בדרך לניתוח מס' 12

ריבקה34

New member
בדרך לניתוח מס' 12

אין לי כוחות יותר לא נפשיים ולא פיזיים לעוד ניתוח... אך אין ברירה.. הייתי בשבוע שעבר אצל רוזין וגם אצל סוריאנו... עוד לא הספקתי להתאושש לגמרי מהניתוח הקודם וכבר בדרך לעוד אחד. בנות, יש כאבים, לא ברמה של מורפיום אבל הם כואבים מאוד. רוזין אמר שהבקע לא קטן והוא חושש שיש שם גם איזושהיא קולקציה מהניתוח... הוא שלח אותי לעשות MRI, יש לי כבר תאריך 22/6 מקווה שמכבי יאשרו לי את הבדיקה, ואחרי זה הוא יחליט את דחיפות הניתוח. הוא אמר שבמידה ויש קולקציה, אז אצטרך לבוא ולשאוב אותה.... איזה קל להגיד את זה... נראה אם הוא יכול לסבול שמכניסים לו לבטן מחט באורך של 30 ס"מ.. אני כבר למודת נסיון, עישיתי כמה שאיבות כאלו וזה כואבבבבבבבב. אוף, כל כך מיואשת, כל כך כואבת... נמאס לי. יש פעמים שפשוט בא לי למות, רק לא לסבול יותר.. כמה עוד אפשר? שאלוהים ייתן לי את הכוח להמשיך... סליחה שאני כבדה מקווה שזה באמת יהיה הניתוח האחרון סוריאנו כזה חמוד, הוא אמר לרוזין: "אם היא אומרת שיש לה משהו, אני מאמין לה, היא לא סתם מתלוננת"... חמוד כזה, מרגיע כזה.. נקווה לטוב

g a l i 2 6

New member
../images/Emo3.gif אוי רבקה

ממש אין לי מילים למעט לחזק אותך ולחבק אותך על הדרך שאת עוברת כל כך מבינה את חוסר הכוחות הנפשיים כמה אפשר? גם אני מתלבטת על ניתוח נוסף או להמשיך עם הפריות שגובות מהגוף שלי מחיר יקר של כאבים ובינתיים ללא הצלחה לא כל כך יודעת מה זה קולקציה למעט קולקציית הקיץ בארון שלי שלא עולה עליי
אבל זה לא נשמע חווייה מרנינה בכל מקרה אני איתך מקווה לטוב אל תתייאשי יהיה בסדר רק לפעמים הדרך ארוכה מידי...

helen28

New member
היי ריבקה

אני מצטערת שאת עוברת את היסוריים האילו.
אני אומנם לא עברתי כ"כ הרבה ניתוחים אבל הייתי מואשפזת פעם אחת בבית חולים חמישה ימים בגלל דלקת באחת השלחלות שהיה בה אנדו', חום של 42 שלא יורד ומורפיום כמעט כל ארבע שעות , ובסוף הגיעו סופ-סוף להחלטה שצריך לנקז את הנוזל מהשחלה ואני לא צריכה לספר לך איזה יסורי גהנום זה וכמובן בלי הרדמה מקומית. וזו היא רק דוגמא אחת שאני מעלה מכל הניתוחונים שעברתי, אני מקווה שהמילים שלי מעודדות אותך ושתדעי שאת לא לבד בכל הסנאריו הזה. תבואי למפגש שלנו תתעודדי יהיה שמח אני מבטיחה
, תקבלי מאיתנו תמיכה כי רק אנחנו יכולות להבין מה השנייה עוברת. כולי תקווה לבשורות טובות .

זואילי

New member
אוי אוי ריבקה ../images/Emo201.gif

ליבי ליבי איתך. כ"כ מבינה אותך יקירה. יומיים אחרי ה MRI שלך אני עוברת ניתוח בכירורגית. מקווה לא לפגוש אותך שם
תסמכי על רוזין. את בידיים הכי טובות שיש. השילוב הכי טוב זה רוזין וסוריאנו. אם תרצי לשוחח שלחי לי מסר. אני עכשיו בכל מיני בירורים ופגישות גישוש, גם אצל העו"ס של מח' נשים וגם קבעתי לפסיכולוגית שמטפלת בטראומות הנובעות ממחלות... החלטתי לטפל בכל האספקט הנפשי כי אני בפחדים וחרדות מטורפים לקראת הבאות, בתקווה ואצליח להירגע קצת, אז אם יעניין אותך, אשמח לשתף ולספר לך איך עברו הפגישות. מקווה איתך

רבקה יקרה

מה אומרים במצב כזה? אין הרבה מה לומר חוץ מאשר...תאגרי כוחות, שאני יודעת שזה קשה, תגידי לעצמך שזוהי הפעם האחרונה, שאוטוטו את חוזרת לחיות חיים נורמאליים ואולי גם פשוט להיעזר בסביבה האוהבת שיש סביבך ולנסות עד כמה שאפשר במצב הנוכחי להיות אופטימית ולהרים ראש ולנצח את הדבר הזה ולא לתת לו לנצח אותך... הלוואי והיו לי עצות פרקטיות יותר...אבל לצערי אין לי.. רק החלמה מהירה ובריאות אין סוף...זה מה שאוכל לומר לך..

galim29

New member
אוי רבקה'לה../images/Emo7.gif

לבי איתך. הבסל שאת עוברת. מאחלת לך שזה יהיה באמת הניתוח האחרון....
22.6 זה תאריך טוב
(יש לי יום הולדת)... אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שמחזיקה לך אצבעות שבאמת תסיימי כבר עם כל הניתוחים.

ריבקה34

New member
תודה רבה

תודה על התמיכה.. אני באמת רוצה להאמין שזה יהיה הניתוח האחרון. אני יודעת שאני נמצאת אצל צוות מנצח... רק הגוף שלי...הוא..הוא העקשן. יש פעמים שאין בכלל כאבים ואני אומרת לעצמי, איזה כיף זה... ויש ימים שפשוט בא לי למות מהכאב. הרופאה האישית שלי אמרה לי שאולי כדאי לחזור לקחת מורפיום כשכאוב..., זהו? זה הפתרון.. כל החיים צריך לחיות על משכחים? רוצה חיים נורמאליים, ללא כאבים, ללא כדורים, ללא ניתוחים... מה זו בקשה כזו גדולה? מייאש. תודה בנות שאתן כאן.

מחזיקה אצבעות!

שזה יהיה הניתוח האחרון ואחריו תגיע הרגיעה הברוכה. תחזיקי מעמד יקרה, החלמה מהירה ומלאה עד כמה שניתן עם החולירע הזאת. בהחלט עקשן הגוף שלך

למעלה