בדרך לאיבוד תקווה.

lolita205

New member
בדרך לאיבוד תקווה.

היי. אני כ"כ מצטערת בזמן האחרון לא נכנסתי לפורום פשוט אין לי זמן, אני בקושי מספיקה לנשום. יש לי עבודה בהבעה והבנת הנקרא להגיש {עד היום} ולא הספקתי לסיים אותה.. עשיתי רק חצי. אז הלכתי ודיברתי עם המורה והיא הסכימה שאני אגיש לה מחר עד כאן הכל טוב ויפה.. אבל הבעיה היא שאני לא מצליחה לעשות את העבודה. אני לא יודעת למה.. אני פשוט לא מצליחה לשבת ולעשות את העבודה, לא מבינה את השאלות, לא יודעת מה לענות וכו' וכו'... משתגעת. העבודה חייבת להיות על שולחן המורה מחר בשמונה בבוקר ונכון לעכשיו היא כנראה לא תהיה. והכל בגלל שאני דפוקה וגחיתי את העבודה הזאת עד הקצה ועכשיו נדפקתי... אני צריכה עידוד!

אבן החן

New member
ב-ט-ו-ח שאת לא דפוקה!!!!

אולי יש מישהו - מורה שכנ\ה מישהו שיכול לעזור לך בעבודה. אני גם בטוחה שאחרי שיסבירו לך, תגלי שבעצם הבנת את זה לבד גם קודם. אולי תכתבי פה את השאלות ונעזור לך.... בהצלחה ואל תתיאשי אני בטוחה שתצליחי

zivadina

New member
הצעה

א. תכתבי ראשי פרקים של העבודה (קווים כלליים בלבד). ב. תעשי לך רשימת ביליוגרפיה. ג. בביבליוגרפיה, תצייני לעצמך מהם הקטעים שכדאי לך לקרוא ולסכם לעבודה (ותדלגי על הפרקים שלא יעזרו לך). ד. עכשיו תעשי רשימת פרקים מסודרת לפי הסדר שתרצי בעבודה. ה. תקחי ריטלין ותשבי על העבודה עד שיצא עשן. לסיכום: להסתכל במבט כללי, אחר כך להכנס לפרטים, ולחלק את הפרטים למנות קטנות ולא מפחידות. נניח: אחרי כל פרק שתכתבי, תתני לעצמך פרס קטן. מה את אומרת? היי, אל תשכחי שאנחנו מאוד גאים בך!!!

למעלה