בדרך כלל.... איזה חניות נותנים? נותנים חניות בעליה אולי?? בטסט...
S shiranmomik300 New member 10/11/03 #1 בדרך כלל.... איזה חניות נותנים? נותנים חניות בעליה אולי?? בטסט...
ק קלקר1 New member 10/11/03 #2 לי בטסט היה חנייה במישור.... אני לא יודע איזה חניות עושים בדרך כלל, אבל זה לא קבוע נראה לי..
O OMRI666 New member 10/11/03 #5 תלוי... אצלי בראשון הייתה חניה במישור, כנ"ל בשני ובשלישי היו לי 2: אחת במישור ואחת שמאלה עם שיפוע חיובי קל (עליה). איזה זיעה קרה כיסתה אותי באותה חנייה, אבל בכל זאת הצלחתי אותה...
תלוי... אצלי בראשון הייתה חניה במישור, כנ"ל בשני ובשלישי היו לי 2: אחת במישור ואחת שמאלה עם שיפוע חיובי קל (עליה). איזה זיעה קרה כיסתה אותי באותה חנייה, אבל בכל זאת הצלחתי אותה...
L lee_1 New member 10/11/03 #6 בטסט הראשון - זינוק בעליה ברוורס טסט שלישי הייתי צריכה להשתמש בהתדרדרות הטבעית של האוטו כי זה היה בעליה בטסט השני שתי החניות היו במישור
בטסט הראשון - זינוק בעליה ברוורס טסט שלישי הייתי צריכה להשתמש בהתדרדרות הטבעית של האוטו כי זה היה בעליה בטסט השני שתי החניות היו במישור
K Krishi New member 10/11/03 #7 זה מה שהיה לי: טסט ראשון לא נתנו חניה בכלל... טסט שני חניה בעליה עצבנית ברוורס למעלה...