ה.....

לא הכנסתי אף לא אחת לחרדה. דיברתי במונחים אסטרולוגיים. את יכולה לנסח את דעתך, אלא שדעתך איננה כדעתי, מה לעשות, מן הסתם יש לי דעה משלי. האינטרנט הוא כלי טריקי, ואף פעם אינך יודע מי באמת מסתתר מאחורי בקשה כזאת או אחרת, אני לא חושבת שהשתמשתי בה, אלא אמרתי מה שחשבתי לנכון לומר במסגרת כזאת. יתכן שטעיתי בכך שהיתה בקשה ספציפית ואני עניתי, פשוט לא הייתי צריכה כלל להתייחס למפה. אם מדובר במשהו אלמנטרי אכן נתתי משהו אלמנטרי ולא עמוק, ולכן אינני מבינה את טיעונייך כלל. אולי בחרת לקרוא רק מה שנוח לך?.....

טומבוי10

New member
נומי, "כשיופיטר יכנס לבית 8 תקבלי הרבה מסרים"

את מזהה את זה? זה ציטוט מדבריך, נראה לך ראוי לדבר כך, מדוע את מיתממת? אפשר עכשיו לעבור טקסט אחר טקסט, זה זמין וזה כאן מתחתינו... דרך אגב, מדוע מיהרת כ"כ להביט במראה... האם לא היית בטוחה שאינך כלב? חבל, כי כשאמרתי "ננבח" התכוונתי לכולנו.

לא מבין כלל מה הבעייה כאן

מה כלכך נורא במשפט עם יופיטר וכניסתו לבית 8? מה רע במה שנומי אמרה? לא מצאתי כאן שום דבר הראוי לפחד ממנו, ובכלל - כל חובב וגישתו. אישית, משגיע הרחק מכאן שלא יאמרו דברים הפוגעים או המפחידים אנשים, ועד עכשיו לא מצאתי בטכסטים האלה משהו כזה, אלא אם הנטייה של אותו אדם להפחיד את עצמו, ואז.. הטכסט הוא טכסט, ואין בו דבר יוצא דופן לדעתי. ולגבי הנביחה- ובכן, נובחים כאן ושם לא מעט, פעם אני ופעם אחרים, אם כי כידוע, כלב נובח - לא נושך.. זה שכיח בכל הפורומים, ולגיטימי. הפורום הוא מקום להתאמן בו על ה-כל, כולל יחסי אנוש, מה לומר ומה לא, טכסטים כאלה ואחרים, ועוד. מכיון שזה חינם, זה בדיוק בית הספר האידיאלי ללמוד ממנו, וההערות שלך גם הן חלק מהלימוד הזה שלך ושל אחרים. בקיצ, הכל בסדר... וכדאי שלא להסחף יותר מדי. ההערות על המראה והנביחות וכו וכו - הן שלא נראות לי לעניין.

nomi12

New member
טומבוי....את מתחילה לעצבן את המרס שמש

הצמודים שלי...........חהחהחה. היא טענה שיש לה חזיונות בקשר לנושאים מסויימים, אז נראה לי שכשיופיטר יכנס לבית השמיני זה יעצים את החזיונות שלה, מה רע.....מה את כל כך רגישה.....במקרה יש לך קשר אישי לזאת שביקשה ניתוח, את מצחיקה....ואם בא לך להוציא עלי את עצבייך הרפויים, כנראה, אז יאללה תוציאי עליי זה בסדר.........אני מרשה לך להוציא שרשור שלם......אלא מה? הפורום הוא פורום אסטרולוגיה מן הסתם ולכן כדאי שהוא ישאר כזה ולא יהיה לפורום "צער בעלי חיים"......

נומי, דקל ועינת ושות'

הבוקר נכנסתי לתמונות שלי, וגיליתי את התמונות מהמפגש שלנו. פתאום התחשק לי לעשות מפגש נוסף, לקראת העלייה לאויר של האתר שלי (כן כן - תוך כמה ימים..) וכמה התחלות חדשות. מתחשק לכם? אשמח לכל מי שיגיע.. אגב, רוצים לראות תמונות מהמפגש ההוא?..

חבלי לידה קשים...../images/Emo10.gif

לפני שנה זרקתי את האתר הישן שכבר היה מוכן ממש לפח, כי החלטתי שהוא לא טוב מספיק., ממש בימים אלה הוא כבר מוכן, ואו טו טו -מחפש את היום המתאים אחרי הרטרו הזה.. מבטיח שלא יתאכזבו.
הצמידות בין השמש לסטורן אצלי - פרפקציוניזם קשה, מודה...

טומבוי10

New member
יאיר, תקרא בעצמך בבקשה באיזה קונטקסט אמרה

נומי את שאמרה לגבי יופיטר ב-8 ואיך לא חסכה את לעגה ממיכל ותבין. אני חושבת שלא כל אחד יכול להיות אסטרולוג לא רק מטעמים של יידע וניסיון גם מן הסיבות הללו! תראה יאיר, אין לי בעיה עם אנשים שובבים מצחיקים שיכולים להשתטות אני בעצמי בעוונותי כזו , אבל רוע זה כבר סיפור אחר לגמרי...

קצת נסחפת, לא?

למה רוע? איך הגעת לזה? אולי קצת ציניות, וזו לא חסרה לאיש מאתנו כאן, אם אני לא טועה.. רגיש מאוד לנושאי רוע וכעסים, אבל לא זיהיתי כאן כאלה. אבל בואי נהפוך את זה למשהו פורה: אולי תעשו, את ונומי, קומפוזיט במפות הלידה שלכם, ותראו מה קורה בין שתיכן..
זה עשוי להיות משעשע ופורה עבור הפורום כולו..

למעלה