בדרך למשרד

בדרך למשרד

אני יורד מהרכבת, ומתחיל לצעוד אל המשרד, מהרהר על משהו שכבר איני זוכר.

פתאום אני שומע מאחורי קול טיפוף של עקבים. קצב הטיפוף של העקב, המחודד למשמע, מהיר, והוא הולך ומתחזק - היא מתקרבת אליי. ואז - היא חולפת על פניי.

את מבטי, שהיא תקוע באדמה, לוכדות כפות הרגליים, שמונחות בתוך נעלי סטילטו (לא טעיתי), מורמות בעשרה סנטימטרים. המבט מתחיל באופן כמעט בלתי נשלט לטפס במעלה הרגליים. הו, הרגליים. הקרסוליים הדקיקים (כמעט כמו העקבים), מבשרים את בואן של השוק והירך המדהימות ביותר שראיתי מעודי. הגברת, שכנראה מודעת לעוצמתן של הרגליים שלה, בחרה לכסות אותן בחצאית מיני קצרצרה, שמגיעה בקושי לאמצע הירך. בדיוק באורך המתאים לחשוף את הקעקוע על אחורי הירך השמאלי.

תוך כדי שאני תוהה מה זכה לראות המקעקע, אני מנסה לא לבהות יותר מדי (שלא לדבר על לשלוט על הבליטה במכנסיים), אבל המקום היחיד שאני מצליח להפנות אליו את מבטי הוא במעלה גופה של העלמה. חולצה מכופתרת לבנה, הדוקה למדי, מבליטה זוג אוצרות נוסף שחנן אותה הטבע בו.

מבלי לשים לב, אנחנו כבר בתוך המעלית יחד. אמנם עם עוד אנשים הממהרים לשגרת יומם, אבל התבוננות באצבעות הלוחצות על הכפתורים מובילה למסקנה שאני והיא עומדים להישאר לבד במעלית. לאט לאט המעלית מתרוקנת, עד שאנחנו נותרים לבדנו...

(המשך יבוא...)

ככה באמצע

השארת אותי עם פה פעור
לאין ימשך הסיפור עם הגברת
מהר תכתוב המשך ,
רוצה להמשיך לנשום חופשי
אני תקועה איתך ואיתה

בבקשה

העליה בקומות האחרונות היתה משהו בין עונג לבין עינוי. ניסיתי בכל כוחי להיות ג'נטלמן ולמצוא מקום להסתכל שהוא לא הרגליים המדהימות, החזה המהפנט או הפנים שעכשיו נגלו, וכל זה מבלי להיראות כמו אדיוט. ברגע של איבוד שליטה מצדי, המבטים שלנו הצטלבו. האלה הזאת (מעולם לא השתמשתי בכינוי הזה כלפי מישהי, אבל כאן זה מתבקש) חייכה אליי, ואני כמעט שלא האמנתי למשמע המילים שיצאו מפיה "ראית משהו שמצא חן בעיניך, הא?". המשפט הזה, יחד עם המבט השובב בעיניים שלה, לא מותיר מקום לספק - היא ידעה בדיוק מה היא גורמת לי, והיא נהנתה מזה. אני הנהנתי, ותוך כדי שדלתות המעלית נפתחות, היא יצאה ממנה, והחלה מקפלת ומיישרת את האצבע שלה הלוך ושוב בתנועה של הזמנה שלא יכולתי לסרב לה. אני יצאתי מהמעלית אחריה, והיא אחזה בידי בידה האחת, וביד השניה חטטה בתיק המעוצב שלה ושלפה ממנו תג כניסה לקומה שלה.

לא יכולתי להאמין למזלי הטוב כשהיא משכה אותי למשרד שלה ונעלה את הדלת אחרינו. היא דחפה אותי קלות על כורסת העור והתיישבה על שולחן העבודה הרחב, משכלת את רגליה הארוכות, והתחילה לפרום לעיניי המשתאות את הכפתורים של חולצתה. הלק האדום המשוח בקפידה על ציפורניה הבריק מאור השמש. אמנם היא לא הסירה את חולצתה מעליה, אבל היא פתחה אותה מספיק כדי לחשוף את חזיית התחרה השחורה שכיסתה רק בקושי את שני שדיה המפוארים, ואת נזם הכסף שעל הטבור שלה (מעולם לא ראיתי מישהי עם נזם כזה, והופתעתי עד כמה הוא הדליק אותי).

(המשך יבוא...)

אתה מנשים לאט

ופה למדתי לדרוש עוד
לא להפסיק באמצע הכתיבה
כדי לא להשאר עם הפה פעור
פנ פשוט מסוכן מה יכנס לפה הפעור מסקרנות
אז סוגר חזק את הפה ומחכה להמשך

המשך

סוף כל סוף הצלחתי להתגבר על השיתוק שאחז בי עד עכשיו, ושלחתי יד אחת לחפון את שדה העסיסי, את היד שניה לכיוון האגן. כבר הזכרתי שאני משתדל להיות ג'נטלמן, וזה כולל לדאוג להנאה של הפרטנרית שלי. ליטפתי ולחצתי קלות על השד, תוך כדי שהיד השניה יורדת באיטיות לירך עד לקצה החצאית האפורה הקצרה. היא חייכה אליי במין אישור, חושפת את שיניה הצחורות שהיו תחומות על ידי שפתון ורוד, ופישקה את רגליה המשוכלות. האצבעות שלי החליפו כיוון, וכעת עלו במעלה הירך שלה (בזמן שהאצבעות ביד השניה עדיין עסוקות בצביטות קלות של פטמתה). כשהגעתי לגעת בתחתוניה, הבחנתי בשלושה דברים ששימחו אותי - א. היא הקפידה על לבושה הסקסי עד הפרט האחרון ולבשה חוטיני, ב. הם היו כבר ספוגים, וג. הבחורה מטפחת את שער הערווה שלה.

היא נשענה לאחור על ידיה הענוגות כשהתחלתי להפשיל את החוטיני שלה (שעכשיו יכולתי לראות את צבעו השחור) לכיוון הקרסוליים שלה, ולבסוף הסרתי אותו לגמרי. היא הביטה בי בעניין כשירדתי על ברכיי והרחבתי את הפישוק שלה. למבטים התווספו אנחות קלות כשהתחלתי ללקק את הדגדגן שלה. אני לא רוצה להשוויץ, אבל בקטע הזה אני די טוב (כבר אמרו לי את זה יותר מפעם אחת). האצבעות שלי נכנסו לתוך הכוס המלוח שלה ועזרו ללשון שלי במלאכת העינוג. האנחות, שבתחילה עוד רוסנו ע"י נשיכת השפה, הלכו והתגברו ככל שהרטיבות הלכה וגברה, עד שהשתחררה לחלל החדר צעקה של עונג.

אחרי שנרגעה מעט, היא דחפה אותי שוב לכורסה, והתיישבה עליי. תוך כדי נשיקות לצוואר שלי, היא פתחה במיומנות את החגורה שלי, ואחריה את כפתור המכנסיים והרוכסן. מבלי להפסיק בנשיקות, היא גם הורידה את תחתוני הבוקסר שלי. הזין שלי, למותר לציין, כבר היא ערוך ומוכן לפקודתה. היא חייכה שוב, הרימה מעט את החצאית, ועלתה עליו, והוא החליק בקלילות לתוך הכוס שלה, שהיה עדיין משומן היטב. אחזתי במתניה הצרות והבטתי בצללית שעל עפעפיה ובמסקרה שעל ריסיה והתפעלתי מהטיפוח שלה ומהניחוח של הבושם שלה תוך כדי שהיא עולה ויורדת עליי. העקבים הסקסיים שלה נקשו ברצפה שוב ושוב בקצב הולך וגובר, עד שהרגשתי שאיני מסוגל להתאפק יותר. הרגשתי את הזרע החם יוצא ממני בעוצמה והתענגתי על הרגע המדהים הזה.

אחרי שהנשימות הכבדות שלי חזרו לקצב הרגיל, היא הסתכלה עליי ברוך, ואמרה לי "ידעתי שבחרתי נכון". חייכתי במבוכה מהמחמאה, והשבתי לה "את יודעת שאת מענה בערך כל גבר שחולף על פנייך, נכון?". "ברור", היא ענתה, "אבל מדי פעם אני מפרגנת".

זה לא הסוף עד שהזמרת גומרת

אהבתי את הסיום שכתבת
עכשיו יכולה להרגע
ולהתחיל את היום שלי

למעלה