בדרך החוצה

בדרך החוצה

שלום אז זה הסיפור אני הייתי מכור לסמים קלים גראס חשיש ואקסטות לא הייתי עובר את היום בלי איזה אקסטה או כמה באנגים היום אני כמעט בחוץ שלושה ימים לא התמסתלתי וזה מאוד קשה כי החברים גוררים חזרה אבל המשפחה והחברה עוזרים לצאת. הייתי שמח לקבל תגובות מעודדות בנושא. מקווה להשאר נקי עוד הרבה זמן בזכותכם המכור לשעבר.

קשכפית

New member
תרשה לי לחזק אותך!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מכורה (האמת מכורה לשוקולד אבל אין מה להשוות, זה לא בגדר מחלה של ממש לדעתי) אבל בתור בת זוג של מכור אני יודעת כמה סמים זה מזיק, זה זורק אותך מהחיים ומכניס אותך לבועה וללופ ולכן אני מאוד שמחה לשמוע על אנשים שרוצים לצאת מזה ונחושים, המון הצלחה וכל הכבוד. הלוואי ותישאר נקי לנצח זה מה שאני מאחלת לך. שמחתי לשמוע. תישאר חזק ותימנע מחברת אלה שגוררים או מנסים לגרור חזרה לסוטול. תישאר עם המשפחה והחברה וחברים חדשים שלא יגררו אותך למקום ממנו יצאת. קבל חיבוק.

תודה

תודה רבה על החיזוק זה מאוד עוזר הלוואי וגם בן זוגך יצא מהסמים ושכל המכורים יצאו. תודה רבה וסוף שבוע נעים ונקי לכולם

קשכפית

New member
באמת הלוואי....

תודה גם לך ומה שלומך היום?? איך עברה השבת?? שיהיה עוד שבוע נקי וטהור בוקר טוב ישראל

תודה

תודה רבה על החיזוק זה מאוד עוזר הלוואי וגם בן זוגך יצא מהסמים ושכל המכורים יצאו. תודה רבה וסוף שבוע נעים ונקי לכולם

למעלה