רוצה ריגושים
Member
בדרך למילואים..
אתה כל כך עסוק ואני כל רוצה אותך,
אז אמרת מחר אני יוצא למילואים,
אני אעבור דרכך תהיי בבית?
מיד הודעתי בעבודה שמחר אני בחופש,
והתחלתי לספור את השעות...
סוף סוף הגיע הבוקר ודפיקה קלה בדלת מקפיצה אותי מהחלומות בהקיץ..
פותחת את הדלת ואתה עומד מולי,
במדי ב' נעלי צבא עומד שם , מחכה להכנס,
ואני מבטיה בך סקסי כל כך עם המדים ,
ואני כבר רטובה רק מלהביט בך,
מחכה כבר להוריד לך את המדים,
להתחיל מהחולצה לפתוח כפתור כפתור ולנשק אותך כל הדרך למטה עד הכפתור האחרון,
מתחילה לפתוח את החוגרה ולהוריד את המכנס...כורעת ברך לפנך,
שואבת את הזין שלך לפי, מוצצת שואבת מלקקת, שניה לפני שאתה גומר אתה מרים אותי מנשק אותי ומוביל אותי למיטה,
ומתחיל לנשק את כולי עד שאתה מגיע לכוס הרטוב הבוער, מלקק חופר בו עם לשונך הארוכה ואני מתחננת להרגיש את הזקור בתוכי, מחליטה לקחת את המושכות לידיים,
הופכת אותך משכיבה אותך מתחתי, קושרת את ידיך ושוב אני בשליטה, מתחילה בלנשק את שפתייך והלשונות שלנו נפגשים למחול מטורף, ממשיכה ללקק ולנשק את גופך עד שמגיעה לזקור נותנת לו נשיקה ארוכה ועמוקה ואז עולה עליך ומתחילה בדהירה אל העונג המושלם ...
ועכשיו כשאנחנו רגועים אתה שוב לובש את המדים ואני רק מלראות אותך במדים כבר שוב רטובה...
אתה כל כך עסוק ואני כל רוצה אותך,
אז אמרת מחר אני יוצא למילואים,
אני אעבור דרכך תהיי בבית?
מיד הודעתי בעבודה שמחר אני בחופש,
והתחלתי לספור את השעות...
סוף סוף הגיע הבוקר ודפיקה קלה בדלת מקפיצה אותי מהחלומות בהקיץ..
פותחת את הדלת ואתה עומד מולי,
במדי ב' נעלי צבא עומד שם , מחכה להכנס,
ואני מבטיה בך סקסי כל כך עם המדים ,
ואני כבר רטובה רק מלהביט בך,
מחכה כבר להוריד לך את המדים,
להתחיל מהחולצה לפתוח כפתור כפתור ולנשק אותך כל הדרך למטה עד הכפתור האחרון,
מתחילה לפתוח את החוגרה ולהוריד את המכנס...כורעת ברך לפנך,
שואבת את הזין שלך לפי, מוצצת שואבת מלקקת, שניה לפני שאתה גומר אתה מרים אותי מנשק אותי ומוביל אותי למיטה,
ומתחיל לנשק את כולי עד שאתה מגיע לכוס הרטוב הבוער, מלקק חופר בו עם לשונך הארוכה ואני מתחננת להרגיש את הזקור בתוכי, מחליטה לקחת את המושכות לידיים,
הופכת אותך משכיבה אותך מתחתי, קושרת את ידיך ושוב אני בשליטה, מתחילה בלנשק את שפתייך והלשונות שלנו נפגשים למחול מטורף, ממשיכה ללקק ולנשק את גופך עד שמגיעה לזקור נותנת לו נשיקה ארוכה ועמוקה ואז עולה עליך ומתחילה בדהירה אל העונג המושלם ...
ועכשיו כשאנחנו רגועים אתה שוב לובש את המדים ואני רק מלראות אותך במדים כבר שוב רטובה...