בדרך לחתונה

sporTV

New member
בדרך לחתונה

עוצרים בווגאס! אתמול ראיתי את הסרט הזה....היה ממש מוצלח. זו קומדיה גסה למדי אז לא הייתי ממליץ לקחת את הילדים הקטנים אליה... שיהיה שבוע נעים ושקט!

LullaBelle

New member
אני מחכה לשני סרטים:

"שומרת אחותי" "המסור 5" "בדרך לחתונה עוצרים בווגאס" נשמע כמו סרט טוב, אבל מהאלה שבטח נוריד ונראה בבית עם ארוחת ערב, לא נצא ונשלם 70 ש"ח לזוג כרטיסים בשבילו.

ראשגדול

New member
המסור 5 די מאכזב ..

סרט מעולה זה עידן הקרח 3 בתלת מימד .. אבל רק עם בת זוג .

cafesito

New member
ג'י איי ג'ו -כוח המחץ, סרט נחמד.

אל בדרך לחתונה עוצרים בווגאס, שלחנו את אחת מחברות צוות האתר והיא מאוד אהבה את הסרט. אבל כשקיבלנו הזמנה לסרט ג'י איי ג'ו G.I.Joe הייתי חייב ללכת בעצמי. מי שאוהב פיצוצים ורעש וגדל על בובת האקשן וסדרת הקומיקס המצויירת, לא יפספס את הסרט. אשתי לא ממש התלהבה מהסיפור ההזוי, גם קצב לא היה לרוחה, אבל אני ניהנתי מכל רגע. אז באמת שצריך לקבל את ההמלצה על הסרט בערבון מוגבל, אבל אם אתם צריכים את מנת הפיצוצים החודשית שלכם כמו נרקומן שעצרו את הדילר שלו, לכו לראות את ההסרט.

vikvik

New member
ספורטי , האחריות היא עליך!

ליום חופש כמעט מושלם שהיה לי אתמול. איכשהו לא עבדתי והחלטתי שכל העולם יכול פשוט לחכות עם הכל. כמעט כמובן. קמתי מוקדם בבוקר והלכתי לפיזיו , אבל זה דווקא היה טוב כי אז חזרתי לישון עם ראות נקיות וככה לא התעוררתי עם כאב ראש. כי זה מה שקורה לי אם אני ישנה הרבה בלי פיזיו באמצע. קמתי אחרי הצהריים המאוחרות מאוד , עשיתי אוכל וכו' , הלכתי לפסיכולוג שלי שאני תמיד אוהבת ללכת אליו אבל לפני זה ראיתי את ההודעה שלך ונזכרתי כמה זמן לא הייתי בסרט ואמרתי שהיום אני הולכת לסרט לבד. אז אחריו הלכתי לראות "סיפור גדול" , בדרך הצלחתי למצוא שמלה מאממת ב40 ש"ח והיה יום כיף נחמד למדי ועוד דיברתי איתך באמצע. אז תודה על הפינה הזו ששדרגה לגמרי את יום האתמול.

sporTV

New member
מקווה שהחשבון לא עליי

ויקוש, אם רק תרצי עוד המלצות לימי כייף אשמח למלא לך את היומן! כייף לי לחזור מעוד יום מתיש באו"נ, שאני רוצה לשכוח אותו, ולגלות שאת עשית חיים משוגעים אתמול

למעלה