בדרך החוצה מהדת

גוזל

New member
בדרך החוצה מהדת

אני לאט לאט יוצא החוצה מכל מה שניקרא תורה ומצוות עדין שומר שבת כי אני נהנה מהאוכל ומהניגונים אבל יותר ויותר אני מרגיש שאני לא מחובר לנושא זה לא אומר שאני מתכווין בזמן הקרוב להוריד כל סימן חיצוני של דוסים מעלי זה יקח עוד זמן

גוזל

New member
לאן נעלם כופר עם שטריימעל../images/Emo35.gif

או שהוא כאן אבל שכיונוי אחר?

גוזל

New member
כופר אהלן../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif../images/Emo118.gif

האם אתה זוכר שדיברנו בצ'ט? עברו הרבה מים מאז והנחל עלה על גדותיו גם הצרות והיסורים שלי עלו על גדותם לפעמים נישבר לי מהחיים ואני שואל את עצמי שאלות קשות הבוקר הייתי בבית כנסת ועשיתי הצגה של מתפלל בשבת קיבלתי עליה לתורה אני לאט לאט נישבר לרסיסים אני מפחד שיום אחד ימצאו אותי ברחוב על המדרכה בשבוע שעבר הלכתי ברחוב מרוב צער לא הסתכלתי לאו אני הולך רק חשבתי על דברים לא טובים פתאום נתקלי בעמוד שהיה מונח על המדרכה ונפלתי עד עכשיו כואבת לי היד וגם הרגל אני שבור לגמרי מבחינה רוחנית וריגשית מעט מאד אנשים יודעים שאני כבר לא בקטע של להיות שומר תורה ומצוות לפעמים אני מרים את העניים למעלה ומבקש מאלהים שיקח אותי אני לא רואה סיבה לחיות את החיים פשוט נישבר לי בגלל הרקע של לימוד בישיבה אני חושב הרבה על עינינים של אמונה והשגחה פרטיצ\ת מול השגחה כללית ומסה לראות איך זה מתחבר למציאות אם בכלל בא לי לברוח לחוץ לארץ פשוט לרדת מהארץ זה נגד כל החינוך והערכים שגדלתי עלהים אבל הסבל שאני עובר היום פשוט חונק אותי אלהים אם אתה קיים קח אותי אליך עכשיו

מיס פטל

New member
../images/Emo24.gifמנסה לחזק ידיך.

לא כל מה שנראה גרוע עכשיו, יראה גרוע מחר. קל וחומר בפרספקטיבה של שנים, כשתהיה כל כך אתה, כל כך שלם עם עצמך, ותיזכר בתקופת המשברים כבחלום רחוק.

ברוריה 2

New member
תעבוד על עצמך

מה זה לא להיות מחובר? זה חובתך ועליך לעשות זאת ללא קשר לחיבורך.

למעלה